S Suggest nedir bu???

Sponsorlu Bağlantılar

ozakin70

ozakin70

Üye
    Konu Sahibi
S Suggest nedir bu???
Arkadaşlar telefona ben yüklemedim ve uygulamalar arasında da yok ama play de yüklü ve güncelleme geldiğini gösteriyor tikliyorum telefonunuza uyumlu değildir diyor içeriğinde anladığım kadarıyla samsung apps in facebook gibi ağlarla iliskilendirilebilecegi yazıyor gereksiz uygulamaya Son gibi ifadeler var yorumlara baktım çoğu kişi aynı şeyi söylüyor nedir bu bilen var mı???
Sizde deneyin telefonunuzda arkadaşlar

avcitalip

avcitalip

Üye
ingilizce bir uygulama olduğu için onu menüden gizledim ben önemli birşey değil :ehe :oke:

• Beğen
Tepkiler: ozakin70
ozakin70

ozakin70

Üye
    Konu Sahibi
Şimdi samsung apps î güncelledim s Suggest yüklendi diye gözüküyor ve hala telefonunuza uyumlu değildir diyor :?

avcitalip

avcitalip

Üye
Şimdi samsung apps î güncelledim s Suggest yüklendi diye gözüküyor ve hala telefonunuza uyumlu değildir diyor :?

Türkiye'de desteklenmiyordu sanırım :evet: çok kurcalamadım bir işe yaramıyor diye direkt gizledim menüden takma kafana bir işe yaradığıda yok boşuna yapmışlar :ehe

• Beğen
PriZm

PriZm

Üye
Samsung'un Uygulama önerileri programı sanırsam :)

• Beğen
Jomolocco

Jomolocco

Üye
suggest onermek demek s suggest dedigine gore samsungun program onerisi felandir.

• Beğen
ozakin70

ozakin70

Üye
    Konu Sahibi
suggest onermek demek s suggest dedigine gore samsungun program onerisi felandir.

Samsung'un Uygulama önerileri programı sanırsam :)

Türkiye'de desteklenmiyordu sanırım :evet: çok kurcalamadım bir işe yaramıyor diye direkt gizledim menüden takma kafana bir işe yaradığıda yok boşuna yapmışlar :ehe

İlginiz için :tşk: samsung apps ile arkadaşlarıma öneri vermek içinmiş yani gereksiz ''play varken'' zaten çeşit de az

Takipçi Satın Al

Üst Alt