Rounds Toggle Pack by najanaja

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
najanaja

najanaja

Üye
    Konu Sahibi
Rounds Toggle Pack by najanaja
işte bunu beğenme garantisi weriyorum :) gerçekten on numara oldu :) dijital saatte yaptım ama benim fontun rakamları büyük olduğu için biraz dışa taştı sizin font rakamları küçükse oturacaktır. Kısacası fonttan fonta değişir :)

İçerik :

aifmtxplugin
bluetoothwidgeticons
cellulartoggleicons
digitalclock
dlnahswidgetrsc
mobiledatatracker
networkwidgeticons
nfcapplication
offlinewidget
silentwidget
wlanwidgeticons

mif uzantılıdır kullanmak için joshlog mod gereklidir zip içerisinden çıkan resource klasörünü E'ye atıp tele restart çekin.

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: jatvalca, YkPkY, CouTFeeL ve 4 diğerleri

ANIL

ANIL

Admin
Teşekkürler. Çalışmalar devam ediyor :D

• Beğen
Tepkiler: najanaja
najanaja

najanaja

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkürler. Çalışmalar devam ediyor :D

walla hastalık oldu kardeşim sorma :) bi başladım mı hızımı alamıyom :) pc başına daha sık oturabilsem emin ol günde 3-5 set çıkarırım elimde çok çeşit war daha :) zaten bi seti çıkarmam yarım saat bile sürmüyo :) seninde hızına yetişilmiyo haa :) sen napıyon 7/24 burdasın heralde :) konuyu açmamla senin onaylaman bir oluyo :)

KinG Tornado

KinG Tornado

Üye
Of Of Of :utandım::tşk::D

sLeepLe

sLeepLe

Üye
Eline sağlık kardeşim güzel olmuşlar tema ikonlarında kullandığımız ikon mu bu :)

• Beğen
KinG Tornado

KinG Tornado

Üye
Baaayaaannnlar Yakıyor Of Of Of :D

• Beğen
asigsasi

asigsasi

Üye
dostum senin setleri özledik valla inşallah devamı da gelir ellerine sağlık :oke:

• Beğen
gokhan_oznur06

gokhan_oznur06

Üye
saat hoşuma gitti sadece onu yaptım paylaşım için teşekkür eederm

• Beğen
iyavuzoz

iyavuzoz

Üye
Teşekkürler :)

• Beğen
AHMED...

AHMED...

Üye
emeğine sağlık abi set süper olmuş

• Beğen
CouTFeeL

CouTFeeL

Üye
abi uzun bi aradan sonra çok hızlı geldin süper olmuş bunlar o temanın devamını getirsen bu setle birlikte tadından yenmez :aha:

• Beğen
najanaja

najanaja

Üye
    Konu Sahibi
dostum senin setleri özledik valla inşallah devamı da gelir ellerine sağlık :oke:

inşallah :) fırsat bulunca arada yaparım bişeyler zaten fazla zamanımı almıyo ama bundan sonra set olarak yapmayı düşünmüyom sadece satandart toggle paketi çıkaracam :)

- - - Eklendi - - -

saat hoşuma gitti sadece onu yaptım paylaşım için teşekkür eederm

rica ederim kardeşim güle güle kullan. Oturdumu bari rakamlar :)

- - - Eklendi - - -

rica ederim

- - - Eklendi - - -

emeğine sağlık abi set süper olmuş

rica ederim kardeşim.

- - - Eklendi - - -

abi uzun bi aradan sonra çok hızlı geldin süper olmuş bunlar o temanın devamını getirsen bu setle birlikte tadından yenmez :aha:

teşekkür ederim kardeşim ama biliyon tema işi çok uzun cıncıklı iş :) haa nolur ben sadece ikon hazırlarım ne bileyim 100-200 tane falan herhangi çok beğenilen bi temanın içine gömeriz o ikonları o zaman daha az uğraştırıcı olur :) ben daha elimdeki temayı bitiremiyom üşeniyom başına geçmesini :) kaç gündür elimi sürmüyom :)

• Beğen
Tepkiler: asigsasi
asigsasi

asigsasi

Üye
mesela elegange serisi benim için bir numara :oke:

• Beğen
CouTFeeL

CouTFeeL

Üye

inşallah :) fırsat bulunca arada yaparım bişeyler zaten fazla zamanımı almıyo ama bundan sonra set olarak yapmayı düşünmüyom sadece satandart toggle paketi çıkaracam :)

- - - Eklendi - - -

rica ederim kardeşim güle güle kullan. Oturdumu bari rakamlar :)

- - - Eklendi - - -

rica ederim

- - - Eklendi - - -

rica ederim kardeşim.

- - - Eklendi - - -

teşekkür ederim kardeşim ama biliyon tema işi çok uzun cıncıklı iş :) haa nolur ben sadece ikon hazırlarım ne bileyim 100-200 tane falan herhangi çok beğenilen bi temanın içine gömeriz o ikonları o zaman daha az uğraştırıcı olur :) ben daha elimdeki temayı bitiremiyom üşeniyom başına geçmesini :) kaç gündür elimi sürmüyom :)

Bende yardım edebilirim bu tema için ama ben bu şekli anca kopyalayıp yapıştırıp üzerine gelecek iconu çizmek 1 tanesi 1 saatimi alır :D

• Beğen
najanaja

najanaja

Üye
    Konu Sahibi
mesela elegange serisi benim için bir numara :oke:

biliyorum kardeşim daha önce de biçok kez dile getirdin yaptığım bişeyin bu derece beğenilmesi elbet beni çok memnun etti :) ama hala bi daha seri yapmayı düşünmüyom :kop:bu söün beni ikna edemedi :)

- - - Eklendi - - -

Bende yardım edebilirim bu tema için ama ben bu şekli anca kopyalayıp yapıştırıp üzerine gelecek iconu çizmek 1 tanesi 1 saatimi alır :D

ohooooo ölme eşeğim ölme sen naptın :) 1 saatte 1 ikon o tema 1 senede biter o zaman :) ben bi geçtim mi başına 1 saatte en az 100 çıkarıyorum :)

tolgatavli

Üye
Teşekkürler

• Beğen
tempestshine

tempestshine

Üye
Eline sağlık abi deniyorum.:tşk:

• Beğen
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...