NOTE+ bir haftalıgına ücretsiz

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
papakudioflu

papakudioflu

Admin
    Konu Sahibi
NOTE+ bir haftalıgına ücretsiz

Note+ uygulaması gectigimiz günlerde aldıgı güncellemeyle sesli komut özelligine de kavuşmuştu. Bugün ise bir haftalıgına marketten ücretsiz olarak indirilebilir durumda.

Uygulamaya ulaşabilirsiniz.

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Bende bu telefonda Not yazma yokmu diyecekti diğer telefonlardaki gibi sade yalın one note var birde ofis daha pratik her telefondaki gibi bir şey koymaları lazım dı bu iş görür heralde

ardacumhur

ardacumhur

Üye
Bu uygulamayı şimdi indirdim xap olarak.Telefonumu unlock ettiğim zaman bunu ücretsiz mi kuracağım?

papakudioflu

papakudioflu

Admin
    Konu Sahibi
xap olarak nereden indirdin

papakudioflu

papakudioflu

Admin
    Konu Sahibi

Marketten Ali Kemal abi.En altta link çıktı oradan.Benim developer hesabıma özel bişey mi ki?

bilgisayara indirmişsin:kop:
evet unlock yapmana gerek yok telefonu alınca dosyayı hafıza kartını at kartı telefona takıp kurulumu yap işlem tamam

ardacumhur

ardacumhur

Üye

bilgisayara indirmişsin:kop:
evet unlock yapmana gerek yok telefonu alınca dosyayı hafıza kartını at kartı telefona takıp kurulumu yap işlem tamam

Evet abi bilgisayara indirdim çünkü şu an telefonum yok gelince kurarım kafasıyla ;)

Silverlight'tan alışığım xap dosyalarını saklamaya o yüzden hemen indiriyim dedim.Beğendiğim oyunları Store'da aramak istemiyorum elimin altında kolleksiyon olsun :)

Abi bu arada Lumia 920'nin hafıza kartı yok.PC'den atarım :)

dedereis123

dedereis123

Üye
benimde cihaz yok bende indirip atma sansim yok mu abi :D hepsi tam zamaninda ucretsiz oldu he

ecel54

ecel54

Üye
benimde cihaz yok bende indirip atma sansim yok mu abi :D hepsi tam zamaninda ucretsiz oldu he

markete microsoft hesabınla giriş yapıp uygulamayı yüjleye tıkla telefonuna yükleyemez ama satın almış olursun. Daha sonra tekrar yüklersin

serinaga

serinaga

Üye
Hemen yüklüyorum ...

dedereis123

dedereis123

Üye

markete microsoft hesabınla giriş yapıp uygulamayı yüjleye tıkla telefonuna yükleyemez ama satın almış olursun. Daha sonra tekrar yüklersin

anlayanadin kusura bakma :D simdi pcye indirip tele atinca ucretsiz mi olucak yoksa o anki ucreti neyse o mu:D?

dedereis123

dedereis123

Üye
telefon gelince direkt kurabilcem dimi sonucda hesaba almis olucam :D

dedereis123

dedereis123

Üye
tamamdir tesekkur ederim

n000k

n000k

Üye
teşekkürler abi :oke:

papakudioflu

papakudioflu

Admin
    Konu Sahibi
arkadaşlar uygulama şu anda yine kısa bir süreliğine ücretsiz. Kaçıranlar ve telefonlarını yeni alanlar uygulamayı ücretsiz yükleyebilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt