Nokia Lumia 920 Hindistan'da Perdeyi Açarken Şov Yaptı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi
Nokia Lumia 920 Hindistan'da Perdeyi Açarken Şov Yaptı

Nokia, Hindistan'da Lumia 920'nin tanıtımında açılışı küçük bir şovla yaptı. Videoda her ne kadar dört pervaneli (quadcopter) olarak anılsa da aslen altı pervaneli olan maket bir helikoptere (hexacopter'e) bağlanan Lumia 920 ve Galaxy S3 ile sahnede video yakalama karşılaştırması yapılarak Lumia 920'nin optik görüntü sabitleyicisinin üstünlüğüne vurgu yapıldı.

Tabi ki karşılaştırma sırasında S3'ten, ismi kullanılmak yerine "rakip firma cihazı" olarak bahsedildi.

Hexacopter yere indiğinde perdeye yansıtılan sonuç her şeyi anlatıyordu. :kıskıs:

Hadi izleyelim ;)

[video=youtube;OHgTTXSfEoI]http://www.youtube.com/watch?v=OHgTTXSfEoI[/video]

gkcll

gkcll

Üye
lütfen mobil link ;)

papakudioflu

papakudioflu

Admin
ayıp ayıp resmen jimmy jip gibi cekmiş:kop:

Nokia Görüntüleme Teknolojileri Müdürü Juha Alakarhu da hala daha bu teknolojiyi geliştirecegiz diyor. Daha ne yapicaklar anlamadim ki:D

• Beğen
Tepkiler: bulutsuzgece
bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi
Habere videonun mobil linki eklenmiştir.

- - - Eklendi - - -

ayıp ayıp resmen jimmy jip gibi cekmiş:kop:

Nokia Görüntüleme Teknolojileri Müdürü Juha Alakarhu da hala daha bu teknolojiyi geliştirecegiz diyor. Daha ne yapicaklar anlamadim ki:D

82 Megapiksel PureView yapacaklar heralde :kıskıs:
Yıldızları izlemek için teleskopa gerek kalmayacak bu gidişle :kop2:

ecel54

ecel54

Üye
S3 920'nin karşısında tir tir titremiş :)

gkcll

gkcll

Üye
gerçekten hiç titreme yok
bi kaç sitelerde nokia nın reklamında hile yapmasına hiç gerek yokmuş dedikleri doğruymuş diye yazılar paylaşımları yapıyor lardı deneyenler

teşekkürler emeğin için hocam

komando04

komando04

Üye
teşekkürler abi haber için

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Arada ciddi fark var:tşk:

yusuf_bey

yusuf_bey

Üye
gerçekten hiç titreme yok
bi kaç sitelerde nokia nın reklamında hile yapmasına hiç gerek yokmuş dedikleri doğruymuş diye yazılar paylaşımları yapıyor lardı deneyenler

teşekkürler emeğin için hocam

bunu bi satış stratejisi olarak planlamış olabilirlermi sence? Yani o reklam çekımlerini telefon ile yapmayıp, sonra da telefonun videolarını göstererek telefon hakkında böyle düşünmenizi sağlamış olabilirlermi? Bence evet. Ve başardılar da:)

dookie85

dookie85

Üye
evet ben de gördüm facebookta bunu. fakat şöyle bir şey var ki, lumia 920nin hindistandaki fiyatı bizim paramızla 1200 liraya tekabül ediyor beyler. ben ne diyim bu türkiye distrübütörlerine..

alical33

alical33

Üye
920 noktayı koymuş :D

gkcll

gkcll

Üye

bunu bi satış stratejisi olarak planlamış olabilirlermi sence? Yani o reklam çekımlerini telefon ile yapmayıp, sonra da telefonun videolarını göstererek telefon hakkında böyle düşünmenizi sağlamış olabilirlermi? Bence evet. Ve başardılar da:)

yani bilinçli mi yaptılar diyorsun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt