5800 √ - X6 √ - Symbian Belle Fp6 [03.03.2013]

Sponsorlu Bağlantılar

Lancerr

Lancerr

Üye

hayır belle içindir... çekmesini bilen çekebilir ama paylaşımı kesinlikle yasaktır...

- - - Eklendi - - -

orada saati renkli yapmadım. saatin üzerinde bekleme ekranında dönen animasyonu gösterdim...

hımm anladım :) he o zaman iyiymış :)

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Anladım peki yapmam gereken ne hocam kusura bakma çok soru sordum.
denemedim bilmiyorum... hafıza kartını çıkartınca sorun çözülüyorsa tek nedenit9 ön belleğinin hafıza kartında olmasıdır...

ChatLaqqCocuk

ChatLaqqCocuk

Üye
Kamera Sesi aCıkmı KardSim

ca_sus

Üye
peki temalar da yeni le necek değilmi kardeş belle nin temaları olmayacak

ca_sus

Üye
hayirlisi kardeş bu kadar insanı mutlu ediyorsun emin ol bu çok güzel birşey gerçekten allah sana güç kuvvet versin hayirlisi ile bekliyoruz yüreğine sağlık

CYBERstix

CYBERstix

Üye
Bu güncelleme fp5 mi olucak anlamadım.zaten tuş kilidi tek dokunuşla açılıyo fp4 te. bu güncelleme başka birşeye mi geliyor ya da ben mi yanlış anladım hakan kardeş? teşekkurler..
Bir de bu gameloft oyunlarında oyun açılmadan ekran donuyordu. Ve sen de oyunlar java mı?,temiz port gibi şeylerden bahsetmiştin. Yeni güncelleme de bakarım demiştin de onu bir hatırlatayım dedim.Şimdiden ellerine sağlık önizlemelerden edindiğim izledim harika.Selamlar....

Kardeşim meraba sorum arada kaynadı galiba, müsait olduğunda bir bakabilir misin Selamlar....

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
hayirlisi kardeş bu kadar insanı mutlu ediyorsun emin ol bu çok güzel birşey gerçekten allah sana güç kuvvet versin hayirlisi ile bekliyoruz yüreğine sağlık

Amin... dualarınız yeter kardeşim..

- - - Eklendi - - -

Kardeşim meraba sorum arada kaynadı galiba, müsait olduğunda bir bakabilir misin Selamlar....
görmedim sorunu... fp5 olucak. senin deneyipte açılmayan java oyununu bana gönder ona göre çalışıp uğraşayım

CYBERstix

CYBERstix

Üye

Amin... dualarınız yeter kardeşim..

- - - Eklendi - - -

görmedim sorunu... fp5 olucak. senin deneyipte açılmayan java oyununu bana gönder ona göre çalışıp uğraşayım

Eyvallah dostum göndereyim ama nasıl?:blush:

StRonK

StRonK

Üye
hocam konuyu takip ediyorum sürekli ama qt yüklemeyle ilgili mesaj göremedim sorayım dedim qt yüklerlerken hata veriyor sürekli bu problemde çözülecek mi yoksa yüklediğim qt demi problem var sizce, yada bu sorunsuzdur diyebileceğiniz varsa verebilir misiniz.

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
hocam konuyu takip ediyorum sürekli ama qt yüklemeyle ilgili mesaj göremedim sorayım dedim qt yüklerlerken hata veriyor sürekli bu problemde çözülecek mi yoksa yüklediğim qt demi problem var sizce, yada bu sorunsuzdur diyebileceğiniz varsa verebilir misiniz.

qt de herhangi bir problem yoktur.. mağazadan herhangi bir qt uygulaması yükle qt bileşenleri yüklenmiş olacaktır... ve qt uygulamalarıda sorunsuz kullanabileceksin

- - - Eklendi - - -

Eyvallah dostum göndereyim ama nasıl?:blush:

oyunu buraya upload et sonrada linki ver

hikmet366

hikmet366

Üye
Şu batarya şebeke iconlarını gizle da hakan kardeş

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Şu batarya şebeke iconlarını gizle da hakan kardeş
gizleyince nasıl göreceksin onları... belle topbarı kullanmayı düşünüyorsan Windows phone konusuna bak ne kadar sorun yaşıyorum o yüzden bana bu gibi şeylerle yorum atmayınız... ayrıca istekte almıyorum bundan sonra böyle isteklere cevap atmıycam...

• Beğen
Tepkiler: hikmet366
hikmet366

hikmet366

Üye

gizleyince nasıl göreceksin onları... belle topbarı kullanmayı düşünüyorsan Windows phone konusuna bak ne kadar sorun yaşıyorum o yüzden bana bu gibi şeylerle yorum atmayınız... ayrıca istekte almıyorum bundan sonra böyle isteklere cevap atmıycam...

hım yani sıkıntılı iş diyosun Yani

Reexecution

Reexecution

Üye
çok teşekkürler hakan :) en kısa sürede deneyeceğim 2012 den bu yana geliştirmişsin gibi gözüküyor :)

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
çok teşekkürler hakan :) en kısa sürede deneyeceğim 2012 den bu yana geliştirmişsin gibi gözüküyor :)
son güncellemeyi bekle istersen tüm sürümlerden daha iyi olucak

- - - Eklendi - - -

GÜNCELLEMENİN ŞUANKİ HALİ ANA BAŞLIKTA EKLENDİ

KD1907

KD1907

Üye
Ben bulamadım nerde başlık fln demişsin ama aradım yoktu ismi ne?

KD1907

KD1907

Üye
Tmm neyse buldum bu arada dört gözle bekliyorum ya bide yeni sürüm tahminen kaç gün sonra çıkar?

Üst Alt