İmei Kayıt Dışı Diyor Ama Telefon Açık Açıklaması Nedir ?

Sponsorlu Bağlantılar

l OnxD l

l OnxD l

Üye
    Konu Sahibi
Hiç bişey olmaz dediler ya sanmıyorum suan 2 gün geçti kapanması lazım acık hala yani

avcitalip

avcitalip

Üye
Hiç bişey olmaz dediler ya sanmıyorum suan 2 gün geçti kapanması lazım acık hala yani

abi telefon kapanmaz zaten sadece cihaz sim kart ile şebekeye bağlanmaz :evet: diğer tüm işlevlerini kullanırsın :evet:

l OnxD l

l OnxD l

Üye
    Konu Sahibi
kardeşim telefonda hattım takılı çatır çatır kullanıyorum diyorum yani :) konusuyorum mesaj internet yani herşey normal 7 sinde kapancak diyordu mesajda

restmod

restmod

Üye
Kapanicak diye mesaj geldiyse kapanir mutlaka gec olabilir bi kac hafta ama kapanir genede mesaj geldikten sonra

l OnxD l

l OnxD l

Üye
    Konu Sahibi
forumdaki mod arkadasada gelmiş measj 1 aydır kullanıyormus kapanmamıs daha

avcitalip

avcitalip

Üye
kardeşim telefonda hattım takılı çatır çatır kullanıyorum diyorum yani :) konusuyorum mesaj internet yani herşey normal 7 sinde kapancak diyordu mesajda

hiç bilemiyecem vallaha ama kapanır yani belki kar tatili falan diye ara vermiştirler :ehe yada yanlışlıkla senin telefonu atlamıştırlar :evet:

sen yinede en kısa sürede kayıt ettir :oke:

l OnxD l

l OnxD l

Üye
    Konu Sahibi
pasaport yok 2. el aldım aldıgım kişinin bilgileri kaybettim telefoncu arkadasım var imei atar satarız telefonu dedi en kötü yani :)

avcitalip

avcitalip

Üye
pasaport yok 2. el aldım aldıgım kişinin bilgileri kaybettim telefoncu arkadasım var imei atar satarız telefonu dedi en kötü yani :)

sen bilirsin,bence git 10 liraya falan 3310 al hattını onun içinde tut s3'ü de al uçak moduna sim ile ilgili bütün faliyetlerini kapat ohh mis gibi kullan :evet: birini aramak veya mesaj çekmek için 3310'u kullanırsın diğer geri kalan herşeyi s3 le yaparsın herşey sim kart değil bence hatta benim için telefonun önemli kısımlarının içinde %10 önemi var desem yalan olmaz :evet: yada git bir 5800 al soran olursa çift telefon kullanıyorum dersin :evet:

• Beğen
Tepkiler: l OnxD l
l OnxD l

l OnxD l

Üye
    Konu Sahibi

sen bilirsin,bence git 10 liraya falan 3310 al hattını onun içinde tut s3'ü de al uçak moduna sim ile ilgili bütün faliyetlerini kapat ohh mis gibi kullan :evet: birini aramak veya mesaj çekmek için 3310'u kullanırsın diğer geri kalan herşeyi s3 le yaparsın herşey sim kart değil bence hatta benim için telefonun önemli kısımlarının içinde %10 önemi var desem yalan olmaz :evet: yada git bir 5800 al soran olursa çift telefon kullanıyorum dersin :evet:
mantık iyi aslında bugün kapandı telefon :ehe ama telefonu sattırcam arkadaşa vitrine koyayım 2 güne gider dedi :d: 300 tl gibi bi kar yapıcam zaten yine alıcam 0 alcam bu sefer bidaha töbe almam yurt dışı anca kendi pasaportum olursa :)

kcsoft

kcsoft

Üye
zaten eğer 3310 imeisini android olan telefona atarsan diğer 3310 tlefonu açar açmaz imei gider
açılmayacak kadar bir hurda telefonunkini atki garanti olsun

ha satışta ucuz gidecek söylim orj.spot telefonlat yarı yarıya alıyorlar mesela ben s advanceyi 600 aldım adam bana 350 tlye alabileceğini söyledi

l OnxD l

l OnxD l

Üye
    Konu Sahibi
yok kardeşim 900 e satılcak alıcı hazır :)

l OnxD l

l OnxD l

Üye
    Konu Sahibi
aynen katılıyorum

avcitalip

avcitalip

Üye
zaten eğer 3310 imeisini android olan telefona atarsan diğer 3310 tlefonu açar açmaz imei gider
açılmayacak kadar bir hurda telefonunkini atki garanti olsun

ha satışta ucuz gidecek söylim orj.spot telefonlat yarı yarıya alıyorlar mesela ben s advanceyi 600 aldım adam bana 350 tlye alabileceğini söyledi

benim hurda cihazlardan birini alabilirler mesela cihazı kendilerine komple göndereceğim için sıkıntı yok :evet:

teknik48

Üye
kayıt dışı cep telefonların marka model sınırı olmadan yasal olarak kayıt altına alınır 0 542 478 88 64

emin_uslu

emin_uslu

Üye
yok kapanmaz ama telefonun ne olduğuna bağlı mesela işletim sistemi güncellemesi yapman gerekince pc companition mu neyse onunla yapmaman lazım güncellemeyi bunun dışında kapanmaz

bianconero

Üye
son durum nedir :) kapattılar mı

ayfer2424

Üye
Arkadaslar birsey sormak istiyorum yardimci olursaniz sevinirim bana da yaz tatilinde agustosta yurtdisindan htc telefon geldi dayimin alman pasaportuna kaydettik e devletten sorguluyordum simdiye kadar evraklar kontrol asamasinda yaziyordu simdi de kayit disi oldugu tespit edilen telefon yaziyordu kapanir mi telefonum

deile

deile

Üye
selamun aleyküm cümleten. size bir sorum olacaktı ben ikinci el ıphone 5s aldım birinden aldıktan sonra dedim ki bi sorgulatayım sonra baktım ki KAYITDIŞI OLDUGU TESPİT EDİLEN IMEI yazıyo aldığım kişiyi aradım dedim böyle böyle bi durum var ne yapacağım ben şimdi dediki abi ben o cihazı türkiyeden aldım iki sene kullandım yurt dısı olsaydı cihaz 2 ay süresi var kapanırdı ama ben iki sene kullandım garantisini bitirdim kapanmadı için rahat olsun dedi ama hala içimde bi kurt var yardımcı olursanız çok sevinirim

Üst Alt