5800 WLAN şifre sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
BornToKill

BornToKill

Üye
    Konu Sahibi
5800 WLAN şifre sorunu
Daha önceden bağlandığım evimdeki internetin şifresini telefona girmiştim ve hatırla demiştim şimdi modemin şifresi değişince önceki parolayı giriyor ve yanlış diyor önceden kayıtlı olan parolayı nasıl değiştirebilirim?

salimakkas

Üye
ayalar ->> ağ hedefleri --->>>> oraları kurcala kendi modem ismini görürsün, sil de tekrar ayarla. Bende 5800 varken normalde bağlandığı modeme bağlanmazdı. telefou kapatıp açardım bağlanırdı. Yazılım attım güncelledim sorun değişmedi.

• Beğen
Tepkiler: BornToKill
BornToKill

BornToKill

Üye
    Konu Sahibi
ayalar ->> ağ hedefleri --->>>> oraları kurcala kendi modem ismini görürsün, sil de tekrar ayarla. Bende 5800 varken normalde bağlandığı modeme bağlanmazdı. telefou kapatıp açardım bağlanırdı. Yazılım attım güncelledim sorun değişmedi.

Öyle bir yer bulamadım ayarlar kısmında.

Süleyman

Süleyman

Üye
Ayarlar-bağlantı-hedefler-internet yolunu izle. Oradan kendi wifi adını sil. Wifine tekrar bağlanmaya çalış şifre sorar yeni şifreyi kaydedersin. :oke:

• Beğen
Tepkiler: BornToKill
BornToKill

BornToKill

Üye
    Konu Sahibi
Tamam buldum dostum teşekkür ederim.
Bağlantı kısmında Hedefler var oraya girince İnternet var onu seçince Modeminizin ismi çıkıyor orada ,modemi seçip aşşağıda WLAN güvenlik ayarı var onu seçince Ön.paylaşılmış anahtar var oraya tıklayarak değiştirebilir aynı sorunu olan arkadaşlar veya silip tekrar bağlanınca Wifiye tekrar şifre sorar Süleyman'ın dediği gibi.

Süleyman

Süleyman

Üye
:rica:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt