Windows market neden ücretli??

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
qwerty41

qwerty41

Üye
    Konu Sahibi
Windows market neden ücretli??
Nokia Lumialarla geri dönüş yaptı kendine kurtarmak için yeni telefonlar çıkarıyor insanlar windows phone marketin uygulama sayısının az olduğunu biliyor ancak uygulamaların her geçen gün artacağına inanıyor Nokia 'ya güvenip bu telefonlardan satın alıyor . Ancak Nokia bence nankörlük ediyor yeni gelişen bi sistem insanları çekmek için tamamen ücretsiz olması gerekirken tam tersine çoğu işe yarar uygulama ücretli . Ben buna anlam veremedim..:kotu:

• Beğen
Tepkiler: maliaslan

papakudioflu

papakudioflu

Admin
Öncelikle market Nokia'nın degil Microsoft'un.

• Beğen
Tepkiler: n000k
dedereis123

dedereis123

Üye
Nokia Lumialarla geri dönüş yaptı kendine kurtarmak için yeni telefonlar çıkarıyor insanlar windows phone marketin uygulama sayısının az olduğunu biliyor ancak uygulamaların her geçen gün artacağına inanıyor Nokia 'ya güvenip bu telefonlardan satın alıyor . Ancak Nokia bence nankörlük ediyor yeni gelişen bi sistem insanları çekmek için tamamen ücretsiz olması gerekirken tam tersine çoğu işe yarar uygulama ücretli . Ben buna anlam veremedim..:kotu:

Uygulamalar biz kullanıcılar tarafından ağırlıklı olarak yapıldığı için o şekilde ücret talep ediliyor , ancak belli zamanlar ücretliler ücretsiz oluyor en azından çok kullanılan uygulamalar öyle . Windows kendi uygulamalarını ve nokia uygulamaları zaten ücretsiz bildiğim kadarıyla çoğu.

qwerty41

qwerty41

Üye
    Konu Sahibi
bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Pardon ona dikkat etmedim ama yinede böyle olmaması gerektiğini düşünüyorum en azından piyasaya yeni sürünlen bir işletim sistemi .

Sistem yeni ve gelişmekte olan bir sistem olduğundan bazı uygulamaların kalitelisi ve benzeri henüz çok az.
Geliştiriciler de bunu fırsata çevirip para kazanmaya çalışıyorlar.
Çünkü insanlar alternatifi az olan uygulamalara eninde sonunda para verir.
Uygulamalar ve kaliteli alternatifler arttıkça, geliştiriciler uygulamalarının fiyatlarını iyice düşürmeye hatta ücretsiz vermeye başlayacaklardır. :oke:

qwerty41

qwerty41

Üye
    Konu Sahibi

Sistem yeni ve gelişmekte olan bir sistem olduğundan bazı uygulamaların kalitelisi ve benzeri henüz çok az.
Geliştiriciler de bunu fırsata çevirip para kazanmaya çalışıyorlar.
Çünkü insanlar alternatifi az olan uygulamalara eninde sonunda para verir.
Uygulamalar ve kaliteli alternatifler arttıkça, geliştiriciler uygulamalarının fiyatlarını iyice düşürmeye hatta ücretsiz vermeye başlayacaklardır. :oke:

Zaman.. Peki birşey sorucam Belle den örnek vereyim mesela bir fruit ninjanın sıs dosyasını telefona atıp kurabiliyorduk. Windows 8 de böyle birşey var mı ? yada olacak mı:hmmm

n000k

n000k

Üye

Zaman.. Peki birşey sorucam Belle den örnek vereyim mesela bir fruit ninjanın sıs dosyasını telefona atıp kurabiliyorduk. Windows 8 de böyle birşey var mı ? yada olacak mı:hmmm
bunu neden ikide bir sorup duruyor sunuz anlamıyorumki?? kaçıncı baskı soru ve cvp olucak bu acaba??
şöyle açıklayayım. şuan için Wp8 hacklenmediğinden ve dosya yöneticisi olmadığından içinde o şekilde yükleme yapamıyorsun.. sadece marketten yükleniyor.. ilerde ne olur bilinmez biri hacklerse olabilir..

papakudioflu

papakudioflu

Admin

sistem unlock edildiginde diger bir tabirle jailbreak ciktiginda .xap dosyalarini indirip kurabileceksiniz. Şu anda cok guzel uygulamalar var fakat microsoft markette sertfikalandirmiyor. Hele bir dosya yoneticisi var ki muhteşem otesi bir şey.

dedereis123

dedereis123

Üye
Dosya yöneticisi Apolla ile geliceği söyleniyor %95 oranla samsung un wp8 cihazı çıkınca görebiliriz sanırım

qwerty41

qwerty41

Üye
    Konu Sahibi

sistem unlock edildiginde diger bir tabirle jailbreak ciktiginda .xap dosyalarini indirip kurabileceksiniz. Şu anda cok guzel uygulamalar var fakat microsoft markette sertfikalandirmiyor. Hele bir dosya yoneticisi var ki muhteşem otesi bir şey.

Teşekkürler Ali Kemal Abi

- - - Eklendi - - -

bunu neden ikide bir sorup duruyor sunuz anlamıyorumki?? kaçıncı baskı soru ve cvp olucak bu acaba??
şöyle açıklayayım. şuan için Wp8 hacklenmediğinden ve dosya yöneticisi olmadığından içinde o şekilde yükleme yapamıyorsun.. sadece marketten yükleniyor.. ilerde ne olur bilinmez biri hacklerse olabilir..

Forumu sadece pcden takip ettiğim için çok fazla vakit ayıramıyorum öyle oldugunu bilmiyordum , eger bir rahatsızlık duyuyorsanız cevap vermeyin. İyi forumlar..

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Dosya yöneticisi Apolla ile geliceği söyleniyor %95 oranla samsung un wp8 cihazı çıkınca görebiliriz sanırım

Evet Portico'dan sonra gelecek olan Apollo+ güncellemesinde muhtemelen geri bildirimlerle ulaşan isteklere ve daha önceden yetiştiremedikleri acil eksikliklere cevap vereceklerdir.

• Beğen
Tepkiler: n000k

screamofcnc

Üye
Wp mağazada gelişme gösteremiyor, xbox oyunlarıymış, gamelofttan ea dan şundan bundan oyun çıkacakmış hani nerde, wp androidi geçecekmiş falan filan hikayeleri, ben açıkçası memnun değilim bu durumdan, symbiandayken ndroidteki çeşitliliğe özeniyodum bi umutla belki tutar diye wp ye geçtim sonuç yine hüsran, başkalarının bedavaya oynayıpta eskittiği oyunlar için bize 11 tl bilmem kaç tl fiyat çekiyorlar, market kıytırık oyundan geçilmiyor, doğru dürüst birtane uygulama oyun yok, ilte bu lumiaa.

n000k

n000k

Üye
Wp mağazada gelişme gösteremiyor, xbox oyunlarıymış, gamelofttan ea dan şundan bundan oyun çıkacakmış hani nerde, wp androidi geçecekmiş falan filan hikayeleri, ben açıkçası memnun değilim bu durumdan, symbiandayken ndroidteki çeşitliliğe özeniyodum bi umutla belki tutar diye wp ye geçtim sonuç yine hüsran, başkalarının bedavaya oynayıpta eskittiği oyunlar için bize 11 tl bilmem kaç tl fiyat çekiyorlar, market kıytırık oyundan geçilmiyor, doğru dürüst birtane uygulama oyun yok, ilte bu lumiaa.
niye aldın dostum ozaman. androide özeniyorsan ondan bir tane alsaydın. gelişicek diyoruz. wp8 çıkalı şurda 1 ay oldu. hart diye 1 ayda 300 oyun çıkarmı sanıyorsun. bunların bide kontrol edilmesi var. çocuk gibi zırlayacağına alsaydın bir tane note 2 yada S3.. zorla kimse sana WP satmadı.şaka gibi insanlarsınız.. uzaktan özeniyorsun eline alıp merakını giderince bu kaka. bu pis diyorsunuz.. keşke androidli bir tel alsaydın ozaman..

• Beğen
Tepkiler: roadrunner2635
besim.farhan

besim.farhan

Üye
niye aldın dostum ozaman. androide özeniyorsan ondan bir tane alsaydın. gelişicek diyoruz. wp8 çıkalı şurda 1 ay oldu. hart diye 1 ayda 300 oyun çıkarmı sanıyorsun. bunların bide kontrol edilmesi var. çocuk gibi zırlayacağına alsaydın bir tane note 2 yada S3.. zorla kimse sana WP satmadı.şaka gibi insanlarsınız.. uzaktan özeniyorsun eline alıp merakını giderince bu kaka. bu pis diyorsunuz.. keşke androidli bir tel alsaydın ozaman..

arkadaşım anladığıma gore ya nokia yada microsoft un sahibisin ...

screamofcnc

Üye
.....

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Arkadaşlar WP8 henüz çok yeni ve biraz da aceleyle çıkarılmış bir sistem.
Bu sabırsızlık nedir anlamak zor gerçekten.
Sisteme ve telefona biraz şans tanısanız olmaz mı?
Her şeyi sorun etmektense elinizdekileri değerlendirmeye baksanız.
Telefonu ilk çıktığı hafta alanlardan biri de benim.
Ve o günden beri hemen her gün mağazaya baktığım halde, hâlâ birbirinden güzel uygulama ve oyunlar keşfetmeye devam ediyorum.
Kısacası telefonun keyfini çıkarmaya çalışıyorum mevcut uygulama ve oyunlarıyla.
Eksiklerinin giderileceğinden ve mağazasının gelişeceğinden hiç şüphem yok.
"Sabır acıdır ama meyvesi tatlıdır". Olaya biraz böyle yaklaşsak olmaz mı? :oke:

• Beğen
Tepkiler: serinaga
besim.farhan

besim.farhan

Üye

belli

- - - Eklendi - - -

Arkadaşlar WP8 henüz çok yeni ve biraz da aceleyle çıkarılmış bir sistem.
Bu sabırsızlık nedir anlamak zor gerçekten.
Sisteme ve telefona biraz şans tanısanız olmaz mı?
Her şeyi sorun etmektense elinizdekileri değerlendirmeye baksanız.
Telefonu ilk çıktığı hafta alanlardan biri de benim.
Ve o günden beri hemen her gün mağazaya baktığım halde, hâlâ birbirinden güzel uygulama ve oyunlar keşfetmeye devam ediyorum.
Kısacası telefonun keyfini çıkarmaya çalışıyorum mevcut uygulama ve oyunlarıyla.
Eksiklerinin giderileceğinden ve mağazasının gelişeceğinden hiç şüphem yok.
"Sabır acıdır ama meyvesi tatlıdır". Olaya biraz böyle yaklaşsak olmaz mı? :oke:

sabırla bekliyorum abi alacağın inşallah nokia candir vazgeçilmez

screamofcnc

Üye
Sen ve senin gibilerin gazı yüzünden bulaştık bu wp ye (geleceği görenler), zırlama falan olmamış sonuçta beni ne kadar tanıyorsun ya da daha önce samimi falanmıydık, herkes bu forumda aklından geçen neyse onu yazıyor sanırsam, madem o kadar biliyorsun herşeyi anlat bakalım wp nereye gidiyor ama efendice, biz de engin tecrübelerinizden yararlanmış oluruz.

n000k

n000k

Üye
belli

- - - Eklendi - - -

sabırla bekliyorum abi alacağın inşallah nokia candir vazgeçilmez
benden alinti yaparak yazmissin Latin bana mi acaba anlamadim..nokia yada microsoftu ovmiyorum.sadece biraz mantikli dusunmek lazım dedim,yeni çıkan bir sistem nasıl bir ayda tavan yapmasını bekliyorlar onu anlamıyorum.haksız yorum yapanlar var.ben sadece benim lumia 920 me sahibim =D

Bu arada bulutsuzgece kardeşim çok iyi açıklamışsın,saol..
<- Lumia 920 aşkım ->

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Sen ve senin gibilerin gazı yüzünden bulaştık bu wp ye (geleceği görenler), zırlama falan olmamış sonuçta beni ne kadar tanıyorsun ya da daha önce samimi falanmıydık, herkes bu forumda aklından geçen neyse onu yazıyor sanırsam, madem o kadar biliyorsun herşeyi anlat bakalım wp nereye gidiyor ama efendice, biz de engin tecrübelerinizden yararlanmış oluruz.

Bu tip karşılıklı sataşmalar, konuyu amacından saptırır ve tartışmaya götürür.
Lütfen birbirimize karşı anlayışlı ve sabırlı olalım.
Keskin cümleler kullanmaktan sakınalım.

Kimse gelecek hakkında kesin bir şey söyleyemez.
Ancak WP8 gibi emeklemekte olan henüz yeni bir sisteme gereken sabrı ve zamanı tanımamak da biraz adaletsizlik olmaz mı?
Bugün Android ve iOS bir anda mı bu duruma geldiler?
Mağazaları 2-3 ayda mı bu duruma ulaştı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt