Vodafone net ile bedava girme yardim

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
phasan

phasan

Üye
    Konu Sahibi
Vodafone net ile bedava girme yardim
Arkadaslar bir zamanlar ebuddy sohbet programindan bedava giriliyordu simdi giriliyor mu oyle programlaedan yardim edin

murat.122a

murat.122a

Üye
kades boşuna uğrasma varda yasal değil burda paylasımda yasak turkcell yeni sınırsız internet paketleri çikardı al sınırsız gir 25 tl 30 gün vodafone den de haftalık 50mb günlükcepnet var 6tl ve 1.5 tl .bulamazsın var onada üye oluyon yani bedava yok gibi

IchigoKurosaki

IchigoKurosaki

Üye
Onlar programlarin illegallestirilmis versiyonlari yoksa hersey ucretli

Mustafa Dümen

Mustafa Dümen

Üye
hasan oupeng browser var illegal ama vodafone çalışmıyor.o uygulamalara kodlarla proksi gömüp bedavaya giriyorlar ama operatörler açığı kapatıyorlar bir süreden sonra.

kcsoft

kcsoft

Üye
yasak netin tadı yok en iyisi paket almak indirmede sorun yok ama onlarda artık yok turp gibi kaldık anlayacağınız vodafonenin vicdanına kaldık

murat.122a

murat.122a

Üye
vodafone süper internet paketini bedava veriyor numaranızı tasıyın hem numara tasıma kampanyasından yararlanın 1gb bedava kullanın ilk kez kullana ilk ay bedava

_RYUK_

_RYUK_

Üye
ebuddy suan ücretli

phasan

phasan

Üye
    Konu Sahibi
kades boşuna uğrasma varda yasal değil burda paylasımda yasak turkcell yeni sınırsız internet paketleri çikardı al sınırsız gir 25 tl 30 gün vodafone den de haftalık 50mb günlükcepnet var 6tl ve 1.5 tl .bulamazsın var onada üye oluyon yani bedava yok gibi

Ben yasal olani diyorum

Msakii

Üye
vodafone süper internet paketini bedava veriyor numaranızı tasıyın hem numara tasıma kampanyasından yararlanın 1gb bedava kullanın ilk kez kullana ilk ay bedava

nasıl oluyo kaca gonderjyoruz

murat.122a

murat.122a

Üye
vodafone nin süper paketleri ilk ay bedava ilkkez kullananlara ABONE SUPER1GB yaz 3636 gönder

Umut

Umut

Üye
var mmı bir süresi bu kampanyanın ?

31 Mart 2013'e kadar geçerli. Daha önce Vodafone'un indirimli internet kampanyalarından faydalanmadıysan (%50 indirimli Cepnet, vb.), sadece ilk ay için 1 GB'lık paketi ücretsiz alabiliyorsun . Bir sonraki ay paketi iptal etmezsen, yürürlükteki tarife ücreti bakiyenden düşüyor.

murat.122a

murat.122a

Üye
1gb paketin fiyatı 21 tl 31 marta kadar sonra 29 tl ilk ay bedava ayrıntısını arkadas anlatmış OZET yazın 7000 gönderin paket tanımlı ise paketi ıptal edin yoksa unutursanız ıptal etmeyi 40tl niz gider paket yenilenir 2.ayda IPTAL SUPER1GB yazın 3636 gönderin

Umut

Umut

Üye
1gb paketin fiyatı 40 tl ilk ay bedava ayrıntısını arkadas anlatmış OZET yazın 70000 gönderin paket tanımlı ise paketi ıptal edin yoksa unutursanız ıptal etmeyi 40tl niz gider paket yenilenir 2.ayda IPTAL SUPER1GB yazın 3636 gönderin

40 TL değil. 31 Mart'a kadar 21 TL, sonrasında ise 29 TL. Ayrıca 70000'e değil, 7000'e SMS gönderilecek.

murat.122a

murat.122a

Üye
tamam kardes düzelttim uyarın için teşekürler ben arkadaşa demek istemek istediğim bedava kullanayım derken tl leri gitmesin istedim ,bazen ilk ayı bedava olan paketleri alırık bedava kullanalım diye ve ıptal etmeyi unuturuk paket yenilenir tl lerimiz gider kullanmak isteyene sözüm yok .vodafone genelde bedava veren gsm

Mustafa Dümen

Mustafa Dümen

Üye
31 Mart 2013'e kadar geçerli. Daha önce Vodafone'un indirimli internet kampanyalarından faydalanmadıysan (%50 indirimli Cepnet, vb.), sadece ilk ay için 1 GB'lık paketi ücretsiz alabiliyorsun . Bir sonraki ay paketi iptal etmezsen, yürürlükteki tarife ücreti bakiyenden düşüyor.

:tşk: indirimli paketten yararlanmadım şimdi 1gb paket alsam ücretsiz mi yoksa %50 indirimli mi? , %50 indirim için peki ayrı bir süre var mı?

Umut

Umut

Üye
:tşk: indirimli paketten yararlanmadım şimdi 1gb paket alsam ücretsiz mi yoksa %50 indirimli mi? , %50 indirim için peki ayrı bir süre var mı?

Daha önce Vodafone'un internet paketleriyle ilgili yaptığı kampanyalardan herhangi birine katılmadıysan, 1 GB'lık paketi ilk ay ücretsiz alabilirsin. Sonraki aylar için; eğer Genç Avantaj, Cep Özgür, Özgür Genç ve Genç Avantaj Ekstra tarifelerinden herhangi birini kullanıyorsan ayda 14,5 TL'ye kullanmaya devam edebilirsin. Bunun için önce ücretsiz paketi ay sonunda iptal et. Sonra ABONE GENCSUPER1GB yazıp 3636'ya SMS gönder.

Bu tarifelerden herhangi birini kullanmıyorsan 31 Mart 2013'e kadar aylık 21 TL, sonrasında ise aylık 29 TL'ye aynı paketi kullanabilirsin.

murat.122a

murat.122a

Üye
hattında 21 tl den az ise bir dene ABONE SUPER1GB yaz 3636 gönder ,bir saat sonra ozet yaz 7000 e gönder kampan yadan yanarlanıp yanarlanmadığını görùrsün

- - - Eklendi - - -

hattında 21 tl den az ise bir dene ABONE SUPER1GB yaz 3636 gönder ,bir saat sonra ozet yaz 7000 e gönder kampan yadan yanarlanıp yanarlanmadığını görùrsün

- - - Eklendi - - -

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt