Permission Denied Sorunu Yardım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
VeysiTekinTR

VeysiTekinTR

Üye
    Konu Sahibi
Permission Denied Sorunu Yardım
Arkadaşlar "Can't create directory" ve "Permission Denied" gibi hatalar alan var mı acaba? Terminalde user klasörü içine bir klasör açmak istedim böyle bir hata aldım. Bu konu hakkında bilgisi olan yardım edebilir mi?

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
root olmanız gerekiyor,yakında apknev konusu ile anlatılacak az beklemeden kalmanız gerekli.

VeysiTekinTR

VeysiTekinTR

Üye
    Konu Sahibi
root olmanız gerekiyor,yakında apknev konusu ile anlatılacak az beklemeden kalmanız gerekli.

teşekkürler.Bende tam apkenv işlemini yaparken bu hatayı aldım.Dosya Yöneticisine baktım yazdığım komutlar işe yaramıyor.Apkenv anlatımını dört gözle bekliyoruz.Sanırım bu sorun flashlık bir sorun değil dimi?

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
hayır hayır kesinlikle değil

bugra1233

Üye
Başına chmod 775 yazarak girmeyi denermisiniz ? /home/user/apkenv/apkenv buraya girerken sorun yaşıyorsanız

pRime.

pRime.

Üye
anlatım hazır.

fLuke!

fLuke!

Üye
aynı hata arkadaşlar ne yapmalıyım sizce?

PriZm

PriZm

Üye
Telefon rootlu ise Su ve sudo komutlarını dene.Androidde ve Ubuntu'da işe yarıyor.

fLuke!

fLuke!

Üye
Telefon rootlu ise Su ve sudo komutlarını dene.Androidde ve Ubuntu'da işe yarıyor.

Denedim sudo yok.su'da ise must suid properly gibisinden bi yazı çıkıyor.Root-ssh access'i aktifleştirsem?n9qt'den

pRime.

pRime.

Üye
bunu open ssh ile yapmanız gerekiyor ama ben yapalı çok uzun zaman geçtiği için üzerinden hatırlamıyorum verdiğim linkteki anlatımlara bakarsanız sevinirim.

fLuke!

fLuke!

Üye
Sorun çözülmüştür arkadaşlar.:)

murattiy

murattiy

Üye
Apkenv yi oyunlar icinde tek bir paket yapip kurulum icinde install.sh yapsak sikinti kalmaz sanirim. Terminalden install.sh in adresini verip otomatik kurdururuz.6 oyun oynaniyordu sanirim.oyunlari zipleyip gonderin pazar gunu install dosyasini hazirlar tek bir paket yaparim

MertcaN9

MertcaN9

Üye
Apkenv yi oyunlar icinde tek bir paket yapip kurulum icinde install.sh yapsak sikinti kalmaz sanirim. Terminalden install.sh in adresini verip otomatik kurdururuz.6 oyun oynaniyordu sanirim.oyunlari zipleyip gonderin pazar gunu install dosyasini hazirlar tek bir paket yaparim

ov harika olur hocam

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt