İnternet sınırsız diye yapmıştım ama ??

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
İnternet sınırsız diye yapmıştım ama ??
vodafone interneti yaklaşık 2 sene önce sınırsız yapmıştım ozaman 8 tl idi sınırsız bu sabah mesaj gelmiş aynen şu şekilde 14.02.2013 tarihine kadar 19.71 mb kullanım hakkınız bulunmaktadır tüm kullanım hakkınız bittikten sonra geçerli ücretler internet kullanımı 7.5/10 kb diye mesaj geldi daha dün yaptım internet paketi 10 tl çekti bu mesaj neden geldi benim internetim sınırsız :hmmm

murat.122a

murat.122a

Üye
sistem gönderiyor ,o senin 19.71mb hakkınız dediği adil kullanım limiti .banada Aralık 2012 ayında geldi birdaha gelmedi sistem bazen gönderiyor,sen devam et sınırsız internetiyin bittiği falan yok

plusnettr

plusnettr

Üye
BTK kararı nedeniyle sınırsız paketlerde bile paket %80 e ulaştığında bilgi mesajı geliyor. Self servisten incelediğinizde Aylık Cepnet yazıyorsa sorun yok.

murat.122a

murat.122a

Üye
teşekürler kardes btk nın kararı olduğunu bilmiyordum

Umut

Umut

Üye
Cepnet'in yenilenme tarihinde hatta yeterli TL bakiye olmazsa paket iptal oluyor mu? Mesela normal tarihten 1 hafta sonra TL yüklesem, paket yine de iptal olmaz ve yenilenir mi? Yakın zamanda bunu deneyen var mı acaba? Bir de eğer yenileniyorsa, aktif olma tarihi 1 hafta önceki gün mü olur, yoksa TL yüklediğim gün mü?

ümran

Üye
Cepnet'in yenilenme tarihinde hatta yeterli TL bakiye olmazsa paket iptal oluyor mu? Mesela normal tarihten 1 hafta sonra TL yüklesem, paket yine de iptal olmaz ve yenilenir mi? Yakın zamanda bunu deneyen var mı acaba? Bir de eğer yenileniyorsa, aktif olma tarihi 1 hafta önceki gün mü olur, yoksa TL yüklediğim gün mü?

iptal olmaz ,ben 3 ayda bir yeniliyom,yanı tl yüklüyom yenileniyor

• Beğen
Tepkiler: Umut
murat.122a

murat.122a

Üye
cepnet yenilenceği gün hattında tl yetersizse ıptal olmaz nezaman tl yüklerseniz o gün yenilenir ,arkadasda yardımcı olmus.
Ben de tl yetersizdi 10 gün sonra yükledim cepnet yenilendi 25 den 25 e yenileniyordu 10 gün sonra yenilenince 4 den 4 e yenileniyor,ama sistem bana 23 de masaj geliyor 25 cepnet yenilenecek diye ama 4 de yenileniyor.
Anca böyle uyarı mesajı eski yenilenme tarihinde yenilenecek diye bilgi mesajı gelir .ben de böyle oldu

• Beğen
Tepkiler: Umut
plusnettr

plusnettr

Üye
teşekürler kardes btk nın karı olduğunu bilmiyordum

Başındaki kişi bayan mı erkek mi bilmiyorum ama karı değil. Ama kararı o şekilde. Onun haricinde BTK bir kurum. İletişim Hizmetlerini denetleyen, Bilgi Teknolojileri Kurumu.

murat.122a

murat.122a

Üye
kardes nedemek istedin anlamadım kelime hatası olmuş

- - - Eklendi - - -

Mustafa Dümen

Mustafa Dümen

Üye
murat.122a

murat.122a

Üye
Başındaki kişi bayan mı erkek mi bilmiyorum ama karı değil. Ama kararı o şekilde. Onun haricinde BTK bir kurum. İletişim Hizmetlerini denetleyen, Bilgi Teknolojileri Kurumu.

Öncelikle yazımda kelime hatası olmus KARARI yazacağıma KARI yazmısım özürdilerim düzelttim

aaxx11

Üye
Vodafoneda cepnet paketi gibi bir paket var mi su an acaba ?

Samet.25

Daha oncenindir o guncellemeleri 24 saat sonra isleniyo ya

boyabatlı

boyabatlı

Üye
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt