Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Windows Phone 8 Öneriniz Nedir?
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
asml_ysn
Üye
Konu Sahibi
Windows Phone 8 Öneriniz Nedir?
Arkadaşlar telefon alacam ama ilk kez smbyan dan farklı olarak wp8 sürümlü telefonlardan hangilerini önerirsiniz.
Şimdiden önerileriniz için teşekkür ederim
Arkadaşlar telefon alacam ama ilk kez smbyan dan farklı olarak wp8 sürümlü telefonlardan hangilerini önerirsiniz.
Şimdiden önerileriniz için teşekkür ederim
İsteklerine ve bütçene de bağlı biraz.
Eğer çok büyük olmasın diyorsan Lumia 820.
Ucuz ve küçük olsun diyorsan Lumia 620. (1 ay sonra gelecek)
Eğer fotoğrafa düşkünsen ve büyük telefon olması farketmiyorsa Lumia 920/HTC 8X.
rapman
Üye
Lumia
asml_ysn
Üye
Konu Sahibi
öncelikle teşekkür ederim benim aklımda 920 var fakat nokia nin bir fabrikasını satmasi ve elini ayağını bu işlereden çekmesi beni performansi uygulamalar da azalma güncellemelern azalması gibi endişelerim var fiyat önemli değil amacım üstün performans ve cepte rahat taşınacak olması önemli(s3 gibi çok büyük olmasın istiyorum)
öncelikle teşekkür ederim benim aklımda 920 var fakat nokia nin bir fabrikasını satmasi ve elini ayağını bu işlereden çekmesi beni performansi uygulamalar da azalma güncellemelern azalması gibi endişelerim var fiyat önemli değil amacım üstün performans ve cepte rahat taşınacak olması önemli(s3 gibi çok büyük olmasın istiyorum)
lumia920 ile 820 arasında ebat olarak çok fark var. Lumia920 lumia900'den bile büyük. Ama lumia900 de lumia820'den büyük.
asml_ysn
Üye
Konu Sahibi
820 şuan olarak uygun bir telefon verdiğiniz bilgiler ver modellere bakarak kesinleşti bir sitede de lumia 820 almak için 5 neden diye bir yazısini okuldum onlarda uyuyor verdiğiniz bilgiler için teşekkürler