Android telefon aldim rootlayayim mi akil verin

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
avast

avast

Üye
    Konu Sahibi
Android telefon aldim rootlayayim mi akil verin
ben 1 ay once mini2 aldm root yapaymmi artilari eksileri neler rootlayinca neler yapablrm extra bakanlar yorum yapsin lutfen

ugur1000

ugur1000

Üye
yapabilirsen yap ama sistem uygulamalarını silmeyeceksen , işlemci hızını düşürüp pilin performansını artırmayacaksan gerek yok zira root bunun gibi şeylere yarıyor ben alırken root yapacam demiştim aldım root yaptım rootla alakalı sadece titanium backup ile uygulamaları yedekliyorum :D

- - - Eklendi - - -

sen mini 2 alalı 1 ay geçmedimi 1 aydır root hakkında konuşuyoruz kafam bulandı valla :naughty:

ByResearch

ByResearch

Üye
Öncelikle şunu söylemeliyim dostum bu işin gerçekten uzmanı olmaya doğru gidiyorum demin telefonum hard brick denen bir olayı geçirdi :) , bir kaç saat uğraştım kullandığım telefon Galaxy Ace 5830i 4.1 android vardı , şuan 2.3 kullanıyorum en iyisi bence orjinal rom

Symbianize

Symbianize

Üye
Öncelikle şunu söylemeliyim dostum bu işin gerçekten uzmanı olmaya doğru gidiyorum demin telefonum hard brick denen bir olayı geçirdi :) , bir kaç saat uğraştım kullandığım telefon Galaxy Ace 5830i 4.1 android vardı , şuan 2.3 kullanıyorum en iyisi bence orjinal rom
Hardbrick öyle kolayına düzelmez jig cihazı lazım yanlışın var

avast

avast

Üye
    Konu Sahibi
yapabilirsen yap ama sistem uygulamalarını silmeyeceksen , işlemci hızını düşürüp pilin performansını artırmayacaksan gerek yok zira root bunun gibi şeylere yarıyor ben alırken root yapacam demiştim aldım root yaptım rootla alakalı sadece titanium backup ile uygulamaları yedekliyorum :D

- - - Eklendi - - -

sen mini 2 alalı 1 ay geçmedimi 1 aydır root hakkında konuşuyoruz kafam bulandı valla :naughty:

sorma ugur ya :D kafa bulandı overclock yapsammı yapmasammı bilemedim :D

ugur1000

ugur1000

Üye
sorma ugur ya :D kafa bulandı overclock yapsammı yapmasammı bilemedim :D
sen yapma overclock işin içinden çıkamassın kernel , mernel kurman lazım zor iş onlar sen aldığın gibi kullan sadece root yap oda kolay iş unlockroot ile olur polypad tablete bile root yaptm root yaparken hata ayıklamayı aç ben uygulamaları yedekliyorum bazen kafayı yiyorlar oyun savelerim gidiyor (en son temple run kayıt dosyam gitmişti çok uğraşmıştım oyunu kaldırdım 1 aydır oynamıyorum hayata küstüm resmen :D ) ama artık yedekliyorum çok iyi oluyor :D

MaxiHan

MaxiHan

Üye
Kesinlikle rootu sonuna kadar destekliyorum. Yap bence

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt