Hiç bişey olmaz dediler ya sanmıyorum suan 2 gün geçti kapanması lazım acık hala yani
diğer tüm işlevlerini kullanırsın 
kardeşim telefonda hattım takılı çatır çatır kullanıyorum diyorum yanikonusuyorum mesaj internet yani herşey normal 7 sinde kapancak diyordu mesajda
yada yanlışlıkla senin telefonu atlamıştırlar 

pasaport yok 2. el aldım aldıgım kişinin bilgileri kaybettim telefoncu arkadasım var imei atar satarız telefonu dedi en kötü yani![]()
birini aramak veya mesaj çekmek için 3310'u kullanırsın diğer geri kalan herşeyi s3 le yaparsın herşey sim kart değil bence hatta benim için telefonun önemli kısımlarının içinde %10 önemi var desem yalan olmaz
yada git bir 5800 al soran olursa çift telefon kullanıyorum dersin 
mantık iyi aslında bugün kapandı telefon
sen bilirsin,bence git 10 liraya falan 3310 al hattını onun içinde tut s3'ü de al uçak moduna sim ile ilgili bütün faliyetlerini kapat ohh mis gibi kullanbirini aramak veya mesaj çekmek için 3310'u kullanırsın diğer geri kalan herşeyi s3 le yaparsın herşey sim kart değil bence hatta benim için telefonun önemli kısımlarının içinde %10 önemi var desem yalan olmaz
yada git bir 5800 al soran olursa çift telefon kullanıyorum dersin
![]()
ama telefonu sattırcam arkadaşa vitrine koyayım 2 güne gider dedi
300 tl gibi bi kar yapıcam zaten yine alıcam 0 alcam bu sefer bidaha töbe almam yurt dışı anca kendi pasaportum olursa 
yok kardeşim 900 e satılcak alıcı hazır![]()
900 e kayıtlı s3 var sen nasıl satmayı planlıyorsun o fiyata..? ki satarsan büyük kar edersin

zaten eğer 3310 imeisini android olan telefona atarsan diğer 3310 tlefonu açar açmaz imei gider
açılmayacak kadar bir hurda telefonunkini atki garanti olsun
ha satışta ucuz gidecek söylim orj.spot telefonlat yarı yarıya alıyorlar mesela ben s advanceyi 600 aldım adam bana 350 tlye alabileceğini söyledi