Eskiler Bakar mısınız?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Legendary.

Legendary.

Üye
    Konu Sahibi
Eskiler Bakar mısınız?
Nadir

Arkadaşlar bundan 3 yıl önce felan ben daha maxicebe üye değildim tabi,oyun felan indirirdim sürekli.Nadir abi gerek yorumlarıyla gerekse paylaşımlarıyla hep gözüme çarpmıştır ve bir çok konuda yardımcı olmuştur bana paylaşımları ve yorumlarıyla.Şimdi nerde peki? Foruma başladım görmüyorum hiç.

anılbaran

anılbaran

Üye
Emekli oldu kendisi

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
Güzel hizmetleri icin nadir arkadaşımıza teşekkür ediyorum demekki güzel hizmet vermiş hala akıllarda kalmış.

Mazlum Somer

Mazlum Somer

Üye
Efsaneler Unutulmaz ..

codblackops2

codblackops2

Üye
Mert

Mert

Üye
iPod'a JB yapmayı bana anlatana kadar canı çıkmıştı ama hiç terslememişti. Çok severdim kendisini :(

Legendary.

Legendary.

Üye
    Konu Sahibi
Efsaneler Unutulmaz ..

Aynen kardeşim..

- - - Eklendi - - -

iPod'a JB yapmayı bana anlatana kadar canı çıkmıştı ama hiç terslememişti. Çok severdim kendisini :(

6500 slideye onun paylaştığı oyunları yüklerdim.. :D

- - - Eklendi - - -

bende böyle bir konu açmıştım gereksizlere :) nadire ne oldu diye aynen bu tarz cevaplar verilerek konum kilitlenmişti :hmmm

- - - Eklendi - - -

4 ay önceydi galiba

- - - Eklendi - - -

buldum konuyu http://www.maxicep.com/konu-disi/eskiler-bakabilir-mi-3-670747.html

- - - Eklendi - - -

konu dışına açmışmışım :hmmm

Arkadaşım 4 ay geriye gidemediğim için kusura bakma :)

codblackops2

codblackops2

Üye
sorun yok birşey demedim ki bende zamanında merak etmiştim onun için gösterdim

- - - Eklendi - - -

hala cevabı öğrenemedim ama :ehe

otostopçu

otostopçu

Üye
neymiş o ömerim :)

şu forumun %40 ının buraya üye olmasının nedeni nadir dir. Nadir olmasaydı maxicep bugünki itibar ve popüleriteye sahip olamazdı bence. :hmmm

- - - Eklendi - - -

geri kalan %60 ı söylememe gerek yok heralde :sirit:

Legendary.

Legendary.

Üye
    Konu Sahibi

şu forumun %40 ının buraya üye olmasının nedeni nadir dir. Nadir olmasaydı maxicep bugünki itibar ve popüleriteye sahip olamazdı bence. :hmmm

- - - Eklendi - - -

Çok emeği var anlaşılan maxicep'e :)

codblackops2

codblackops2

Üye

- - - Eklendi - - -

Ne neymiş :bilmm

furkan5800

furkan5800

Üye
Ben 3 sene once nadir abi sayesinde uye oldum

PremiumWork

PremiumWork

Üye
Nadir abi efsanedir Symbian uygulamalarında hep onun konuları ve yorumları vardır.Ortalarda gözükmüyor sanırım biraz ara verdi :hmmm

alaStar

alaStar

Üye
Nadir abiyi bende hatırlıyorum foruma ilk başladığım zamanlar vardı ama son zamanlarda bende hiç görmedim nadir abiyi

Legendary.

Legendary.

Üye
    Konu Sahibi
Yorumlarınız için :tşk: Nadir abi forumu bırakmış galiba.Rütbeside :Emektar zaten.En son 2011 de girmiş yanlış hatırlamıyorsam..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt