Galaxy nexus güncelleme sorunu.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

jnemex

Üye
    Konu Sahibi
Galaxy nexus güncelleme sorunu.
telefonumu yurt dışından getirttim anroidi 4.1.1 idi fakat fabrika ayarlarına geri dön yaptıgımda telefonun video modunda kilitlenme kapanma oluştu. telefoncuya götürdüğümde halledemedi telefonumu 4.0.1 e çevirdi. fakat 4.0.1 e geçtiginde içinde hiç bir şey yok alıcılığı kalmadı google play storesi bile yok toolkiti falan her şeyi indirdim androidi 4.2 ye çıkartamadım ki onu geçtim 4.1.1 rede bayağı bide razıyım ilgilenirseniz pek teşekkür ederim ki türkiyede nexus kullananda pek insan rast gelmiyo ne yazıkki

ka_za

ka_za

Üye
Burda pek yokda buyuk bi forum sitesinde(isim verilmez anlaysn anlar) sayfalarca ana konusu var kullanda cok

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Öncelikle başlığımız kurallarımıza aykırı onu düzelltikten sonra gelelim konumuza.Şu an bir pcye bağlama şansınız varsa kiesi kurup ordan güncelleme yapabilirsiniz.

jnemex

Üye
    Konu Sahibi
özür diliyorum kiessi telefonum gösteremedim, bağlanamadım yurt dışı oldugundan olabilir diye düşündüm :S (bağlanılmamasına)

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici

jnemex

Üye
    Konu Sahibi
usbden bağlanmayı denediğimde 15 dk bağlanıyorda bekliyor

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
usbden bağlanmayı denediğimde 15 dk bağlanıyorda bekliyor
Klasik kies sorunu Orjinal rommu var şu an peki bağlanmama sebebi MTP driver'dan genelde .Kullandığınız pcde usb ile bağladığınızda MTP driver yüklenmemişse bağlantı kuramazsınız.

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Bende baglanti kuramiyorum ne yazik ki ...

jnemex

Üye
    Konu Sahibi
MTP driver samsung yükledim gene aynı sorun bi çok driver secenegi var hangisini yapmalıyım sadece mtp driver yok sanırım

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Kies tam bir skandal gerçekten ...
Samsung dan soğuttu resmen beni ...

jnemex

Üye
    Konu Sahibi
aynen eskiden nokia ovi falan vardı tıkırında çalışıyodu bu ise ...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...