Xperia Neo V Root

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Dichuda

Üye
    Konu Sahibi
Xperia Neo V Root
arkadaşlar yaklaşık 4-5 aydır neo v kullanıyorum ve açıkcası memnun kaldım telefondan şimdi şöyle bi durum var ben çok mesajlaşan ve oyun oynamayı seven biriyim :) şimdi bu androidin kendi uygulamalarını kaldırmak için illa root atmak lazımmış bildiğim kadarıyla arkaplanda boşu boşuna çalışıp şarjımın erken bitmesine neden oluyo extra olarakta telefonu yavaşlatıyo rootu kendim atmak istemiyorum telefoncuya götürsem atarmı ? ve son sorum xperia neo v'nin telefon hafızası 512 diye geçiyo ama yanlış hatırlamıyorsam 400 mb olarak kullanıyo bunun bi açıklamasını yapabilirmisiniz teşekkürler :)

gs_1991_apo

gs_1991_apo

Üye
arkadasm telefoncular pek bulasmak istemez sadece root la iş bitmior . baska programlarda gerekior arka planda calısanları kaptmak için .. 400 mb dyiorsn bnde genellikle bosta 150 ile 200mb arasnda kalıor

Dichuda

Üye
    Konu Sahibi
ben 400mb'ı genel anlamında dedim benimde kullanırken yaklaşık 170 mb felan boşta kalıyo şimdi ben bu rootu telefonculara attıramam kendimde atmak istemiyorum bana yardımcı olabilecek biri varmı ? sen attınmı root ?

gs_1991_apo

gs_1991_apo

Üye
keşke mesaj atsaydın kardeşim.. yeni gördüm konuyu. :(

OBiRSeRSeRi

OBiRSeRSeRi

Üye
gs ya bende de sony ericsson neo v var ve android 2.1 yuklu android 4.0 nasil yukleyebiliriz ? Yardm edersen sevinirim

Superfan

Superfan

Üye
Çoğunu androidin kendisi yer.

dkan34

Üye
gs ya bende de sony ericsson neo v var ve android 2.1 yuklu android 4.0 nasil yukleyebiliriz ? Yardm edersen sevinirim

bence sakın geçme bizim telefonlarda ıcs 4 de donma sorunu var ben 2 kere geçtim sonra tekrar 2.3 döndüm

- - - Eklendi - - -

keşke mesaj atsaydın kardeşim.. yeni gördüm konuyu. :(

bende neo v kullanıcısıyım(2.3) root yapmak istiyorum bununla ilgili türkçe bi video bulamadım ayrıca şu videodaki gibi custum rom yüklemek istiyorum nasıl yapabilirim acaba yardımcı olabilirsen acayip sevnrm :gunes: he birde root yaptık diyelim telefonun kendi programları varya onları nasıl silicez

- - - Eklendi - - -

youtube.com/watch?v=knG8gte4yCk

gs_1991_apo

gs_1991_apo

Üye
verdiğim linkdeki konuyu incele kardeşim. pc tamir edince yardımcı olacağım size

Xelord

Xelord

Üye

forever1907+

Üye
bence hiç rootla uğraşma garantiyi bozma.dediklerimi yap telefon uçacak.önce hafıza kartını telefondan biçimlendir.sonra telefonu sony companiondan onar ardından uygulamalara girerek boşuna ram harcıyan uygulamaları devre dışı bırak.telefon muazzam bir hızda olacak.yetmiyorsa ardından fmr cleaner yükle bende neo v kullanıyorum ramin 260mbı boş.BU da yetmezse geliştirci seçeneklerinden etkinlikleri saklama ya tik at. telefon neov değil sanki s3 olacak.ama şunu söyliyym. son söylediğimi yaparsan bir uygulamadan çıktığında onu hemen kapatır.başka zararı yok.iyi eğlenceler

dkan34

Üye
bence hiç rootla uğraşma garantiyi bozma.dediklerimi yap telefon uçacak.önce hafıza kartını telefondan biçimlendir.sonra telefonu sony companiondan onar ardından uygulamalara girerek boşuna ram harcıyan uygulamaları devre dışı bırak.telefon muazzam bir hızda olacak.yetmiyorsa ardından fmr cleaner yükle bende neo v kullanıyorum ramin 260mbı boş.BU da yetmezse geliştirci seçeneklerinden etkinlikleri saklama ya tik at. telefon neov değil sanki s3 olacak.ama şunu söyliyym. son söylediğimi yaparsan bir uygulamadan çıktığında onu hemen kapatır.başka zararı yok.iyi eğlenceler

geliştirci - etkinlikleri saklama kısmını ben bulamadım yardın edermsn?

Superfan

Superfan

Üye
Vedat o gördüğün 260MB tek seferde görülür.Zaten android ram'in %50 'sini harcıyor.Arka planda görmediğimiz bir sürü uygulama çalışıyor.Durmaya zorla ile kapansa.Google Play Store hiç kapanmıyor zaten.En az 11 MB ram burdan gidiyor.

sekil_27

sekil_27

Üye
Arkadaslar ugrasmayin bunlarlan.bunlarin hepsi dusunuldu.tartisildi.cozumler arandi v.b uzayip gitti.sonu. Olarak bu costum romlar ortaya cikti.cikis amaclari elinizdeki telefonlarin sikintilarini gercekten gidermek yada bir nebzr olsun cozebilmek.boot kilidini kaldirip costum romu yukleyin.yapilisini anlattim sayfamda (xperia ray 4.0.4 konusunun basinda ). Ve gercekten basit

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt