Üniversiteyi kazanırsam laptop mu alayım yoksa iphone 6 mı ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
SheFy

SheFy

Üye
tabiki laptop. unuversiteli biri odevlerini pc de yapar. ben hic gormedim cep telefonuyla yapan :D. herhangi bir muhendislik okursan laptop farz olur. cizim. plan proje odev vb. bunlari telefonda yapamazsin.

KinG Tornado

KinG Tornado

Üye
Ben Bu Durumda Ne Laptop Alırım Nede I Phone 5-6 Güzelinden Windows 8 Yüklü Dokunmatik Tablet En İdeal Ve Taşınabilir Sana Tavsiyem Zaten Geleceğin Bilgisayarları Dokunmatige Geçiyor Tablet Al Windows 8 Yüklü

SheFy

SheFy

Üye
Ben Bu Durumda Ne Laptop Alırım Nede I Phone 5-6 Güzelinden Windows 8 Yüklü Dokunmatik Tablet En İdeal Ve Taşınabilir Sana Tavsiyem Zaten Geleceğin Bilgisayarları Dokunmatige Geçiyor Tablet Al Windows 8 Yüklü

farkeden ne laptop derken elbette simdi esski tipler satilmiyor. mecbur ultrabook alacak. zateb 2 senesi var. o zamana kadar neler cikar

mcnpl4

mcnpl4

Üye
bilgisayarinin sarji iyiyse gerek yok bence fena degil yani. bilgisayar var ama elimi bile surmuyorum ben..

SilentOne

SilentOne

Üye
telefonu salla pc daha onemli emin ol hem unide telefon değil altında araba varsa bakarlar bak s3üm var sadece s3 ü var pek de bişi olmuyor 1 hafta okula araba ile geldim kız tanıma sayım 15 katına cıktı 4 tanede is oldu :D

SkyLaBTR

SkyLaBTR

Üye
ben her türlü laptop derim

Yunkaai

Yunkaai

Üye
Senin laptop tarihi eser olmuş bile.Sen git pc al.Msi debn güzel bir tane aldınmı 4 sene gider sana.

CouTFeeL

CouTFeeL

Üye
ıphone al

aleranol

aleranol

Üye

İstanbul üniversitesinde Makine mühendisliği okuyan küzenim var ama laptobu 512mb ram 128mb ekran kartı kullandıkları programlar Aşırı sistem istemiyor :) yani 3500tl lik makinelere gerek yok :)

Onun ki enteresan. Genel olarak tasarım da bol güç gerekli. Artık bilemem. Ancak o laptoplar ile harika oyun oynanıyor :ehe

Polymath

Polymath

Üye
böyle konulara ölüyorum ya. Dur bakalım yaşıyacaz mı diyen yok oZAmana kadar:) işin şakası bir tarafa ozaman teknojıler neyi gosterir bilinmez. Sana şunu al desek ozaman kadar tekrar düsunup konu açacaksın. Oyuzden konunun yeri bura değil. Modlar görevinizi yapın lütfen. Böyle konuları görmekten gerçekten sıkıldık. ıyı forumlar

muxo

muxo

Üye
o zamana kadar iphone 10 çıkar. Onu alırsın

dedereis123

dedereis123

Üye
suan lise 3 teym ve babam kazanırsam iphone 6 yada 5 alacağını söyledi. Sizce ne yapmalıyım
Not. 2 gb ram 2.0 dual cpu 1gb ekran kartlı acer aspire laptopum var.

Öncelikle sınavda güzel bir yer kazanmaya bak kardeşim , sen sınava girene kadar zaten i7 bile çıkar . Ancak genel olarak pcde naptığına bağlı oyun fln çok oynuyorsan o sistem yetmez zaten yeni laptop daha mantıklı , ama şunuda düşün artık herşey pratiğe kaçıyor yani pcde oyun fln pek kalmadı en azından laptopda , ultrabook tarzı birşeyde düşünebilirsin . Senin yaşam biçimine bağlı bir cevap lazım :D eğer üniversite zamanı yoğun bir şekilde dışarda olucam dersen al güzel bir telefon artık o zaman ne var bakarsın , ya da tablet pc lere bak :D sadece internet için pc kullanıyorsan şuanki sistem her turlu yeter sana o yuzden telefon alman daha mantıklı ama dediğim gibi yaşam tarzını bilmediğim için ne kadar mantıklı olur bilmem

Mazlum Somer

Mazlum Somer

Üye
Laptop Al ..

BlaCkMaGiC05

Üye
2 yıl sonra alıcağın şeye niye şimdiden karar vermek için konu açıyorsun ?

+1664758
Arkadaşım 2 sene sonra alacağın şeyi şimdi düşünene kadar ders çalış önce sınavı kazan derim ben. 2yıl sonra kim öle kim kala sen şimdiden bunu düşünürsen 2ay sonra dayanamayıp pc yada telefon alırsın, illa tavsiye istiyorsan da o telefon da pc de seni 2yıl sonra götürmez 2sinide alacaksın mecburen ( tel olarak iPhone olmak zorunda değil ama durumun iyiyse iPhone derim şuanın şartlarında

MrExpert

MrExpert

Üye
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
yorumları okuyunca konunun ilk mesajini tekrar okuma geregi duydum. Arkadaşimiz lise3'teyim demiş bir cok mesajda iki yil sonra ne olur belli olmaz gibi yorumlar var. Bu lise 5 yil oldu da benim mi haberim yok.

Soruya gelicek olursam eger makine veya inşaat gibi teknik muhendislik fakultesine devam ederceksen en azindan solid works'u başarili bir şekilde caliştirabilecegin bir makine alman gerekiyor. Elindeki cihaz solidde sorun olur. Tabi bir de şu var muhendislik fakultesinde de ilk uc yil bilgisayarda yapacagin şey wordde yazi yazmak olucak 3.sinif sonunda ve 4. Sinifta resim,plan,proje cizmeye başlayacaksin.
bu arada elindeki laptop da bugun icin sana lazim olucak netcad,autocad,cadcam programlarini zorlanmadan caliştirir. benim tavsiyem mevcut durumda acil bir pc ihtiyacin yok o yuzden telefon tercih etmenden yana. Ama şunu da soyluyeyim 3.sinif sonunda cok iyi bir pc alman gerekicek.

avcitalip

avcitalip

Üye
bence sen Galaxy SV veya Galaxy Note IV al çünkü iphone düşüşte + ekranların büyüklüğü avantaj :oke:

hunter41

hunter41

Üye
liseli Dereyi gormeden paçayi sivamişsin sen ilk önce derslerini çaliş hele bi sinavi kazan ondan sonra düşünürsün telefonu

anisti

anisti

Üye
bencede bir laptop veya tablet aldır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt