İkon Yapma

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
    Konu Sahibi
İkon Yapma
Arkadaşlar inkscape ile bir anna ikon yaptım :) yakında bir anlatımda yapıcam işte dosya internet explorer ile açın

Ekli dosyalar

Süleyman

Süleyman

Üye
hangi uygulama için yaptın bu ikonu? :)

Süleyman

Süleyman

Üye
o zaman türkçe son sürümünü indirelim. Bende var bir tane ama ingilizce. :)

Silinen Üye 2392690

Silinen Üye 2392690

Kapalı Hesap
Yanlış anlama ama ikonu bir çok programda yaparsın Photoshop olsun en aşağısı paint olsun.Mühim olan yapılan ikonun kalitesi ve uygulama esnasında değerini yitirmemesi bir nevi bozulmaması.Bu durumda fazla bir yararı olmıyacakdır.Vektör olmadıkdan sonra png veya diğerleri Bmp olarak yansıyor Carbide Symbian T.E ile bir çoğunu denedim.Svg formatından şaşmamak lazım.Ben bildiklerimle yola çıktım.Niyetin ne yönlüdür kestiremedim.Şayet eğlence amaçlı düşündüysen ona birşey diyemem sadece bekliyorum :)

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
    Konu Sahibi
tamam işte svg ikonlarını düzenlemek ve sıfırdan svg ikon yapmaktan bahsediyorum :)

Silinen Üye 2392690

Silinen Üye 2392690

Kapalı Hesap
tamam işte svg ikonlarını düzenlemek ve sıfırdan svg ikon yapmaktan bahsediyorum :)

Bildiğim kadarıyla bu programla png ve benzeri formatları svg'ye çevirmek mümkündü.Adobe İllustrator gücünde bir program olmadığından sınırları ne kadar aşılır oda bir soru.Yanlışda hatırlıyor olabilirim.Daha dengeli konuşmak adına anlatımını beklemek mantıklı olacak.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt