Şarkılar için meta veri sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mrtaksy

Üye
    Konu Sahibi
Şarkılar için meta veri sorunu
Dostlar sorun şu ki Lumia 920 me şarkı atıyorum ama meta verilerde sıkıntı var unknown olarak görüyor çoğu şarkıyı bunları düzeltmek için bir yol var mı varsa bilgi rica etsem ufak ama sıkıcı ve düzeltilmesi gereken bir sorun :( hangi şarkıyı dinlediğimi görmek istiyorum yardımcı olur musunuz rica etsem ...
Sent from my RM-821_eu_turkey_343 using Board Express

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
bilgisayarında wpapp ile şarkının meta erilerini istediğin şekilde düzenleyip öyle at. Hatta arka plan resmi de eklersen müzik çaların arka planı şarkıya ve sanatçıya göre değişir.

mrtaksy

Üye
    Konu Sahibi
O konu olası fakat benim bilgisayarım xp maalesef ondan dolayı sorma ihtiyacı hissettim malum wpapp xp de yok ne yapsak ki :)

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
O konu olası fakat benim bilgisayarım xp maalesef ondan dolayı sorma ihtiyacı hissettim malum wpapp xp de yok ne yapsak ki :)

"Meta veri" derken mp3'lerin tag'lerini yani etiketlerini kastediyorsun sanırım. :hmmm
Google'a "mp3 tag" diye yazıp aratırsan yüzlerce program bulabilirsin.
O programlarla mp3'lerin taglerini (sanatçı, şarkı adı, albüm adı, albüm yılı, türü v.s) düzenleyebilirsin bilgisayarda.

kimbilir_01

kimbilir_01

Üye
bilgisayarında wpapp ile şarkının meta erilerini istediğin şekilde düzenleyip öyle at. Hatta arka plan resmi de eklersen müzik çaların arka planı şarkıya ve sanatçıya göre değişir.

abi bu wpapp dediğin şey windows phone app preview mi? değilse lütfen linkini veirrimisin çünkü ben app preview olanı kullanıyorum ve bununla resimleri bile toptan seçme olayı yok tek tek seciyorum o kadar beceriksiz bi uygulama.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...