c6-01 destek

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ensmdnli

Üye
    Konu Sahibi
c6-01 destek
evet arkadaşlar cep telefonuma hard format attım ve başta ovi uygulaması ve youtube gibi uygulamalarda silindi şimdi bir iki sorum olucak cevaplar iseniz sevinirim flaş atmak bu sorunu çözermi ve flaş atmak için cihazı hack lemek gerekirmi ve flaş atmak için bana yardımcı olucak arkadaşlar varmı şimdiden yardımcı olan herkese iyi akşamlar ve teşekkürler...

CABBAR

CABBAR

Üye
Flaşla yeni yazılım yüklersen o programlar tekrar gelir. Cfw yüklersen eğer sistemin Hackli olacaktır zaten. Eğer orijinal fw yüklersen o zaman sistemin Hackli olmaz.

- - - Eklendi - - -

bu konuda gerekli Herşey var

www.maxicep.com/symbian-3-sistem-modifikasyon/flas-atmak-cfw-yuklemek-ve-duzenlemek-icin-tum-programlar-burada-9-689292.html/

ensmdnli

Üye
    Konu Sahibi
Flaşla yeni yazılım yüklersen o programlar tekrar gelir. Cfw yüklersen eğer sistemin Hackli olacaktır zaten. Eğer orijinal fw yüklersen o zaman sistemin Hackli olmaz.

- - - Eklendi - - -

bu konuda gerekli Herşey var

ÜSTAD KONU KALDIRILMIŞ EVET HACK ATMADAN ORJİNAL OLARAK YÜKLEMEK İSTİYORUM

bjkmert45

bjkmert45

Üye
Arkadaşım öncelikle orijinal yazılım mı kurmak istiyorsun yoksa CFW mi ona karar vermelisin. Eğer CFW kurmak istiyorsan S^3 CFW - Modifiye FW Bölümü bu bölümden istediğini araştır ve indir. Hee yok ben normal orijinal yazılımı kullanıcam diyorsan http://www.maxicep.com/s-3-orjinal-...orijinal-fw-dosyalari-direk-indir-688129.html bu konudaki dosyaları indir. Unutma telefonun rengine göre. Karar verdiğinde bana pm at ben teamwiever ile bağlanıp hallederim. İyi forumlar.

ensmdnli

Üye
    Konu Sahibi
teşekkürler üstad şuan ben dosyaları indirdim sen nezaman müsait olursan ben hazırım teşekkürler

• Beğen
Tepkiler: bjkmert45
bjkmert45

bjkmert45

Üye
Kardeşim mesaj kutunu boşalt. Ve bana ID at baglanıp halledelim yazılım.

balabanya

Üye
of 5.kez bu konuya giriyorum gene birşey atamıyorum
çok bilimsel

ensmdnli

Üye
    Konu Sahibi
Beyler bu konuda yardimlarinizi bekliyorum teamv. Dan flaş atabilicek varmi lütfen yardim şimdiden teşekkürler..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt