Sizce Maxicep Ten Daha Iyi Bir Telefon Bilgi Sitesi Varmı Dır?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
emrezorlu

emrezorlu

Üye
    Konu Sahibi
Sizce Maxicep Ten Daha Iyi Bir Telefon Bilgi Sitesi Varmı Dır?
BENCE HAYIRRR TÜM PAYLAŞIMLAR İÇİN HERKESE ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM:oke:

adilarici_07

Üye
yok tabi hem bu soruya gerek de yok

sevdalar34

Üye
bencede yok cok guzel ve içerikli bi site yon. tesekkurler...

ouSahin

ouSahin

Üye
konuyu açmışsında büyük harfle yazmak yasaktır:)

Teşekküre Laik Adminlerimiz Var Özellikle Negative sitede emegi çok :) ve halada devam edicek olan yenilikler getiriyor:) bundan emin ol:):oke:

maxiburak

maxiburak

Üye
cewabı yoq we aynı zamanda ouSahin e katılıyorum

keremerson

keremerson

Üye
konuyu açmışsında büyük harfle yazmak yasaktır:)

Teşekküre Laik Adminlerimiz Var Özellikle Negative sitede emegi çok :) ve halada devam edicek olan yenilikler getiriyor:) bundan emin ol:):oke:
haklısın oğuz :oke:

Ozan

Ozan

Admin
En kalıcı, en hızlı çalışan, en güncel, en seviyeli, en sorunsuz bir site durumundayız diyebilirim, bunu biz olmasak da istatistikler söylemektedir, 24 Saatte 1100 küsur kişi sitemize yeni kayıt oluyorsa, bu sitemizin değerini zaten göstermektedir. Onun dısında birkaç tane mesaj sayısı olarak üstün görünen forumları değerlendirmeye alırsak, günlük üye kayıtları bizdekinin yarısı kadar bile değil. Dolayısı ile emin adımlarla, sağlam basarak zaman içerisinde birkaç konuda da fark atıp, her konuda tekiz diyebilecegiz.

Şunu da söylemeliyim ki, zamanında yapmıs oldugumuz mesaj ve üye elemelerini yapmasak ( 2005 yılının hemen hemen tüm konularını, mesajlarını silmistik, aktif olmayan binlerce üyenin hesabını da zamanında siliyorduk ) şu an en iyisiyiz diyebilirdik. Özellikle dosya arşivimize çok güveniyoruz bu konuda zaten çok iyiyiz

Diğer bir konu, bu kadar şeffaf tasarımlı ve seviyeli forumları saysak, bir elin parmaklarını geçmez diye düşünüyorum.

Herkese teşekkürler.

maxiburak

maxiburak

Üye
gittikçe büyüyoruzz

keremerson

keremerson

Üye
Diğer bir konu, bu kadar şeffaf tasarımlı ve seviyeli forumları saysak, bir elin parmaklarını geçmez diye düşünüyorum.

haklısın Negative.. bence en güzel özelliğimiz bu.. gerçekten seviyeli düzgün ve düzenli bi forumuz..

başka forumlara bakıorumda her yer saçma sapan konular dağnık dağnık her şey biyerde, her yerde küfürr, büssürü "njasbfısbfalkjbfsadasda" tarzında mesajlar silinmiş linkler eski püskü şeyler.. durum çok vahim yani..

bizim forumumuzda gerçekden bu özellik çok iyi bi yerde.. gerçkden her şey yerli yerinde.. kurallara çok dikkat ediliyo.. düzenli ve gerçekten seviyeli bi forum..

bide şu rep olayı war çoğu forumda.. oldum olası bu rep ne demek anlamamışımdır.. Allah'a şükür bizim forumda yok haa.. millet acayip acayip şeyler yapıyo rep kazanacam falan diye.. şey war işte "seviye" "popülerlik" yok işte "çekiclik" falan filan..

walla çok seviom forumumuzu çoookk :ehe :maxicep:

Ozan

Ozan

Admin
Avatarlar 200x200 piksel, imzalar ekranın yarısı. Öyle forumlar çok vahim durumda gerçekten :)

maxiburak

maxiburak

Üye
ewt haklısın ozan abi

ouSahin

ouSahin

Üye
Maxicep forum formunda bir site üyeleride muhteşem...Diger sitelerden farkımız çok var...
Baktıgınızda Reklamlar Siteyi Kirletmiyor Hatta Renk Katıyor Dengesiz ve Foruma uymayan Reklamlar yok..:) Gelirini Üyelerle Paylaşan Bir Forum Burası...

Maxicep.com Mobil yaşam Portalı dahilinde herşeyi sunan aradıgını buldugun eglencenin bol oldugu bir forum..:)

Üyelerin Üye olduktan sonra bırakamadıgı bırakmak istemedigi paylaşımlarını,yorumlarını ve siteye desteklerini sonsuzca sürdürdügü bir site...Büyüyoruz evet bu sadece bir kişiyi degil Herkezi mutlu ediyor...Şişirme Bir Üye Sayımız yok herşey dogru ve gerçek...En büyük Farkımızda bu olmalı...

Negative Sadece Sunuyor yararlı herşeyi...Yorumlarımızla Yararlandıgımız Teşekkür Etmeyi Unutmamayalım :):oke:

ALpeRenBuGRa

ALpeRenBuGRa

Üye
Maxicepte Maxipaylaşım Var Bu şekilde Olması Gayet Normal Fazla Söze Gerek Yok

:maxicep:

alti15065

Üye
sanmıyorum bu kadar kapsamlı olanına ilk defa şahit oluyorum. + hediye knt. olayı da baya bi iyi. gelişim için güzel bi fedakarlık

CoYoTe®

CoYoTe®

Üye
Bu Soruyu Sorman Bile Hata Dostum:)..Ben Lise 3 te Staj Yapmaya Başladım Ve Sürekli Pc Başında Oluyordum Cep Telefonu Programı Diye Google dan Arattım Maxicep İsmi İlgimi Çekti Ve Üye Oldum Yani 4 Senedir Burdayım Daha Önce Seydiaa Diye Bi Üyelik İsmim Vardı Onun Şifresini Unutunca Bunu Açtım Ve Burda Olmaktan Çok Mutluyum Gerçekten:)...Sitede Emeği Geçen Herkese Saygılar

o9uz

o9uz

Üye
bu sorunun sorulmasına bile gerek yok.arkadaşlarımın kurduğu forum sitesine bile bu kadar cok takılmıyorum

Nazy

Nazy

Üye
Maxicep Bütün Mobl Cihazları Bünyesinde Tutan Birsite.
Eğer Bütün Mobil Cihazları Kapsayan Bir Site Arıyorsanız Maxicep.

Fakat Diğer Siteler Sadece Mobil Teknolojide Veya Cihazda
Kendilerine Bir dal Seçiyorlar.
örneğin
Nokia Sitesi,Ericsson Sitesi,Java Oyun Sitesi Gibi.
Fakat MaxiCep Hepsini Kapsar ve Üye Sayısı Çok Olduğundan
Tam Bir Mobil Bilgi Kütüphanesi ve Topluğu Özelliği Taşır.

Emin Olunki Diğer Sitelerdeki Çoğu Bilginin Temelinde MaxiCep Yatıyor.
Ben 3 Yıl Önce Symbian ın Ne Olduğunu Burada Öğrendim:)

haskery

haskery

Üye
birtek kötü yonu konu actıgımız zman gec acılması o anda paylasım yapaımıyoruz o konun da modları acık degıl nasıl benım konular cıkacak anlamadım gıttı ama nokia syb_java oyun bolumendeki konularım daha acılmadı kac gun oldu ya işte bu forumun dahacok paylasım yapıl mamasının bir nedeni olarak goruyorum kac gun de cıkacak konular can sıkıc bide gizli icerk yaparak arkdasımızların emegının hakkını almasını dusunuyorum ki daha guzel paylasım olur :@

GuNSTuR

GuNSTuR

Üye
tabikide bu siteden baska buyuk ve guzel sıte yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt