Arkadaşlar işi Olmayan Bakabilir Harici Disk Hakkında

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

fuathan

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar işi Olmayan Bakabilir Harici Disk Hakkında
Casper Harici Diskim Var Geçen Pc ye Taktım Görmedi ve USB yerinde çıkardım Takmak İsterken Bir anda USB yeri Koptu Bunu Tekrar Monte Etmenin Bir Yolu Varmı Gitti Haricim Önemli Şeyler Vardı İçin Resimler vb :(

ss ler tmm buna uygun olduğunu nasıl bilcem

bayon

Üye
usb yeri derken kablo mu koptu ? Bi de resim koyarsanız daha çok yardımcı olabiliriz

Jomolocco

Jomolocco

Üye
hdd yi sokup icini pc yemi taktin anlayamadim ki cipin ucundaki usb mi kotu kablo mu koptu daha aciklayici yazin lutfen

CABBAR

CABBAR

Üye
Anladım demek istediğini servise göndermek gerek kendin yapamazsın

fuathan

Üye
    Konu Sahibi
evet çipin üstündeki USB yeri koptu garantisi yok

rockagk

rockagk

Üye
bazı haricilerin içinde bildiğin laptop hddsi var :D bi aç bak derim öyleyse bi kutu alırsın hdd e uygun, takarsın hhdni al sana taşınabilir harddisk. usb 3.0 değilse usb3.0 olanlarına bakarsın daha hızlı olur :D bi arkadaşın olmuştu böle ama onun hdd fiziksel hasar almış kurtaramadık fakat başka sebeple bu yüzden değil :D iyi forumlar

Software95

bazı haricilerin içinde bildiğin laptop hddsi var :D bi aç bak derim öyleyse bi kutu alırsın hdd e uygun, takarsın hhdni al sana taşınabilir harddisk. usb 3.0 değilse usb3.0 olanlarına bakarsın daha hızlı olur :D bi arkadaşın olmuştu böle ama onun hdd fiziksel hasar almış kurtaramadık fakat başka sebeple bu yüzden değil :D iyi forumlar

:hmmm güzel fikir olabilir.

fuathan

Üye
    Konu Sahibi
fiziksel hasar yok ama güzel fikir denicem saol kardeşim aklıma yattı valla olmassa öyle yapim usb 3.0 değil evet alalı 2 sene civarı oldu ben ss koyarım sonra :)yardım ettiğiniz için teşekkürler arkadaşlar elektrikçinin birine yaptırdım :D konu :locked:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt