wp8 mağazada wifi bağlantısı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
alical33

alical33

Üye
    Konu Sahibi
wp8 mağazada wifi bağlantısı
Arkadaşlar mağazadan 25 30 mb ve ustu Bi uygulama indireceğimde wifi bağlantısı istiyor sınırsız internet paketim var ama uygulamaları indiremiyorum bunun Bi çözümü var mı acaba?

Mazlum Somer

Mazlum Somer

Üye
Arkadaşlar mağazadan 25 30 mb ve ustu Bi uygulama indireceğimde wifi bağlantısı istiyor sınırsız internet paketim var ama uygulamaları indiremiyorum bunun Bi çözümü var mı acaba?

Neden Indiremiyorsun Ki .? Baglanti Hizin Mi Cok Dusuk .?
Mobil Interneti Kapat Tekrar Ac Ve Oyle Dene .?

papakudioflu

papakudioflu

Admin
Bugün büyük boyutlu bir iki oyun indirdim 210mb harita indirdim ben de öyle bir sorun olmadı. Net hızın düşük olabilir.

serinaga

serinaga

Üye
Bende de sorun yok, evet hız düşükse yada kesinti yapıyorsa bu nedenle wifi'ye dönüyor olabilir ...

alical33

alical33

Üye
    Konu Sahibi
Türkcell in 1gb sınırsız paketi var zaten 1gb side dolmadı hızı normal yani uygulamanın üstünde wifi bağlantısı gerekli,yazıyor bu Disney oyunlarını indiremedim şebeke uzerimden veri dolaşımı kapalı onunla Bi alakası olabilirmi acaba

papakudioflu

papakudioflu

Admin
Türkcell in 1gb sınırsız paketi var zaten 1gb side dolmadı hızı normal yani uygulamanın üstünde wifi bağlantısı gerekli,yazıyor bu Disney oyunlarını indiremedim şebeke uzerimden veri dolaşımı kapalı onunla Bi alakası olabilirmi acaba

alakası mı:ah direk onunla alakalı paket veri kapalıysa tabii ki wifi bağlantısı ister:D

alical33

alical33

Üye
    Konu Sahibi

alakası mı:ah direk onunla alakalı paket veri kapalıysa tabii ki wifi bağlantısı ister:D
paket veri açık zaten okadar da cahil değiliz :) şebeke ayarlarında bide
veri dolaşım seçenekleri var ya onu diyorum

papakudioflu

papakudioflu

Admin
peket veri açık
veri dolaşımı kapalı
en yüksek veri bağlantısı 3G olarak ayarla. Sorun olmaması gerekir.

symbianbelle

symbianbelle

Üye
mağazada bende de aynısı oluyor. 50 mb üzerinde Wi-fi kullanarak indir diyor...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt