whatsapp güncellemesi geliyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
whatsapp güncellemesi geliyor

Tüm platformlarda en popüler mesajlaşma uygulamalarından biri olan whatsapp konusunda windowsphone kullanıcılarından bazen şikayetler geliyordu. Zaten uygulamanın marketten aldıgı derece de kullanıcıların bu rahatsızlıgını belli ediyordu.

Whatsapp da bu konudaki şikayetleri dikkate almış ve twitterdan yapılan bir açıklamayla yeni bir versiyon yükseltmesinin haberi verilmiş.

Peki siz bu uygulamadan memnun musunuz ve bir sonraki güncellemede neler bekliyorsunuz.

Mazlum Somer

Mazlum Somer

Üye
Bazen Cok Mesajlasmada Agirlasiyor .. Ve Birkac Ek Ozellik Daha Sartt

komando04

komando04

Üye
keşke bir biber gibi olsa abi teşekkürler

hasan3472ty

hasan3472ty

Üye
Bencede eksiği çok. Talkie valkie olmalıydı ve anlık video. Ne o öyle videoyu sesi kaydet sonra yollamak için uğraş. Bu yüzden paltalk ve skype çok iyi

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Ayda yılda bir kere ancak kullanıyorum, pek fazla kullanmadığım için benim açımdan sıkıntı yok. :oke:

nanotex

nanotex

Üye
Ben sürekli olarak geri bildirim gönderdim adamlara. Dil desteği olsun, ifadeleri geri getirmeleri ve diğer sorunları bildirdim ve arkaplan seçeneği olsun istedim. Bunları değerlendireceklerini söylediler. Umarım gözle görülür bir düzeltme olur çünkü bundan önceki güncellemede resmen seçenekler eksildi ve gözle görülür birşey yoktu. Merakla bekliyorum.

PureFood

PureFood

Üye
Bende nadir kullanıyorum. Şimdi internet paketi bitti iyice uzak kaldım. Ama çok sade be, 5800'da kullanıyordum o bile daha güzeldi. Biraz süslü olsa güzel olcak. WP'a özel birşeyler yapsalar bari.

symbianbelle

symbianbelle

Üye
yanlış bilmiyorsam android sürümünde konuşmayı yazıya çeviriyor..bu özellik gelse iyi olur...

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
Türkçe çevirisi çoktan beri var ama uygulamaya bi türlü ekleyemediler:

serinaga

serinaga

Üye
Evet bence de geliştirilmesi gerek, biraz daha özellik eklenebilir ...

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
bir de kilit ekranı desteği olmalı

akdeniz77

akdeniz77

Üye
X3-02 de harika.

casper659

casper659

Üye
Herşeyden önce türkce dil destegi isiyoruz..... :off:

Samet.25

wp icin bilememde android icin adamlar eksiksiz yapmis net cok az bile cekse takir takir hizli hizli gonderiyo

braayn

braayn

Üye
TÜRKÇE şart............

phasan

phasan

Üye
İphone icin turkcesi var

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt