Dolandırıcılığın Yeni Numarası

Sponsorlu Bağlantılar

Astrosman

Astrosman

Üye
geçen sene beni de aradı bi adam dediki emniyetten aryrm nüfus bilgileriniz terör örgütünün eline geçmiş para yollamşsınız falan en son nerde nüfus cüzdanı fotokopisi çektrdiniz diye bide bana kızıyor bn dalgamı geçyrsunuz dedim oda emniyetten aryrz ne dalga geçecez kızım senle dedi çokk korkmştum ama numarayı babam aradı bidaha aranmyrdu kapanyrdu hemen ondan sonra jeton düştü biraz tırsmışdım :kıskıs:

astrosman yeğenler cemiyeti örgütüne üyesin abla yeğen :D arayanda benim sekreterdi :ehe

- - - Eklendi - - -

geçen sene beni de aradı bi adam dediki emniyetten aryrm nüfus bilgileriniz terör örgütünün eline geçmiş para yollamşsınız falan en son nerde nüfus cüzdanı fotokopisi çektrdiniz diye bide bana kızıyor bn dalgamı geçyrsunuz dedim oda emniyetten aryrz ne dalga geçecez kızım senle dedi çokk korkmştum ama numarayı babam aradı bidaha aranmyrdu kapanyrdu hemen ondan sonra jeton düştü biraz tırsmışdım :kıskıs:

astrosman yeğenler cemiyeti örgütüne üyesin abla yeğen :D arayanda benim sekreterdi :ehe

• Beğen
Tepkiler: nazlican

Mustafa Dümen

Mustafa Dümen

Üye
    Konu Sahibi
+359daki kıza diyorum ki bulgaristandayiz diyorsunuz tr de siniz cakallar. Verdiği cevap šu.
-evet ne olmuş.

:kıskıs:

- - - Eklendi - - -

bulgaristan dan beni de aradılar param yok falan diye bende banane dedim kapattım :D

en iyisi :D

- - - Eklendi - - -

Turkiyede örneğin erotik numaralar nasil aliniyo oyledir heralde. Hem heryerde bizimkiler gibi kısıtlamalarda oldugunu sanmam.

doğru olabilir.artık telefona sardı çakallar.

- - - Eklendi - - -

birde 05079243918 nolu numara insanları s3 veya s2 telefon satıyor 500-600 tl alıp 5 tl lik telefon gönderiyor bu tuzağa düşmeyin

bilgilendirme için :tşk:

- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

ben anlamadım bunu?

Astrosman

Astrosman

Üye
:kıskıs:

- - - Eklendi - - -

en iyisi :D

- - - Eklendi - - -

doğru olabilir.artık telefona sardı çakallar.

- - - Eklendi - - -

bilgilendirme için :tşk:

- - - Eklendi - - -

ben anlamadım bunu?

şakadan söyledim.. O anladı..

Mustafa Dümen

Mustafa Dümen

Üye
    Konu Sahibi
tamam.

Heroata

Heroata

Üye

Bizi de gecen sene aradlr

Turan

Turan

Üye
benide 2 gundur arıyorlar çamaşır makinesi için bi dalga kazanmışız 1e bascakmşz.d

ozakin70

ozakin70

Üye
Geçen ay bende arandım bana van emniyet ten aradıklarını söylediler dillerinden belli oluyordu zaten arka planda sürekli telsiz sesleri filan terör örgütüne para gonderdigime dair suçlu olduğumu söylediler ve emniyet müdürü oldunu yardım edip kurtaracagini söyledi ben hemen caktim çünkü emniyet müdürü beni niye arasınki hemde sabit telden ve Emniyetten(!) hemen konuşurken arka plan da Polise mesaj attım tel gorusmemi takibe alın diye ve adamla biraz daha görüştükten sonra bankaya gidince görüşürüz dedim kapattım zaten mesaj da çoktan gelmişti polisten ve Polis arkadasimi aradım neyse işi ona devrettim o biraz konuştu filan 2hafta sonra haber geldi van ilinde bi parkta yakaladıklarını öğrendim 5 genç hepsi şimdi hapiste ağır suçlu olarak çünkü bilin bakalım gelen parayi Nerede kullanıyorlar mis?
Ewt kadın pazarlama ve örgüt

EroL

EroL

Emekli Yönetici
Benim ablamı da aramışlar hattınız terör olayına karışmış dümenini anlatmışlar. Hergün Müne Anlı'yı izliyor :D orda sık sık gördüğünden inanmamış tabi. Sabah programları da işe yarıyor görüldüğü üzere.

• Beğen
Tepkiler: nazlican ve Nextman
ecel54

ecel54

Üye
az önce aynı numaradan annemi aradılar. Telefon yanımda olduğu için kimin aradığına ben baktım. Hemen aklıma geldi ama numarayı tam hatırlamadığım için anneme verdim açtı, mutfak robotu kazandınız falan dedi bende anneme kapat kapat onlar dolandırıcı dememe kalmadı onlar kapattı :D sesimi duydular herhalde

Mustafa Dümen

Mustafa Dümen

Üye
    Konu Sahibi
Geçen ay bende arandım bana van emniyet ten aradıklarını söylediler dillerinden belli oluyordu zaten arka planda sürekli telsiz sesleri filan terör örgütüne para gonderdigime dair suçlu olduğumu söylediler ve emniyet müdürü oldunu yardım edip kurtaracagini söyledi ben hemen caktim çünkü emniyet müdürü beni niye arasınki hemde sabit telden ve Emniyetten(!) hemen konuşurken arka plan da Polise mesaj attım tel gorusmemi takibe alın diye ve adamla biraz daha görüştükten sonra bankaya gidince görüşürüz dedim kapattım zaten mesaj da çoktan gelmişti polisten ve Polis arkadasimi aradım neyse işi ona devrettim o biraz konuştu filan 2hafta sonra haber geldi van ilinde bi parkta yakaladıklarını öğrendim 5 genç hepsi şimdi hapiste ağır suçlu olarak çünkü bilin bakalım gelen parayi Nerede kullanıyorlar mis?
Ewt kadın pazarlama ve örgüt

çok pis şeyler dönüyor memlette !..

- - - Eklendi - - -

:) :)

- - - Eklendi - - -

Benim ablamı da aramışlar hattınız terör olayına karışmış dümenini anlatmışlar. Hergün Müne Anlı'yı izliyor :D orda sık sık gördüğünden inanmamış tabi. Sabah programları da işe yarıyor görüldüğü üzere.

evet faydası dokunmuş :) herkesi arıyorlar anlaşılan .

- - - Eklendi - - -

az önce aynı numaradan annemi aradılar. Telefon yanımda olduğu için kimin aradığına ben baktım. Hemen aklıma geldi ama numarayı tam hatırlamadığım için anneme verdim açtı, mutfak robotu kazandınız falan dedi bende anneme kapat kapat onlar dolandırıcı dememe kalmadı onlar kapattı :D sesimi duydular herhalde

haha faydası dokunmuş :) herkesi uyarmak gerek bazıları gerçekten çok saf.

Hıqh_VoLTaqe27

Hıqh_VoLTaqe27

Üye
evet bu yunanistan neymiş arayıp arayıp duruyolar bende tınlamıyorum :kop2:

- - - Eklendi - - -

o dolandırıcı polisler beni arasın bakalım :kop2: ama bide gerçek polis olursa memura hakaretten 1 qün yatarım heralde :d: :d:

EroL

EroL

Emekli Yönetici
Gerçek polis telefonla aramaz seni zaten direk gelip kapıda konuşurlar yada seni karakola çağırırlar. Ailenizdeki özellikle yaşlı kişileri uyarın, bu olayları anlatın onlara inanmasınlar. Dolandırılanların çoğu emekli kişiler çünkü.

Mustafa Dümen

Mustafa Dümen

Üye
    Konu Sahibi
evet bu yunanistan neymiş arayıp arayıp duruyolar bende tınlamıyorum :kop2:

- - - Eklendi - - -

o dolandırıcı polisler beni arasın bakalım :kop2: ama bide gerçek polis olursa memura hakaretten 1 qün yatarım heralde :d: :d:

polisler telefonla neden arasınlar ki , :) çevrenizdekileri kollayın veya uyarın , aman..

- - - Eklendi - - -

Gerçek polis telefonla aramaz seni zaten direk gelip kapıda konuşurlar yada seni karakola çağırırlar. Ailenizdeki özellikle yaşlı kişileri uyarın, bu olayları anlatın onlara inanmasınlar. Dolandırılanların çoğu emekli kişiler çünkü.

:alkis: :oke: sonuna kadar katılıyorum , çevrenizdekileri bu konuda yeterlinin üstünde bilgilendiriniz.

ecel54

ecel54

Üye
Polisler bizi birkeresinde aramıştı bir belge için :D arayabiliyorlar yani :)

Üst Alt