Bilgisayarım çok yavaş ve kitleniyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sniper0200

Sniper0200

Üye
    Konu Sahibi
Bilgisayarım çok yavaş ve kitleniyor
Format atalı birkaç ay oldu. Win7 starder kurdum. Bikaç hafta önce de kasayı iyice temizledim ama nafile.
Bilgisayarım hala yavaş çok kasıyor ve kilitleniyor! Bir çözüm bulabilecek arkadaş var mı acaba ?

Sistem özellikleri :

nalcam22

nalcam22

Üye
sempron işlemci çok yavaştır biraz oc dene istersen

Mustafa Dümen

Mustafa Dümen

Üye
hdd doluysa kasabilir , boş alanınız var mı hdd de ?

Mustafa Dümen

Mustafa Dümen

Üye

donanımlarda ram falan değiştirdiniz mi önceki durumdan sonra, kitlenmemesi gerek hdd i başka hdd e aktarıp temiz bir biçimlendirip tekrar formatlamaktan başka aklıma bir şey gelmiyor.

Sniper0200

Sniper0200

Üye
    Konu Sahibi
donanımlarda ram falan değiştirdiniz mi önceki durumdan sonra, kitlenmemesi gerek hdd i başka hdd e aktarıp temiz bir biçimlendirip tekrar formatlamaktan başka aklıma bir şey gelmiyor.

Sağolasın kardeş deniycem şimdiden teşekkürler

ANIL

ANIL

Admin
Format atarken C sürücüsünü mümkün olduğunca küçük tutmata bak. Temiz kurulumdan sonra düzenli olarak diski ve kayıf defterini birleştir. Gereksiz hizmetleri kapat.

Sniper0200

Sniper0200

Üye
    Konu Sahibi
Format atarken C sürücüsünü mümkün olduğunca küçük tutmata bak. Temiz kurulumdan sonra düzenli olarak diski ve kayıf defterini birleştir. Gereksiz hizmetleri kapat.

Aynen D yi fullüyorum zaten

Ali58_58

Ali58_58

Üye
ve advanced system care yükle iyibir programdır

Jomolocco

Jomolocco

Üye
kasanin icini parcalari sokup nemli bir bezle silip supurgeyle tekrar temizleyin ardindan win7 home premium yada win7 ultimate kurun ardindan advanced system care pro versiyonunu bulun ve derinlemesine sistemi tarayin eski sorunlariniz yok olabilir.

Sniper0200

Sniper0200

Üye
    Konu Sahibi
kasanin icini parcalari sokup nemli bir bezle silip supurgeyle tekrar temizleyin ardindan win7 home premium yada win7 ultimate kurun ardindan advanced system care pro versiyonunu bulun ve derinlemesine sistemi tarayin eski sorunlariniz yok olabilir.

Teşekkürler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt