5800 √ - X6 √ - Symbian Belle Fp6 [03.03.2013]

Sponsorlu Bağlantılar

esertepeihl

Üye
ya ben bunu baya kullandım gerçekten güzel yapmışsın eline sağlı fakat artık surekli aynı içerikten sıkıldım acaba yeni sürümü çıktımı yorumlara filan baktım göremedim eğer çıktıysa link filan atabilirmisiniz şimdiden cok teşekkür ederim

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
ya ben bunu baya kullandım gerçekten güzel yapmışsın eline sağlı fakat artık surekli aynı içerikten sıkıldım acaba yeni sürümü çıktımı yorumlara filan baktım göremedim eğer çıktıysa link filan atabilirmisiniz şimdiden cok teşekkür ederim

yeni sürüm çıkmadı ama ön izlemeler ana başlıkta.. daha yazılım üzerinde çalışıyorum bitince yayınlıycam fp5 olarak...

qweratomic

qweratomic

Üye
Hocam megoo temayı (tolbar yapılmış halini bluetooth ve sensör) gönderebilir misimiz

KD1907

KD1907

Üye
O zaman belle shellde niye ekran çokluğu var uygulama olduğu için mi?

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
O zaman belle shellde niye ekran çokluğu var uygulama olduğu için mi?

ewet. belle shel qt uygulamasidir

- - - Eklendi - - -

Hocam megoo temayı (tolbar yapılmış halini bluetooth ve sensör) gönderebilir misimiz

tema degil icon paketidir. ve belleye ozeldir...

- - - Eklendi - - -

tema degil icon paketidir. ve belleye ozeldir...

KD1907

KD1907

Üye
O zaman çokta bi farkı yok fp4 ile fp5 in dimi?

KD1907

KD1907

Üye
Yani hızı fln değişmedi ve gerçek belle ye daha çok benzedi diyosun?

qweratomic

qweratomic

Üye
Çıkmış mı diye her saat başı giriyorum :)

KD1907

KD1907

Üye
Peki şarjın dayanma süreleri nasıl olacak bu arada bende dört gözle bekliyorum bunu :)

Okan-1

Okan-1

Üye
Hocam t9 önbelleğini telefon hafızasına alma imkanımız var mı ?

KD1907

KD1907

Üye
Hakancım hadi be kardeşim az hızlı olda yap şu yeni belleyi sabırsızlanıyorum :)

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Hakancım hadi be kardeşim az hızlı olda yap şu yeni belleyi sabırsızlanıyorum :)

son olacağı için hemen beklemeyin çalışıyorum hala üzerinde... bu arada Nokia mağaza en son sürüm kaç onu gömmek istiyorum yazılıma

Okan-1

Okan-1

Üye

var ptiengine.dll dosyasını temiz porttan çek cfw e aktar tamamdır

anladım hocamda bulamadım rofs2 içinde mi nerede bulabilirim o dll yi orjinal ofw de ptiengine.dll yok ama senin cfw de sys/bin içinde mevcut lakin orjinal olanda yok çözemedim.

zakharion

zakharion

Üye
ben sistem temizleyici olarak xclear kullanıyorum. Fakat predic dosyalarını atık dosya olarak görüyor. Ve siliyor. Mecburen bu programdan vazgeçtim. Predic c de olsa belki bu sorun olmazdı. Birde ovi senkron mevcut olsa fena olmazdı. Tekrar paketleme olayını beceremedim. Oysa fazla yer kaplamıyordu. Olsada kurarken e ye kuran bir cwf olsa fena olmazdı. birde saat bölümü htc saat gibi olan black belle görünümlü tema güzel olurdu. istek değil bunlar. Sadece aklımdan geçen

Süleyman

Süleyman

Üye
ben sistem temizleyici olarak xclear kullanıyorum. Fakat predic dosyalarını atık dosya olarak görüyor. Ve siliyor. Mecburen bu programdan vazgeçtim. Predic c de olsa belki bu sorun olmazdı. Birde ovi senkron mevcut olsa fena olmazdı. Tekrar paketleme olayını beceremedim. Oysa fazla yer kaplamıyordu. Olsada kurarken e ye kuran bir cwf olsa fena olmazdı. birde saat bölümü htc saat gibi olan black belle görünümlü tema güzel olurdu. istek değil bunlar. Sadece aklımdan geçen
c veya e alakası yok. O program predic hafızasını her türlü siliyor.

Üst Alt