http://www.maxicep.com/notebook-netbook/casper-inceleme-739372.html kardeş casper normalde öneririm ama o model oyun için iyi değil bildiğim kadarı işlemcisi i serisi intel fakat hızı atom hızı ile aynı 1.8ghz oyun için casperın ultrabookları 1800tlden başlıyor.alan varmı varsa anlata bilirmi özellikleri olsun hızı olsun oyunlarda hızı nasıl
Adam akıllı?aldinmi ? adam akilli yorum yaz ona gore alacaklar belki
şu sitede caspera laf atanların yüzde 80 i casper kullanmıyor!Adam akıllı?
Casper Halley var bende masaüstü. Sırf Casper markadır iyidir diye aldık. Ekran kartı yoktu be Ben aldım taktım onboard dı. 1.200 TL ye almıştık. Teknosaya, bimekse bak en boş en dandik ama sony, toshiba, dell miş gibi fiyat var. De ki casper chipset hatası vermez, ısınmaz? Dandik marka. 929 TL ye bunu alacağınıza 979 TL ye Asus Vivobook alın. Yemin ederim Caspere 10 çeker. Casperi, arçeliği yücelten bizleriz. Arçelik çinde, grundig çinde üretilip marka basıyorlar? Caspere verilen paraya acırım. 1400 tl lik casperda i3 var, aynı fiyata i5 asus var, paylaşımlı ekran kartı koymuşlar, adı CASPER
paralar CASPER olup uçuyor.
Toshiba satellite celeron al casper i3, i5ten uzak dur
929 TL lik ultrabook alacağına Piranha Tablet al 
kullanmiyorlar cunku dandik oldugunu biliyorlar yuzde 20 lik kisimda birbiine oneriyorlar ancak

işte bende tam bunu diyorum kullandın mı kötü olduğunu söylüyorsun çok merak ediyorum casper amerika üretimi olsaydı dandik dermiydin?kullanmiyorlar cunku dandik oldugunu biliyorlar yuzde 20 lik kisimda birbiine oneriyorlar ancak
Kullanmıyorlar mı?Casper Halley var bende masaüstü. Sırf Casper markadır iyidir diye aldık. Ekran kartı yoktu be Ben aldım taktım onboard dı. 1.200 TL ye almıştık. Teknosaya, bimekse bak en boş en dandik ama sony, toshiba, dell miş gibi fiyat var. De ki casper chipset hatası vermez, ısınmaz? Dandik marka. 929 TL ye bunu alacağınıza 979 TL ye Asus Vivobook alın. Yemin ederim Caspere 10 çeker. Casperi, arçeliği yücelten bizleriz. Arçelik çinde, grundig çinde üretilip marka basıyorlar? Caspere verilen paraya acırım. 1400 tl lik casperda i3 var, aynı fiyata i5 asus var, paylaşımlı ekran kartı koymuşlar, adı CASPER
- - - Eklendi - - -
Aynen kardeş ya paraları çok ama casper alıyorlar HP bile ondan iyi, en azından ısınır ayakların ısınır![]()
fabrikalar çinde olabilir ama yerli sermaye.Biraz bilgisayardan anlayan kişiler yorum yaparsa daha yardımcı olurlar, herkes bir şey söylemiş, bugün bütün markalar çinde üretim yapıyor, casper i arçelik, grundig le kıyaslamak kadar saçma bir şey olamaz ki bilgisayardan anlayan kişinin masaüstü bilgisayarı bile toplama yapmak yerine markalı olduğunu sanıp alması gibi, acaba casper marka anakart, ram, harddisk vs... donanım varda ben mi bilmiyorum sonuçta o da toplama ama casper markası yapıştırılmış. Elektronik şans işidir, en iyi markada arıza yapar ya da problem çıkarır bir markayı kullanmadan, hakkında bilgi sahibi olmadan yapılan yorumlar gereksizdir, bilgisayar ve donanım bilgisi olmayan arkadaşların gereksiz yorum yapmalarına kayıtsız kalamadım cevap vermek zorunda hissettim, herkese saygılar.
Kullanmıyorlar mı?Casper Halley var bende masaüstü. Sırf Casper markadır iyidir diye aldık. Ekran kartı yoktu be Ben aldım taktım onboard dı. 1.200 TL ye almıştık. Teknosaya, bimekse bak en boş en dandik ama sony, toshiba, dell miş gibi fiyat var. De ki casper chipset hatası vermez, ısınmaz? Dandik marka. 929 TL ye bunu alacağınıza 979 TL ye Asus Vivobook alın. Yemin ederim Caspere 10 çeker. Casperi, arçeliği yücelten bizleriz. Arçelik çinde, grundig çinde üretilip marka basıyorlar? Caspere verilen paraya acırım. 1400 tl lik casperda i3 var, aynı fiyata i5 asus var, paylaşımlı ekran kartı koymuşlar, adı CASPER
- - - Eklendi - - -
Aynen kardeş ya paraları çok ama casper alıyorlar HP bile ondan iyi, en azından ısınır ayakların ısınır![]()