Arkadaşlar 5800 t9 için yardıma ihtiyacım var bakabilir misiniz

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

okan1-1-1

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar 5800 t9 için yardıma ihtiyacım var bakabilir misiniz
S.a arkadaşlar 5800 telefonumda cfw kullanıyorum ne yazık ki t9 u çok kötü araştırdım bir program var dictıonary li birşey ama benim telde çalışmadı açılıyor sonra direk kapanıyor bulduğum predic dosyalarinin da benimkisi ile bir farkı yok sizden ricam t9 u kullanan ve t9 kelime haznesi geniş olan biri bana predic dosyasıni upload edebilir mi yardımlarınız için şimdiden teşekkürler ;)

DaNq3rB0y

DaNq3rB0y

Üye
ben onu denedim olmuyor c6 cfwde bu sorun aşılamıyor ne yazıkki bende kendime özel ofw edit yaptım t9u orjinal gayette güzel sana tavsiyem t9 senin için önemliyse ofw yada ofw edit kullan

Okan-1

Okan-1

Üye
ben onu denedim olmuyor c6 cfwde bu sorun aşılamıyor ne yazıkki bende kendime özel ofw edit yaptım t9u orjinal gayette güzel sana tavsiyem t9 senin için önemliyse ofw yada ofw edit kullan

Tam olarak nasıl olacak hocam o

Süleyman

Süleyman

Üye
buyur kardeşim zip içindeki predic klasörünü t9 hafızasının bulunduğu yere at. Telefonu kapat aç. Biraz gelişir. :oke:

DaNq3rB0y

DaNq3rB0y

Üye
Tam olarak nasıl olacak hocam o

Hocam cfwlerin t9u berbat orjinal t9 gibi hiç bir zaman olmaz orjinal t9 istiyorsan ya orjinal yazılıma döneceksin yada orjinal yazılımın üzerinde oynama yapar kişiselleştirip öyle yüklersn ama cfwye tam benzemez

asml_ysn

asml_ysn

Üye
buyur kardeşim zip içindeki predic klasörünü t9 hafızasının bulunduğu yere at. Telefonu kapat aç. Biraz gelişir. :oke:

teşekkür ederim bende düzgün bir predic klasörü arıyordum tekrar teşekkür ederim :D

Mert045

Mert045

Üye
:) :)

Okan-1

Okan-1

Üye
İllaki orjinalin yerini tutmuyor birde şu dictionary ismindeki program çalışsaydı iyi olacaktıda çalışmıyor işte :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt