Iphone 4s naklit 32gb gercigi gibi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hasand.

Hasand.

Üye
    Konu Sahibi
Iphone 4s naklit 32gb gercigi gibi
İphone 4s Naklıt 32 Gb Gercegınle Aynı Hıc Kımse Cakmaz Beyaz Anroıd 4.0 350 Tl Ye Almıstım 105 Olur Pazarlık Sunnettır Takas Olur Alacak Kısye Hayırlı Olsun Tek Farkı İsletim Sıstemını Androıd Olmasıdır Gercegı Gıbı 8mp Kamera 3g...... Gıbı Bırsuru Ozellık Bu Telefonda
Aradıgınız Bu Telefon Olabılr
multıtouch tur anroıd 1ghz alalı 1 ay oldu kargoyla teslımattır
imei asla dusmez kapanma derdi yoktur arzası yoktur bırsuru talıp cıktı ama begenmedım sorunszdur

• Beğen
Tepkiler: Cezzbedici3

codblackops2

codblackops2

Üye
Naklit? :hmmm ayrıca ürünün görsellerini ve teslimat şeklini yazmanız gerekiyor.ürünün tam özelliklerini de yazarsanız daha kolay alıcı bulabilirsiniz.hayırlı satışlar.

esmeerr

esmeerr

Üye
Selamunaleykum kardesim cihazin imesinde yada baska ufakta olsa bir teknik arizasi varmi sen alali ne kadar oldu resim eklemen mumkunmu

esmeerr

esmeerr

Üye
İslemci hizi ram dahili hafiza falan dokunmatik durumu

esmeerr

esmeerr

Üye
Telefon numarani falan yazarsan goruselim cihaz ozellikleride guzelse cihaza talibim

veli-555

Üye
benide beğenmedin galiba :hmmm

.Behzat Ç.

.Behzat Ç.

Üye
Android ? :D

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
Cihazın görselini 24 saat içerisinde ekleyiniz:ünlem:

Hasand.

Hasand.

Üye
    Konu Sahibi
Benim begenım begenmiyicem sıze kalmadı parayı veren veya almak isteyen pm atsın

Hasand.

Hasand.

Üye
    Konu Sahibi
Isteyen mesaj ​atsin

adanalı1

adanalı1

Üye
Ustamesaj attım mesajların doluymus gıtmedı heralde . ıphone dedıgın gıbı androıd ıse 100 lıraya alırım . dusunursen telefonum 05426971221 ismim mehmet bı zahmet ara konusalım usta . eger sana uyarsa kargoyla alırım .

Hasand.

Hasand.

Üye
    Konu Sahibi
takas ollur hersy olur her telefonla olur ama son 5 gun talıbı coktur bırısı vadafone h1 verdı dusunuyorum

uNdeRqr0unD

uNdeRqr0unD

Üye
5800?

Kayahan14

Kayahan14

Üye
android 4 105 tl mi :hmmm

Hasand.

Hasand.

Üye
    Konu Sahibi
evet tabı olur 5800 le 105 anroıd olur

uNdeRqr0unD

uNdeRqr0unD

Üye
tamam senin mesaj kutun dolu sen bana at bu arada kamerası işlemcisi ve rami ne kadar

esmeerr

esmeerr

Üye
Evet ram islemci hizi hakkinda bilgi verirmisin msj atacaktim ama arkadasinda dedigi gibi mesaj kutun doluymus cihazin resminide eklemen mumkunmu numarani yazarsan daha iyi olur

esmeerr

esmeerr

Üye
Resimleri simdi gordum hangi sitede ve ne olarak ilan actin kart bulabilirsem hemen alayim ama son bir sorum var imeisinde sorun varmi sonucta imei cakilmis bir telefon

esmeerr

esmeerr

Üye
Ulasilmaz kardesim cvp bekliyorum ben izmirdeyim herhangi bir siteye ilan actiysan cihazi almak istiyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt