5800 √ - X6 √ - Symbian Belle Fp6 [03.03.2013]

Sponsorlu Bağlantılar

Lancerr

Lancerr

Üye
hakan biliyorum istek kabul etmiyorsun ama söylemezsem içimde kalır. Hani şu duvar kağıdı varya hah ışte onu menüye girdiğinde de arkada görünmesini yaparsan iyi olur dıye düşünüyorum saygılar ;)

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
hakan biliyorum istek kabul etmiyorsun ama söylemezsem içimde kalır. Hani şu duvar kağıdı varya hah ışte onu menüye girdiğinde de arkada görünmesini yaparsan iyi olur dıye düşünüyorum saygılar ;)
sessiz düşünün :)

deejayss

deejayss

Üye
özellik olarak baya gelişmiş gördüm yaklaşık 6aydir cfw yüklemiyordum bunu yapacak gibiyim :)

CYBERstix

CYBERstix

Üye

qt de herhangi bir problem yoktur.. mağazadan herhangi bir qt uygulaması yükle qt bileşenleri yüklenmiş olacaktır... ve qt uygulamalarıda sorunsuz kullanabileceksin

- - - Eklendi - - -

oyunu buraya upload et sonrada linki ver

buyur;

Bu eklediğim tek bir oyun.Ama farklı farklı yerlerden indirdim, hiçbiri de çalışmadı.Gameloftun henüz diğer oyunlarında böyle bir sorun( oyun başlamadan ekran donma sorunu) yaşamadım. Yaşarsam belirtirim. Şimdiden ellerine sağlık, ayırdığın vakit için minnettarım. Bu kadar soruya dayanabilmek hem de yeni güncellemeler yapabilmek büyük bir sabır ister.! İyi çalışmalar...:oke:

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
buyur;

Bu eklediğim tek bir oyun.Ama farklı farklı yerlerden indirdim, hiçbiri de çalışmadı.Gameloftun henüz diğer oyunlarında böyle bir sorun( oyun başlamadan ekran donma sorunu) yaşamadım. Yaşarsam belirtirim. Şimdiden ellerine sağlık, ayırdığın vakit için minnettarım. Bu kadar soruya dayanabilmek hem de yeni güncellemeler yapabilmek büyük bir sabır ister.! İyi çalışmalar...:oke:

bir tek bu oyunda mı sorun var

Lancerr

Lancerr

Üye
hakan sağ üst köşedeki simgeler güzeldi neden kaldırdın ki?

hikmet366

hikmet366

Üye
niye menü düzeni 3x4 4x4 iyi dilmiydi..

CYBERstix

CYBERstix

Üye

bir tek bu oyunda mı sorun var

Şu ana kadar gameloft oyunlarında sadece bu oyunda bu sıkıntıyı yaşadım. Bu oyunu maxicep'e yükleyen arkadaş bile aynı dertten muzdarip. Ve kendisinde de cfw yüklü. Bu tür java tabanlı oyunların diğerlerinde de bu sıkıntı yaşanabilir. Sırf bu oyuna has bir sıkıntı olduğunu zannetmiyorum çünkü cfw yüklenmemiş orjinal bir 5800 ' da bu oyun normal çalışıyor. Senden ricam güncellemeni açıklamadan önce bununla ilgili ayarlar varsa ( temizport felan soruyordun veya başka bir ayarlar vs...) düzenlemeni rica ederim. Kolay gelsin kardeşim..

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Şu ana kadar gameloft oyunlarında sadece bu oyunda bu sıkıntıyı yaşadım. Bu oyunu maxicep'e yükleyen arkadaş bile aynı dertten muzdarip. Ve kendisinde de cfw yüklü. Bu tür java tabanlı oyunların diğerlerinde de bu sıkıntı yaşanabilir. Sırf bu oyuna has bir sıkıntı olduğunu zannetmiyorum çünkü cfw yüklenmemiş orjinal bir 5800 ' da bu oyun normal çalışıyor. Senden ricam güncellemeni açıklamadan önce bununla ilgili ayarlar varsa ( temizport felan soruyordun veya başka bir ayarlar vs...) düzenlemeni rica ederim. Kolay gelsin kardeşim..
sitede temiz port olan cfw indir... telefonuna flaşhla... oyunu kur eğer çalışırsa benim yazılımdan ama çalışmazsa o zaman oyun c6 portla uyumlu değil ve buna yapacak birşeyim yok.. ama genel sorun olsaydı tüm Javalarda aynı hata o zaman java modunda sorun vardır onun için sen dediğimi yap sonucu bildir...

KD1907

KD1907

Üye
Ya bare şu bildirimleri düzelt hakan zaten daha yapım aşamasında yazılım

KD1907

KD1907

Üye
burası belle Shell konusumu?

Ben öyle bişey mi dedim yapım aşamasındayken topbarıda yap bare dedim yanlış bişeymi şimdi bu symbian belle kuruyosun topbar yok zaten gerçek belle ile alakası varmı bilmiyorum cevap yaz ?
Bu arada kötü bişey söylemek istemedim yanlış anlama..

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Ben öyle bişey mi dedim yapım aşamasındayken topbarıda yap bare dedim yanlış bişeymi şimdi bu symbian belle kuruyosun topbar yok zaten gerçek belle ile alakası varmı bilmiyorum cevap yaz ?
Bu arada kötü bişey söylemek istemedim yanlış anlama..
sen ilk önce üslubunu düzelt ondan sonra soru sor.. burada sana cevap vermek zorunda değilim bana cevap yaz diye emirde veremezsin...

KD1907

KD1907

Üye
İşte yanlış anladın biliyorum cevap vermek zounda olmadığını ve sana emretmemiştim hakan ama neyse tmm özr dilerim yinede...

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
İşte yanlış anladın biliyorum cevap vermek zounda olmadığını ve sana emretmemiştim hakan ama neyse tmm özr dilerim yinede...

bak güzel kardeşim. Windows phoneye koydum belle topbarı ne kadar sorun yaşadım o konuda görebilirsin... bende isterim belle topbarı ama sağlıklı çalışmıyor... bundan önceki güncellemede isteklere önem verdim ve daha öncede vermiştim hep sorunla karşılaştım artık isteklere önem vermiyorum yazılım için en iyisi neyse onu yapmaya çalışıyorum. hani ben senin ne sorduğunu gayet iyi biliyorum ama sorduğun sorunu yeri burası değil... neyse konu uzamasın daha bende kırdıysam özür dilerim...

KD1907

KD1907

Üye

bak güzel kardeşim. Windows phoneye koydum belle topbarı ne kadar sorun yaşadım o konuda görebilirsin... bende isterim belle topbarı ama sağlıklı çalışmıyor... bundan önceki güncellemede isteklere önem verdim ve daha öncede vermiştim hep sorunla karşılaştım artık isteklere önem vermiyorum yazılım için en iyisi neyse onu yapmaya çalışıyorum. hani ben senin ne sorduğunu gayet iyi biliyorum ama sorduğun sorunu yeri burası değil... neyse konu uzamasın daha bende kırdıysam özür dilerim...
Yok kardeşim özür dilemene gerek yok ben farkettim kaba konuştuğumu zaten her sorumu cevapladığın için bende havalandım gibi bişey oldu ama neyse:) bu arada bilmiyodum windows phone de paylaştığını şimdi oraya bakıyorum...

Kıralım

Kıralım

Üye
Patron ya bi türlü yapamadım en azından 10. deneyişim yardım etsene bana ??

Üst Alt