RIM’in yeni akıllısı Blackberry Z10 detaylanıyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Bu ay sonunda Kanada kökenli akıllı telefon üreticisi RIM, bir etkinlik düzenleyecek. RIM bu etkinlikte yeni mobil işletim sisteminin yanı sıra yeni nesil akıllı telefon modellerini de duyuracak. RIM‘in yeni akıllı telefonlarından bir tanesi de Blackberry Z10 olarak adlandırılmış.

RIM‘in yeni akıllısı hakkında detaylar gelmeye devam ediyor. Son gelen haberlere göre Blackberry Z10 4.2″ büyüklüğünde HD 1280×768 piksel çözünürlükte dokunmatik ekrana sahip olacak. Akıllı telefonun sistem belleği 2GB olarak belirlenirken, dahili veri kapasitesi ise 16GB olarak belirtiliyor.

RIM Blackberry Z10, ön tarafından 720p video kayıt yapabilen 2MP, arka tarafında da 1080p video kayıt yapabilen 8MP kamera ile birlikte gelecek. Yeni Blackberry akıllı telefon 4G LTE desteği, NFC desteği de sunarken, batarya kapasite ise 1.800mAh olarak belirlenmiş.

RIM‘in yeni işletim sistemi Blackberry 10 üzerinde çalışacak olan Blackberry Z10, 30 Ocak tarihinde resmi olarak duyurulacak.

OPC

OPC

Üye
Donanım olarak oldukça iyimiş :)

Kerim.

Kerim.

Üye
Bb:no:

pirenuri

pirenuri

Üye
Blackberry batacakmış gibi geliyor

MrExpert

MrExpert

Üye
Çok güzel ama blackberry :zzz:

ultraslan_66

ultraslan_66

Üye
Özelliklerine göre iyi bir cihaza benziyor. ama bu zamanda ya iphone alacaksın ya da android markalı telefon.. Daha nokia bile samsung ve apple ile başa çıkamıyor blackberynin şansı çok düşük...

pirenuri

pirenuri

Üye
Özelliklerine göre iyi bir cihaza benziyor. ama bu zamanda ya iphone alacaksın ya da android markalı telefon.. Daha nokia bile samsung ve apple ile başa çıkamıyor blackberynin şansı çok düşük...

katılıyorum. Nokia ile Microsoft un Windows Phone u zar zor yer almaya başladı. Blackberry nin şansı çok düşük

pckobat_78

Üye
Blackberry market olarak gelişse 10 numara yazılımı var bence.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt