Taraftar FlipClock Saatler WGZ

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Peki Sait abi bu yoğunlukda alıkoymak istemiyordum fakat iyimser tavrın çok baskın geri çevirmek olmaz :) Gerçi isteklerle ne kadar anlatılır aslında görsel olarak anlatmayı yeğlerdim.Alexander Folkin'in saat widgetleri ile şimdilik o açığı kapattım.Yinede Barcelona'dan çok Galatasarayı andıran bir widget istemeyide geçemiyeceğim.

Daha net olması adına Photoshop aracılığıyla bizzat yapıp atıyorum Sait abi daha yararlı olacakdır.
10 dakika sonrası görücüye çıkaracağım :)

Tamamdır :oke:

Silinen Üye 2392690

Silinen Üye 2392690

Kapalı Hesap

Arka kısmı şeffaflaştırmayı unuttum onuda dahil edersek kadro tam.
Texti ve tabloyu birazdan ekliyeceğim Sait abi biraz kolay olacak ama :)

Psd olarak koydum içi dışı senin.Hazırdan faydalandım biraz ama olacak o kadar :)

gokhan_oznur06

gokhan_oznur06

Üye
teşekkürler güzel paylaşım beşiktaş

• Beğen
Tepkiler: Nextman
Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi

Arka kısmı şeffaflaştırmayı unuttum onuda dahil edersek kadro tam.
Texti ve tabloyu birazdan ekliyeceğim Sait abi biraz kolay olacak ama :)

Psd olarak koydum içi dışı senin.Hazırdan faydalandım biraz ama olacak o kadar :)

SEzgin tam olarak ne istiyorsun halen anlamadım :S sanırım saati sis istiyorsun biraz daha net belirtirsen daha iyi olur.Wgz uygulamaların arka planı şeffaf olmaz beyaz kalır çünkü kodları desteklemiyor.:oke:

Silinen Üye 2392690

Silinen Üye 2392690

Kapalı Hesap

SEzgin tam olarak ne istiyorsun halen anlamadım :S sanırım saati sis istiyorsun biraz daha net belirtirsen daha iyi olur.Wgz uygulamaların arka planı şeffaf olmaz beyaz kalır çünkü kodları desteklemiyor.:oke:

Üzerine bastığın noktada hemfikiriz Sait abi Saat istiyorum anlıyacağını varsayarakdan belirtmedim kusura bakma bir anlık karışıklığa sebebiyet verdim :) Wgz olarak değilde Alexander Folkin'in widgetleri veya genel yanıyla her bir uygulaması kusursuz işliyor.Widget olarak indirdiğim 4-5 adet sis dosyasıda telefonumda sorunsuz çalışmakta.Uzman biri olarak seninde yapabileceğin kanaatindeyim .Ama oluru olmaz diyosanda çıkana katlanmak mecburiyetindeyim.Özetle 2.resim üzerinden paylaştığım görüntüye yakın veya benzeri her sonuç kabulümdür.

• Beğen
CouTFeeL

CouTFeeL

Üye
:tşk:

• Beğen
Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi

Rica ederim aydın :oke:
Üzerine bastığın noktada hemfikiriz Sait abi Saat istiyorum anlıyacağını varsayarakdan belirtmedim kusura bakma bir anlık karışıklığa sebebiyet verdim :) Wgz olarak değilde Alexander Folkin'in widgetleri veya genel yanıyla her bir uygulaması kusursuz işliyor.Widget olarak indirdiğim 4-5 adet sis dosyasıda telefonumda sorunsuz çalışmakta.Uzman biri olarak seninde yapabileceğin kanaatindeyim .Ama oluru olmaz diyosanda çıkana katlanmak mecburiyetindeyim.Özetle 2.resim üzerinden paylaştığım görüntüye yakın veya benzeri her sonuç kabulümdür.

Elimden geldiğince konusunu açarım sende Widget bölümünden takip edersin en kısa zamanda :oke:

Silinen Üye 2392690

Silinen Üye 2392690

Kapalı Hesap

Rica ederim aydın :oke:

Elimden geldiğince konusunu açarım sende Widget bölümünden takip edersin en kısa zamanda :oke:

Gelir olarak bakalım biraz daha keskin olur bu vesileylede bir umut doğar :) Widgeti Sık kullanılanlara ekliyorum saat başı yoklamak abartı olacak ama mümkün görünüyor diğer bir deyimle daimi olarak arkandayım Sait abi :) :tşk:

• Beğen
jatvalca

jatvalca

Üye
:tşk:

• Beğen
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt