Xperia sola galaxy ace 2

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
abometin2

abometin2

Üye
    Konu Sahibi
Xperia sola galaxy ace 2
Arkadaşlar benim kafam iyice karişti galaxy ace 2 almaya karar vermiştim ama öğrenci olmasam direk alirdim telefonu ama öğrenci için para bulmak zor o yüzden daha dikkatli bir seçim yapmak istiyorum bu seferde sony xperia sola takildi kafama siz bu konuda neler söylebilirsiniz 900 liraya kadar bütçem var iyi oyun oynansin istiyorum bu iki telefonun rami hakkinda ne söyleyebilirsiniz ace 2'de 768'de 555 mb kullanilabilir xperiada 512'de ne kadar kullanilabilir galaxy ace 2'nin ekrani ve malzemesi çokmu kalitesiz birde güncelleme alacagi kesinmi sar değeride xperia solada yüksek bu ne kadar önemlidir çünki günde 3 4 saat telefon kullanan biriyim mesaj yazacak olan arkadaşlara şimdiden teşekkür ediyorum

- - - Eklendi - - -

yorumlarınızı Bekliyorum arkadaşlar aramızda hiç ace2 ve sola kullanan yokmu :(

ibo3182

Üye
512 mb dana kalan anca 350 mb dır. tel. hafızası daha fazla ve ekran çöz. daha iyi..
ben yeni ace 2 aldım mazeme kalitesiz diyorlar oda arka dapağın plastik olası oda fazla bir sorun teşkil etmiyor sonuçta kılıf alıp kullnacaksın almazsan eğer ne olusa olsun tel. zarar görür..ekranını kırıdınmı kvk 100-150 arası yuvarlıyor..
güncellmede bazıları gelicek bazıları gelmicek diyor ama bence 2012 model olduğu için ve çift çekirdek ram 768 (çoğu akıllı tel. 512mb,ör/xperia) için bence er geç gelicek..
yalnız arkadaşta var tip olarak güzel değil bence samsung daha göze hoş geliyor..tel. 1 sırada özellikler 2.sırada da tip gelir bence..karar senin inşallah yardımcı olmuşumdur..

nomad2323

Üye
ya off yinemi ace 2 neden atrix demiyorsunuz arkadaslar

sezai1821

sezai1821

Üye
kardeş atrix de aşırı ısınma olduğunu söylüyorlar bir de atrix bozulsa yaptıraman elinde kalır şar değeri çok yükse k ben de çok araştırdım herkes xperıa sola diyor ace 2 de sadece ram farkı var diğer tüm özelliklerde sola üstün

Sarangni

Sarangni

Üye
kardeş atrix de aşırı ısınma olduğunu söylüyorlar bir de atrix bozulsa yaptıraman elinde kalır şar değeri çok yükse k ben de çok araştırdım herkes xperıa sola diyor ace 2 de sadece ram farkı var diğer tüm özelliklerde sola üstün

Aşırı ısınma yok her akıllı cihaz kadar ısınıyor.

Sar değeri yüksek değil kim diyorsa yanlış diyor 0.87 değer.

Atrix servisi var kim diyor bozulur elinde kalır.

Siz yinede Atrix almayın. Gidin işlemcisinin, remi, ekranı ve sistemi daha düşük olan Sola ve Ace alınan üstünde 200 - 250 TL daha fazla ödeyin.

Atrix tek sorunu güncelleme oda costum rom ile çözülürüyor.

007aliinan

Üye
KESİNLİKLE SOLA AL DOSTUM HER SORUNDA YARDIMCI OLURUM SÜPER TELEFON . Kamera müthiş ŞİDDETLE TAVSİYE EDERİM

skywalker06

skywalker06

Üye
900tl'en varsa s3 mini al derim ama galaxy ace 2de güzel telefon ben çok memnunum 2aydır hiç birşeyde kasmadı ne oyunda ne uygulamarda şarjı çok kullanırsam 1gün gidiyor hatta fazla kullanmadığında bu süre 3güne bile çıktığı oldu ve güncelleme geleceği kesin çünkü ace 2 daha yazın çıkmış yeni bir telefon samsung ekimde açıkladığı listede ace 2 vardı ayrıca malzeme kalitesiz diyorlarda bence orta sınıf telefona göre gayet normal ekran gorilla glass falan değil ekran koruyucu yaptırırsan çizilme falan olmaz.

Kerim.

Kerim.

Üye
Solaa:)

gksll

Üye
valla yaklaşık 2 aydır Ace 2 kullanıyorum. Çok memnunum. Ekranda koruyucu yok ve kilifsiz kullanmama rağmen 1 tane kılcal çizik bile yok. Bence Ace 2 al.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt