PuGatorY
Üye
win8 magaza varmı ? yani win8 rt için yazılan programları kullanabliyormuyuz? yoksa symbian tabanlı ve sadece gornum mu degistirildi? yani yine ovi magazaya mı talim?
ahhh canım türkiyem ahhhhh

win8 magaza varmı ? yani win8 rt için yazılan programları kullanabliyormuyuz? yoksa symbian tabanlı ve sadece gornum mu degistirildi? yani yine ovi magazaya mı talim?

nfe yi kullanarak başka bir cfwden ingilizce lang dosyasını alıp yine nfeyi kullanarak senin cfwne entegre ediyorum fakat direkt cfw değişiyor hangi cfwden aktardıysam o oluyor ofw de indiremiyorum şuan navifirm bağlanma hatası veriyoryardımcı olabilir misin ?
rica ederim güle güle kullanHımm anladım o zaman boşuna uğraşmayayım tekrar teşekkürler cfw çok güzel![]()
ekran tuş klidi uygulamasını kur
ahhh canım türkiyem ahhhhh![]()
buyurbildigin link varsa paylaşırmısın
buyurLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
başka bir pc de dene
- - - Eklendi - - -
ana sayfada telefonuna uygun olan yazılım dosyalarını indir... 4x4 de tek dosya var eksikleri 3x4 ten tamamla
çok güzel ama
ben buraya üye olduğum halde giriş yapamıyorum nedeninide bilemiyorum
sen burda mod ddun galiba
kullanıcı adı zepkynear yardımcı olurmusun
hakan ardeşim içinde yok menu düzeniyle alaklı ilgili birşey ben senin bi önceki cfw de kullandığımmenu düzenini atacağım herhangi bir şeyi bozarmı
teşekkürler güle güle kullan... sorunu tam anlamadım nasıl hızlandımı istikrarlımıçok güzel bir cfw olmuş emeğine sağlık
peki bu wifi teknolojisi hızlımı istikrarlımı ?
![]()
daha kuramadım iş yerindeyim fakat bana lazım o0lan şey wifi hassasiyet iyimi mesela diye soruyorum bide forumda gördüm menü düzenlenmiyor mu ?
- - - Eklendi - - -
Üstad kurdum ve inanılmaz derecede mükemmel olmuş elllerine kollarına sağlık gene beni teknosanın kapısından döndürdün
yazılım dosyasınımı yoksa rofs2den mi çekicen?
arşivimde olan 4x4 menu düzeni modu her zaman kullandığım en son senin FP4 de kullanmıştım
kullan sorun olmaz
güzel kardeşim acizane bir sroum olacak ve yardımını bekliyorum
telim x6 bütün cfw lerde nokia pc suite 3 tane driver yüklenmiyor ve ürün kimliği c6-05 vd. olarak gözüküyor ama suite kullanıyorum her defasında driver güncellemesi çıkıyor bu kronik bir cfw sorunumudur
kullandgn cfwler usb kimliği ne ona bkman gerek eğer x6 ise o zaman pc ile alakalıdır