ace 2 ram sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

murat0605

Üye
    Konu Sahibi
ace 2 ram sorunu
arkadaş yeni 3 gün önce ace 2 aldm telefon boştayken görev yöneticisinden bellegi siliyorum yinede en az 300-360 arası
bazen 380 lerda bu çok fazla degilmi sizce telefonu ilk aldıgımdada böyleydi normalmidir.?daha program felen 4-5 tane yükledim

cix_can-61

Üye
android 2.3 yüklüyse ve telde 4-5 uygulama varsa normal. Herkes azliğindan yakınır sen çok diyorsun :P

Samet.25

Ace almakla bence hata yapmissin onun yerine bi s2 filan alsaydin keske bendede ace var (kendim almadim) ayni dert bendede var gerci her telde ve androidde biraz daha fazla bence bi rom yukle kardesim sana tavsiyem

skywalker06

skywalker06

Üye
Ace almakla bence hata yapmissin onun yerine bi s2 filan alsaydin keske bendede ace var (kendim almadim) ayni dert bendede var gerci her telde ve androidde biraz daha fazla bence bi rom yukle kardesim sana tavsiyem
adam ace 2 diyor sen ace 1'den bahsediyorsun

- - - Eklendi - - -

arkadaş yeni 3 gün önce ace 2 aldm telefon boştayken görev yöneticisinden bellegi siliyorum yinede en az 300-360 arası
bazen 380 lerda bu çok fazla degilmi sizce telefonu ilk aldıgımdada böyleydi normalmidir.?daha program felen 4-5 tane yükledim
bu ram kullanımı normal eğer 2-3gün önce çıkan 4mblık güncellemeyi yapmadıysan güncellemeyi yap ram kullanımı düşecek telefon hızlanacak dokunmatik hasaslaşcak hatta bana göre şarj süresi bile uzuyor

murat0605

Üye
    Konu Sahibi
telefonu nasıl güncelleyebilirm

Samet.25

adam ace 2 diyor sen ace 1'den bahsediyorsun

- - - Eklendi - - -

bu ram kullanımı normal eğer 2-3gün önce çıkan 4mblık güncellemeyi yapmadıysan güncellemeyi yap ram kullanımı düşecek telefon hızlanacak dokunmatik hasaslaşcak hatta bana göre şarj süresi bile uzuyor

Android isletim sistemi diye ekledim kendi telimdeki sorunuda romu neden yuklemesi gerektigini aciklamak icin soledim herkes kendi yoruma baksin benim fikrim bu sen farkli seyler soyle ;)

skywalker06

skywalker06

Üye
telefonu nasıl güncelleyebilirm

Wi-fi'yi aç ayarlar>telefon hakkında>yazılım güncelleştirme>güncelle eğer yüklemezse senin telefonuna daha gelmemiş olabilir arada sırada kontrol et

TAMER TURK

TAMER TURK

Üye
Bende 20 tane uygulma var 450mb den az ram kullnmiyo (ace 2)

skywalker06

skywalker06

Üye
Bende 20 tane uygulma var 450mb den az ram kullnmiyo (ace 2)

bende 50 civarı var en fazla 350mba düşüyor ram kullanımı yeni güncellemeden sonra ram kullanımı düştü jelly bean geldiğinde telefon iyice rahatlayacak

gksll

Üye
Hafıza temizleme uygulamaları kullanmazsaniz ram dolar tabi. Ben tek dokunuşla Optimize et diye bir Program kullanıyorum Widgeti sayesinde tek tuşla hafıza boşanıyor. Şarja da büyük katkısı oluyor.

TAMER TURK

TAMER TURK

Üye
bende 50 civarı var en fazla 350mba düşüyor ram kullanımı yeni güncellemeden sonra ram kullanımı düştü jelly bean geldiğinde telefon iyice rahatlayacak

4 mblik gnclleme gelince ram kullanimi azalti 400 mblerde dolasiyi rami temizlynce 200 e kadar dusuyor memory boster ile 170 e dusuyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt