Windows Phone 8 Launcher(Kesinlikle kaçırma)

Sponsorlu Bağlantılar

erhank98

erhank98

Üye
    Konu Sahibi
Windows Phone 8 Launcher(Kesinlikle kaçırma)
Arkadaşlar hayatımda gördüğüm en güzel launcher deneyin ve görün.Resmen telefonum WP8 oldu ya yok böyle birşey hemde bedava mutlaka deneyin.
Buyrun görseller (Görseller kendi çekimimdir) :

Buyrun google play linki:
..

• Beğen
Tepkiler: aşikar53

PriZm

PriZm

Üye
*Kişisel Fikir*

Wp8 çakması Launcher yerine Next Launcher daha iyidir diye düşünüyorum.

• Beğen
Tepkiler: Dede

Samet.25

Tesekkurler

erhank98

erhank98

Üye
    Konu Sahibi
alenkolik

alenkolik

Üye
Paylaşım için teşekkürler ama ekranda kare kutucuklarin olmasinin neresi harika onu anlamıyorum. Renkleri degistir kullan baska bisey yok. Wp den daha fazlasını beklemek sacma olurdu zaten. Homescreen denen bisey yok. Androiddeki gorsel çeşitliliği bu yüzden cok seviyorum. Teşekkürler.

• Beğen
aleranol

aleranol

Üye
Paylaşım için teşekkürler ama ekranda kare kutucuklarin olmasinin neresi harika onu anlamıyorum. Renkleri degistir kullan baska bisey yok. Wp den daha fazlasını beklemek sacma olurdu zaten. Homescreen denen bisey yok. Androiddeki gorsel çeşitliliği bu yüzden cok seviyorum. Teşekkürler.

Bazı şeyleri bilmek gerekli. Bilmeyince insan sevmiyor. Ayrıca zevkler ce renkler tartışılmaz.
Dostum bu hiç iyi değil bu benim şahsi görüşüm. Ayriyetten nova veya next launcher çok iyi.

erhank98

erhank98

Üye
    Konu Sahibi

Belkide kotu geliyor size ama değişiklik iyidir.Menüyü çok farklı şekilde değiştirebilirsiniz.Hemde aradiginin elinin altinda olmasida guzel ve hareketli menu en iyi wp8 launcher.Ayrica gozede cok hos geliyor.Lutfen bundan sonraki yorumlari deneyerek atiniz cidden guzel ya

legolas29

legolas29

Üye
Denedikten sonra yorum yapmani tavsiye ederim bu launcher bir harika dostum :D

Hacı sen bi next launcher kur da gör markette bosyere 16$ değil..
Ayrıca bedavaya indirdim ama wp8 de güzel

• Beğen
erhank98

erhank98

Üye
    Konu Sahibi
Hacı sen bi next launcher kur da gör markette bosyere 16$ değil..
Ayrıca bedavaya indirdim ama wp8 de güzel

Dostum dedim size guzel diye
Nextte kullandim ama artik degisiklik gerek
Google play yorumlarina bakin zaten indirirsiniz.

mcnpl4

mcnpl4

Üye
wp arayuzu guzel ama bu iyi degil bence

KayraBey

KayraBey

Üye
7 yada 8 farketmez. Bu arayuz bana çok basit geliyor. Bu sebeple hiç ısınamadım...

faroder

Üye
w8 lerin arasında en iyisi ben epey kullandım sıkılanlar next diyorum

harun""

harun""

Üye
biraz daha düzenleseler daha güzel olcak bence ama next launcher görsellik düzenleme ve verim açısında en iyi bence

BrahimOkumus

BrahimOkumus

Üye
Wp8in kullanışlığını kabul etmeniz ne kadarda güzel.
Sent from my RM-825_eu_turkey_211 using Board Express

ka_za

ka_za

Üye
Wp8in kullanışlığını kabul etmeniz ne kadarda güzel.
Sent from my RM-825_eu_turkey_211 using Board Express

Ara menü kullanisliligina lafimiz yok ama en ufak bir eleştiride yemedigimiz laf ve küfür kalmiyor

Üst Alt