Game Killer ile Oyunlarda Hile Yapmak

Sponsorlu Bağlantılar

ByMadLy

Üye
    Konu Sahibi
Game Killer ile Oyunlarda Hile Yapmak
Merhabalar Maxicep Ailesi.Hepinize selamlar..Öncelikle sizlere konu başlığımda ki amacı açıklayayım.

Oyunlarda bazen çok heves edersiniz çok sinir olursunuz yapamazsınız ve sıkılır oyunları siler yada oynamazsınız.Ama ben size bir çözüm getirdim fakat bunu yapıncada pek bir zevki kalmasada yine de göstermek istedim.

Video sesli bir kayıt.Telefon içinde kaydettim.Ayrıca telefonda biraz kasmalar var çünkü video çekimi yapılırken oyun da kasmalar oldu.Zaten farkediceksiniz mutlaka :) Videoyu youtubeye upload ediyorum şuan.Keyifli Hileler :) :)

Eğer diğer oyunlarda hile yapmak isteyen olursa özelden bana mesaj atsın onuda gösterebilirim.Zaten mantığı kavrarsanız çok kolay olacaktır.

Not * Program İçin Yandaki Yazıya Click ( htt p ://uploading. com/c6d4dd16/Game-Killer-apk ) ( Boşlukları silin arkadaşlar )
Not * Oyuna girdikten sonra oyun sesi video kaydedicide ki mikrofon sesini iptal ettiği için oyun içinde konuştuklarım duyulmuyor ama çok açık ve net anlattım zaten ses olmasada anlarsınız anlamadığınız yerleri özelden sorabilirsiniz.

http ://youtu. be/H9QMxIbyqDQ ( boşlukları silelim )

• Beğen
Tepkiler: caysimitmemurmenu

mustimix41

mustimix41

Üye
Most Wanted da arabaları açabilirmiyiz acep?:)

mustacix

mustacix

Üye
lol de hangi sunucudasın :D

legolas29

legolas29

Üye
Hangi oyunlar icin gecerli bide cep icin mi bu lol pc oyunu

Ali58_58

Ali58_58

Üye
aynen most wantedde arabalar açılıyosa süper olur :eller:

danger987

Üye

Most Wantedde Gameguardian ile 60.000.000 Felan para yaptım Otomatik bazı arabalar açıldı street race lerde bugatti kullanıyorum D:

ryanbabel68

ryanbabel68

Üye
Kralsın be kardeşim çooook teşekkür ederim aylardır bunu arıyordum Allah senden razı olsun :))

wildwolfq

Üye
Bn bunu Yapamıyorum Aramaya Bastıgımda Cıkmıyor Bide Ekran Gidip Geliyor :S

ByMadLy

Üye
    Konu Sahibi
Kralsın be kardeşim çooook teşekkür ederim aylardır bunu arıyordum Allah senden razı olsun :))

Rica ederim kardeş yardımcı olabildiysem ne mutlu bana :)

Bu oyundaki rakamları değiştirmekle görevli bir program.Hani cheat enginenin mobil versiyonu olarak düşün.Ama sizin için ona da bir video hazırlayabilirim.

Hangi oyunlar icin gecerli bide cep icin mi bu lol pc oyunu

Lol Helper benim buildlere bakmam veya jungle sürelerini görmem için yardımcı bir program vardı onu indirdim.

lol de hangi sunucudasın :D

Malesef türkiyede kaldık arkadaş :)

Most Wanted da arabaları açabilirmiyiz acep?:)

Dediğim gibi yukarıda yazdığım şekilde.

Most Wantedde Gameguardian ile 60.000.000 Felan para yaptım Otomatik bazı arabalar açıldı street race lerde bugatti kullanıyorum D:

Bak arkadaş yapmış.Bugatti felakettir reelde 450 500 bastığını kanıtlıyorlardı :)

pc için lol
bide cep için lol mü var pm atın

Cep için lol yok ama çok benzer bir program var onunda adını unuttum Heroes Call mıydı galiba öyle birşeydi.

Bn bunu Yapamıyorum Aramaya Bastıgımda Cıkmıyor Bide Ekran Gidip Geliyor :S

Sorunun tam olarak resmini atarsan yardımcı olabilirim özelden.

TheMadness

TheMadness

Üye
Root gerekli değilse iyi olmuş :D

beytu90

Üye
slm.millet bu most wanted kapanmaya zorla hatası verio ne yapabilirim

mesutgaga

mesutgaga

Üye
dostum yemin ederim ki sesimiz aynı :D bi an konuşanın ben oldugunu ve yanlış video actıgımı sandım :D hatta konuşma stillerimizde aynı sayılır kibar ve nazik :ehe: :D

furkangiller

furkangiller

Üye
çok teşekkür ederim bende gamecih vardi bunu da arsive aldim bide sesin güzzelmis :-D most wantedde spyi nasıl arttırabiliriz :-)

sevdali_42

Üye
ios icin hile yokmu arkadasim iphone 5

selcen11

Üye
Keşke Jar oyunlardada bunu yapabilseydik. Midnight pool 3 oyununda bi türlü para toplayamıyorum. :(

Kiriptex

Üye
Merhabalar Maxicep Ailesi.Hepinize selamlar..Öncelikle sizlere konu başlığımda ki amacı açıklayayım.

Oyunlarda bazen çok heves edersiniz çok sinir olursunuz yapamazsınız ve sıkılır oyunları siler yada oynamazsınız.Ama ben size bir çözüm getirdim fakat bunu yapıncada pek bir zevki kalmasada yine de göstermek istedim.

Video sesli bir kayıt.Telefon içinde kaydettim.Ayrıca telefonda biraz kasmalar var çünkü video çekimi yapılırken oyun da kasmalar oldu.Zaten farkediceksiniz mutlaka :) Videoyu youtubeye upload ediyorum şuan.Keyifli Hileler :) :)

Eğer diğer oyunlarda hile yapmak isteyen olursa özelden bana mesaj atsın onuda gösterebilirim.Zaten mantığı kavrarsanız çok kolay olacaktır.

Not * Program İçin Yandaki Yazıya Click ( htt p ://uploading. com/c6d4dd16/Game-Killer-apk ) ( Boşlukları silin arkadaşlar )
Not * Oyuna girdikten sonra oyun sesi video kaydedicide ki mikrofon sesini iptal ettiği için oyun içinde konuştuklarım duyulmuyor ama çok açık ve net anlattım zaten ses olmasada anlarsınız anlamadığınız yerleri özelden sorabilirsiniz.

http ://youtu. be/H9QMxIbyqDQ ( boşlukları silelim )

arkadaşım bu program bende -root privilege is needed ! - diye bir hata veriyor nasıl halledilebilir.. bilen varsa acil yardımm

xparissx

xparissx

Üye
Arcane legends de ise yararmi bu
I

profslayer

Üye
Sa. ben game killer ile world of arms oyununa hile yapıcaktım para hilesini telefonma root attım bugün başarılıda oldu ancak her şeyi doğru yapıyorum para değerini değiştiriyorum game killeri alta alıyorum oyundaki parada değişiklik yok game killera bakıyorum para eskisine dönmüş başka oyunlarda denedim oldu ne yapıcam

Inception-6-

Üye
url yi bitürlü açamadım boşlukları sildiğim halde olmuyor

Üst Alt