WP 8 Güncelleme

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
musicianfaruk

musicianfaruk

Üye
    Konu Sahibi
WP 8 Güncelleme
Arkadaşlar wp 8 için bahsettiğimiz eksikler listesi malum . Bi hayli uzun bi liste ve bazıları cidden can alıcı eksikler . Wp 8 güncellemesini tahmini olarak ne zaman bekliyosunuz ? Ve getireceği yenilikler ne olarak söyleniyor ?

Keza 2 eksik çok can sıkıcı o ikisi olsa varya daha bişey istemez insan .

1 - Multitasking ekranında açık olan uygulamaları tıpkı androiddeki gibi tek kaydırmayla kapatmak

2 - Telefon kilit moddayken 3g yada wifi nin kapanması .

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
1. İçin bir şey söyleyemeyiz ama ikincisi şuan dağıtılmakta olan güncelleme ile gelecek.

musicianfaruk

musicianfaruk

Üye
    Konu Sahibi
Bu kilit modda kapanan sadece wifimi ? Yoksa 3g yada h hızı kapanıyormu ? Eğer normal hattımdaki internetide kapatıyosa whats app , mail gibi anlık güncellemeleri anca tel ekranı açıkkenmi alıcam ? Nolur sadece wifi de kapanıyo diyin :)

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Kilit ekranında 3G kapanmıyor bildiğim kadarıyla.
Kilit ekranı devreye girince wifi'nin kapanması sorunu önümüzdeki birkaç hafta içinde gelecek Portico güncellemesi ile düzeltilecek.
Multitasking ve diğer eksiklikler -Mayıs ayında geleceğini tahmin ettiğim- Apollo+ güncellemesi ile giderilecek.
Apollo+ güncellemesi epey geniş kapsamlı olacak.

ardacumhur

ardacumhur

Üye
Peki Apollo+ navifirm'de ne zaman gözükür tahmini olarak bir şey diyebilir misiniz? :) :turkiye:

dookie85

dookie85

Üye
ikincisi için mağazada uygulama var bizzat görmüştüm.
henüz telefonu almadığımdan kullanmadım ama popüler uygulamalar arasındaydı, en az 4 yıldızı vardı.

papakudioflu

papakudioflu

Admin
papakudioflu

papakudioflu

Admin
ikincisi için mağazada uygulama var bizzat görmüştüm.
henüz telefonu almadığımdan kullanmadım ama popüler uygulamalar arasındaydı, en az 4 yıldızı vardı.

wph homebrew yapmişti keep alive

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Peki Apollo+ navifirm'de ne zaman gözükür tahmini olarak bir şey diyebilir misiniz? :) :turkiye:

Nisan ayı içerisinde Navifirm'e gelir, Mayıs ayında da telefonlara dağıtılmaya başlanır diye düşünüyorum. :hmmm

papakudioflu

papakudioflu

Admin

Nisan ayı içerisinde Navifirm'e gelir, Mayıs ayında da telefonlara dağıtılmaya başlanır diye düşünüyorum. :hmmm

haziran ayindaki geliştirici zirvesinde wpblue duyurulur, temmuz-agustos arasi navifirme gelir eylul ayindaki Nokia worldde snapdragon 800 chipsetli wpblue Lumia930&950 duyurulur ve kasim ayinda satişa cikar:D

komando04

komando04

Üye

haziran ayindaki geliştirici zirvesinde wpblue duyurulur, temmuz-agustos arasi navifirme gelir eylul ayindaki Nokia worldde snapdragon 800 chipsetli wpblue Lumia930&950 duyurulur ve kasim ayinda satişa cikar:D

vay be teşekkürler abi

Lumiance

Lumiance

Üye
Bu kilit modda kapanan sadece wifimi ? Yoksa 3g yada h hızı kapanıyormu ? Eğer normal hattımdaki internetide kapatıyosa whats app , mail gibi anlık güncellemeleri anca tel ekranı açıkkenmi alıcam ? Nolur sadece wifi de kapanıyo diyin :)

wifi yı etkin bir şekilde kullanan bir uygulama açıksa kilit ekranında da bağlantı kesilmiyor.

örneğin ben tube Pro ile Youtube dan film indiyodum. İndirme işlemi uzun sürdüğü için ekranı kilitlemiş bulundum. 5 - 10dk sonra ekran kilitlenince bağlantının koptuğu aklıma geldi. Tekrar açtığımda ise indirme işleminin devam ettiğini gördüm.

ardacumhur

ardacumhur

Üye

Abi ben alıyorum ozaman Lumia 920'yi :) Kasım dedin olmadı :)

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Kilit ekranında 3G kapanmıyor bildiğim kadarıyla.
Kilit ekranı devreye girince wifi'nin kapanması sorunu önümüzdeki birkaç hafta içinde gelecek Portico güncellemesi ile düzeltilecek.
Multitasking ve diğer eksiklikler -Mayıs ayında geleceğini tahmin ettiğim- Apollo+ güncellemesi ile giderilecek.
Apollo+ güncellemesi epey geniş kapsamlı olacak.

Wifii kilit ekranında kesilmez ise o zaman Synbian daki gibi gerektiğinde bağlanmalı zira şimdi sadece aç kapa var aç dediğimizde Kilit ekranı girince kapanmazsa pili yer bitirir

papakudioflu

papakudioflu

Admin

Wifii kilit ekranında kesilmez ise o zaman Synbian daki gibi gerektiğinde bağlanmalı zira şimdi sadece aç kapa var aç dediğimizde Kilit ekranı girince kapanmazsa pili yer bitirir

şimdi aç kapa olan menüye kilit ekranında wifi bağlantısını koru seçeneği eklenicek. Yani wifi açıkken den istersen kilit ekranında wifi kapanıcak veya açık kalacak.

roadrunner2635

roadrunner2635

Üye

Affedersiniz, bu mesaj eski sanırım o yüzden ama, önümüzdeki Ağustos ayında yeni lumia'nın çıkacağını söylemiştiniz. Hatta ses çipi daha yüksek olduğu için fikrinizi sormuştum. 41 mp'lik kamerası falan var demiştiniz. Burada bahsettiğiniz telefon farklı mı yoksa mesaj eski olduğu için o zaman ki fikriniz mi ? Birde Wp Blue ne oluyor acaba ?

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Affedersiniz, bu mesaj eski sanırım o yüzden ama, önümüzdeki Ağustos ayında yeni lumia'nın çıkacağını söylemiştiniz. Hatta ses çipi daha yüksek olduğu için fikrinizi sormuştum. 41 mp'lik kamerası falan var demiştiniz. Burada bahsettiğiniz telefon farklı mı yoksa mesaj eski olduğu için o zaman ki fikriniz mi ? Birde Wp Blue ne oluyor acaba ?

Windows Blue, Windows 8'den sonra çıkarılması planlanan Windows sürümü.
Dolayısıyla Windows Phone 8'in yerini de Windows Phone Blue alacaktır.

papakudioflu

papakudioflu

Admin

bu cihaz tamamen farkli bir cihaz. Wpblue gelecekteki guncellemenin ismi olucak buyuk ihtimalle. Microsoft artik işletim sistemlerine numara yerine isim vericek. Yani windows8'den sonraki windows surumu wpblue olucak.bu durumda da wp8'den sonraki windowsphone surumu wpblue olucak.

roadrunner2635

roadrunner2635

Üye

Windows Blue, Windows 8'den sonra çıkarılması planlanan Windows sürümü.
Dolayısıyla Windows Phone 8'in yerini de Windows Phone Blue alacaktır.

Yani bu ağustosta çıkacak diye tahmine bulunduğumuz telefonda bu sürüm mü yüklü olacaktır ?

- - - Eklendi - - -

bu cihaz tamamen farkli bir cihaz. Wpblue gelecekteki guncellemenin ismi olucak buyuk ihtimalle. Microsoft artik işletim sistemlerine numara yerine isim vericek. Yani windows8'den sonraki windows surumu wpblue olucak.bu durumda da wp8'den sonraki windowsphone surumu wpblue olucak.

Hımm anladım. Peki donanımsal olarak tahmininiz nedir ? Snapdragon 800 ve neler ? Çünkü aldım mı en son halini almak istiyorum. Ağustosta çıkacak olan telefona odaklanmıştım, şimdi bunu gördüm. Bu da kasımda demişsiniz. Baya merak ettim.

papakudioflu

papakudioflu

Admin
bu benim tahminim gercekleşmeyebilirde yani. Ama Nokia bu yıl ki Nokia World etkinligini boş gecmez ve cok iyi bir cihaz duyuracaktir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt