Uygulama Juice defender ayarlarını var mıdır acaba bi bakın

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
legolas29

legolas29

Üye
    Konu Sahibi
Juice defender ayarlarını var mıdır acaba bi bakın
Arkadaşlar jd yükledim ama ayarları hakkında pek bilgim yok bi ilgilenirmisiniz hangi hatları yapayım ve bu uygulama için internet gerekli mi çünkü net kapanincA kırmızı nokta filan çıkıyor. Bilen biri anlatsın lütfen

PME 4L

PME 4L

Üye
Uygulamaya girip enable yap yeter diğer ayarları karıştırma gerek yok

Ali58_58

Ali58_58

Üye
kırmızı şu an huice defenderin aktif olduğu iş yaptığı anlamına gelir agressive moda almanı tavsiye ederim ama ultimate felan olmaz lazım

ugur1000

ugur1000

Üye
jd işe yaramıyor boşuna denemeyin pisikolojik ;) yarım saat ayarladım tek yaptıgı wifi kapatmak , frkans düşürmek ki onu set cpu da yapıyor önermem telin bataryası iyi değilse program ne fayda eder :)

legolas29

legolas29

Üye
    Konu Sahibi
jd işe yaramıyor boşuna denemeyin pisikolojik ;) yarım saat ayarladım tek yaptıgı wifi kapatmak , frkans düşürmek ki onu set cpu da yapıyor önermem telin bataryası iyi değilse program ne fayda eder :)
Hacı sana katılmıyorum çünkü android telefon larda işletim sisteminden dolayı çok fazla sarj gidiyor ayrıca jd çok fark edecek şekilde şarjı arttırıyor 2-4 saat kadar

ugur1000

ugur1000

Üye
Hacı sana katılmıyorum çünkü android telefon larda işletim sisteminden dolayı çok fazla sarj gidiyor ayrıca jd çok fark edecek şekilde şarjı arttırıyor 2-4 saat kadar

hacı telden tele değişir mesala ben xperia tipo da 4.0.4 ics kullanıyorum batarya 2 gün gidiyor ortalama oyunla ve jd bi fark yapmadı bu programın tek yaptıgı arkadaki progları azaltmak,wifi kapatmak,frekans düşürmek oyunlardan falan çıkınca uygulamalarımdan çalışan uygulamalara bakın oyun hala açık işte o yüzden işe yarıyor deniliyor eğer sizde elle kapatırsanız aynı işi görür şahsen aynı prgramı tabletede kurdum 5 saati gene 5 saat "Pil" kısmından bakın pili ne kullanıyor
hem şu ana kadar markette gördüğüm tüm battery saver programlarını denedim işe yaramıyorlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt