Symbian Vs. Android

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
fLuke!

fLuke!

Üye
Şimdiki düşüncem Lumia 800 , hepsini yer.

---------- Eklendi @ 19:30:54 ---------- Yazıldı @ 19:25:09 ----------

Ayrıca Android kullandım dün , çok karmaşık ccc Nokia ccc , Ayrıca iyi bi android 1-1.5 bin tl gidip 500 tl lik alında döne döne symbian'ı ararsınız.Hem android yerine psp al daha iyi :D
Evet illaki oyun istiyorsan psp falan al.

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
İki işletim sistemini karşılaştırmak gerekirse:

- Nokia 5800'ı çok hızlı bir şekilde sert zemine attığınızda param parça olur.
- Samsung Galaxy S2'yi çok hızlı bir şekilde sert zemine attığınızda param parça olur.

Demekki Samsung Galaxy S2 = Nokia 5800

:bigstar: :D :ehe

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
İki işletim sistemini karşılaştırmak gerekirse:

- Nokia 5800'ı çok hızlı bir şekilde sert zemine attığınızda param parça olur.
- Samsung Galaxy S2'yi çok hızlı bir şekilde sert zemine attığınızda param parça olur.

Demekki Samsung Galaxy S2 = Nokia 5800

:bigstar: :D :ehe

nokia 5800 300 liraya alırsın samsung kasar o fiyata bulamazsin

nike497

Üye
Konu başlığına cevap: Symbian versus Android= Android tek çakar :)

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Konu başlığına cevap: Symbian versus Android= Android tek çakar :)

Konu başlığına cevaba cevap :D: Symbian işletim sistemli telefonu Androidli telefona çakınca kazanan, Tabii ki Symbian :alkis

asilrapci

Üye
symbian artık bir efsane :( yani geçti devri artık ... Ama yinede ne olursa olsun nokia kral telefon (telefon dedim ha eğlence merkezi değil :) )

Avunyali

Üye
Yeni nesil nokialar dedigim lumialar 2 3 sene sonra androidle cekisecekler bence

fatih54102

fatih54102

Üye
Böyle bir karşılaştırma yapmak doğru olmaz, ancak eğer işlemciden ve gpu dan tam güç almak istiyorsanız symbian , eğer zenginleştirilmiş ui , kullanım kolaylığı istiyorsanız android.

enolaguy

Üye
Android symbian'ı falan yiyemez
Android'in programları symbian'ın programlarını yer

Bunun ise iki nedeni var

Birincisi nokia symbiana program üretmiyor
ikincisi özellikle grafik olarak daha güçlü donanımlı cihazlar üretmiyor

tabii bunlar telefonda oyun oynamak için olan güzel artılar ama eğer telefonun donanımı ve programlarının bolluğu değilde işletim siteminin kullanım özellikleri ve rahatlığı derseniz o zaman symbian android'in önünde gelir

Lakin nokia symbianı terk etmişken google bu kadar destek veriyorken mantıklı bir kıyas yapılamaz o yüzden symbian vs android değilde her ikisine verilen destek üzerinden bakmak daha faydalıdır

adem4137

Üye
s60 v5 bi belle ^3 yapabiliriz galiba

yavuzbey07

yavuzbey07

Üye
symbianın aslında bir eksiği yok ama symbianlı telefonların eksiği var android güçlü bir donanım üzerinde kurulu fakat symbian 434 mhz 128mb ramlik bir donanımla çalışıyor galaxy s3e symbian kurulsa ve oyun çıkarılsa symbiana symbian yine yaşar.

Topal Pire

Topal Pire

Üye
Symbian değişen zaman içinde geliştirilmeyince diğer işletim sistemlerine yenik düştü.

Joker.

Joker.

Üye
Bi yanda kral bi yanda eski kral (ölü kral)

MaxWheel

MaxWheel

Üye
işletim sistemi olarak symbian ezer geçer fakat yapılan yazılım ve uygulama destegi ve butonlar vs tipi ve populerligi şıklıgı bakımından android ezer geçer

hikmet366

hikmet366

Üye
konu hort olmuş :)

Kocu

Üye
symbian daha basta isimden kaybediyor. :((

goktas19

goktas19

Üye
symbianın aslında bir eksiği yok ama symbianlı telefonların eksiği var android güçlü bir donanım üzerinde kurulu fakat symbian 434 mhz 128mb ramlik bir donanımla çalışıyor galaxy s3e symbian kurulsa ve oyun çıkarılsa symbiana symbian yine yaşar.

Cok iyi bi noktaya degindin bence... Dedigin gibi S3-NOTE2 Symbian yuklesen bence Android den daha fazla verim aliriz....

eceaydin

Üye
konuyu ozetlersek
destek kostek hesabı ve
alım gucunu eklersek birde arz talep iliskisini hesaba katarsak
android=2 - 1=simbiyan

- - - Eklendi - - -

simbiyanı nokia bile desteğini cekmisken yani uygulama guncelleme vs yapmazken ilk golu kendi kalesine atıyor. Diğer telefonlara gore ucuz olması beraberliği yakalarken telefon meraklıları cok satıyor diye androidi tercih ettiği icin 2. Golle yeniliyor. :d:

Sadrazammm

Sadrazammm

Üye
galaksi gio bile bi oyunda 80 mb ram kasıyo symbian devri çoktan bitti :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt