arkadaşım bu aleti ne amaçla kullanacaksın onu de bizde sana olurunu söyleyelim benimde tablet alma aklım vardı film vs için ama ha 7 inç le izlemişsin ha 4.3 (alcatel ot 995 varda bende ) çok mantıklı gelmedi bana tablet almak gittim nokia 1280 aldım ve 16 gb hafıza kartı aldım alcatel için istediğim uygula oyun film vs seyleri aksamdan atıyorum hem sarj sorunum olmuyo ( alcateli tablet gibi kullanıyorum ve sarjı 2 gün flan gidiyo duruma göre tabi) hemde taşıma sorunum yok
İdare eder
oyun film internet kardeşim fakat birde buna kaçlik hafıza kartı lazım koruyucu film ve kılıf bulabilir miyim
- - - Eklendi - - -
asphalti falan kasmadan oynatir mi
bende bir tane aldım buna benzer bir tablet asphalt7 gayet güzel çalışıyor ve hemen hemen hiçbir uygulamada sorun yaşamadım yani fiyatına göre iyi cihazlar

abim peki bunlara koruyucu ve kılıf bulabilir miyim ve bunlara kaçlik hafıza kartı almalıyim![]()

kendi hafızası en az 16 olsun çünkü kaliteli oyunlar genelde 2 gb civarı sonra benim gibi birini silip diğerini yüklemek zorunda kalırsın
yani 32 destekliyor sanırım 32 gb alsan iyi olur.
birde bu oyun mutlaka yüklenmesi gereken bir oyun asphalt7 traş yani
http://www.maxicep.com/android-oyun/bomba-gibi-oyun-need-for-speeda-most-wanted-v1-0-28-para-hilesi-all-car-grafikleri-ile-muhtesem-716881.html?highlight=Need+For+Speed+Most+Wanted
sen kılıf ve koruyucu bulabildin mi abimTaşıdım üzgünümFilm, internet için sorun olacağını sanmıyorum alınabilir. Oyun için bilemiyorum yüksek grafikli oyunlarda sıkıntı olabilir.

yahu hiç rahat oynatmaz mi abim
- - - Eklendi - - -
burda cevap veren yok boşuna mi diyoruz
abim kendi hafızası derken o kadar bütçe çıkamadigim için hafıza kartı alicamsen kılıf ve koruyucu bulabildin mi abim
yahu hiç rahat oynatmaz mi abim
- - - Eklendi - - -
burda cevap veren yok boşuna mi diyoruz