Windows Phone 8 Öneriniz Nedir?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
asml_ysn

asml_ysn

Üye
    Konu Sahibi
Windows Phone 8 Öneriniz Nedir?
Arkadaşlar telefon alacam ama ilk kez smbyan dan farklı olarak wp8 sürümlü telefonlardan hangilerini önerirsiniz.
Şimdiden önerileriniz için teşekkür ederim :D

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Arkadaşlar telefon alacam ama ilk kez smbyan dan farklı olarak wp8 sürümlü telefonlardan hangilerini önerirsiniz.
Şimdiden önerileriniz için teşekkür ederim :D

İsteklerine ve bütçene de bağlı biraz.
Eğer çok büyük olmasın diyorsan Lumia 820.
Ucuz ve küçük olsun diyorsan Lumia 620. (1 ay sonra gelecek)
Eğer fotoğrafa düşkünsen ve büyük telefon olması farketmiyorsa Lumia 920/HTC 8X.

rapman

rapman

Üye
Lumia

asml_ysn

asml_ysn

Üye
    Konu Sahibi
öncelikle teşekkür ederim benim aklımda 920 var fakat nokia nin bir fabrikasını satmasi ve elini ayağını bu işlereden çekmesi beni performansi uygulamalar da azalma güncellemelern azalması gibi endişelerim var fiyat önemli değil amacım üstün performans ve cepte rahat taşınacak olması önemli(s3 gibi çok büyük olmasın istiyorum) :D

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
öncelikle teşekkür ederim benim aklımda 920 var fakat nokia nin bir fabrikasını satmasi ve elini ayağını bu işlereden çekmesi beni performansi uygulamalar da azalma güncellemelern azalması gibi endişelerim var fiyat önemli değil amacım üstün performans ve cepte rahat taşınacak olması önemli(s3 gibi çok büyük olmasın istiyorum) :D

O halde Lumia 820 veya 620 al.
Bence 1 GB Ram'in avantajını kullanmak adına Lumia 820 almanda fayda var. :oke:

asml_ysn

asml_ysn

Üye
    Konu Sahibi
tavsiyene uyacağim. Son bi sorum olacak 820-620 arasındakı fark nedir?

papakudioflu

papakudioflu

Admin
asml_ysn

asml_ysn

Üye
    Konu Sahibi

çok büyük farklar var ama belli başlı olanları
işlemci;1.5ghz/1.0ghz
ram:1gb/512mb
kamera:8mp/5mp

820 şuan bende karşılaştırıyorum epey fark var kesinleşen seçim 820 920 biraz daha ufak olsa o olurdu :D aklım halâ 920 de ;)

Toros542

Toros542

Üye
lumia 820

papakudioflu

papakudioflu

Admin

820 şuan bende karşılaştırıyorum epey fark var kesinleşen seçim 820 920 biraz daha ufak olsa o olurdu :D aklım halâ 920 de ;)

lumia920 ile 820 arasında ebat olarak çok fark var. Lumia920 lumia900'den bile büyük. Ama lumia900 de lumia820'den büyük.

asml_ysn

asml_ysn

Üye
    Konu Sahibi
820 şuan olarak uygun bir telefon verdiğiniz bilgiler ver modellere bakarak kesinleşti bir sitede de lumia 820 almak için 5 neden diye bir yazısini okuldum onlarda uyuyor verdiğiniz bilgiler için teşekkürler :) :) :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt