Htc desire c alayımmi.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Android Police

Android Police

Üye
Şöyle ki;

telefon giriş seviyesi olduğu için eğer fazla oyun film vs gibi şeyler için alıcaksan desire c yi seni tatmin etmez. 600mhz işlemcisi var bayağı düşük kalıyor ama ben overclock yaptım şuan 796mhzde fena sayılmaz andreno 200gpu var dead trigger gibi oyunları kasmadan açıyor ama gta 3, most wanted, max payne gibi oyunları açamaz. müzik performansı çok iyi beats audiosu var bayağı iyi ses geliyor müzik dinlerken

Eksileri:
Telefonda flaş yok (sadece gündüzleyin iyi çekimler yapıyor)
720p kayıt yapamıyor
ön tarafta 3g ile görüşme yapmak için kamerası yok
jelly bean almıyacak

bence bu telefonu alma oyun film gibi şeyler için uygun değil ama sana galaxy wonder'ı önerebilirim fiyatı 699tl saturne ve media markta bir bak galaxy w de dediğim herşeyi yapabilirsin :oke:

3mremr3

3mremr3

Üye
    Konu Sahibi
Samsung i8150
Galaxy W kafama yattı. Bu telefonun eksi yanlarını biliyormusunuz. Büyük ihtimal bunu alırım gibime geliyor.

KinG Tornado

KinG Tornado

Üye
Ben Wonder Alacağıma Ace2 Alırım Daha İyi Fiyatta Uygun

Android Police

Android Police

Üye
bulabilirsen tabiki ace2

bulamazsan w

caglar9726

caglar9726

Üye
Wonder para vermisken s3 mini de alabilirsin ama Galaxy W baya iyidir.

Android Police

Android Police

Üye
galaxy w nin eksileri

işlemci tek çekirdekli
jelly bean almıyacak
malzeme kalitesi pek iyi değil yani sağlam değil telefon

telefonu kullanmadığım için fazla bilmiyorum incelemesini izledim sadece benim izlenimlerim bukadar:oke:

3mremr3

3mremr3

Üye
    Konu Sahibi
Biraz bende inceledim Ram düşük ve android 2.0 olması kötü diyer yanında on numara . Fiyatı uygun buldum. Bunu alacam . Inşallah android güncellemesi gelir.

enterneoll

enterneoll

Üye
Wonder 2.3.6 kullanıyor ve güncelleme gelmiyecek dead trigger,temple run,need for speed gibi oyunları çok hafif takılarak oynatıyor fiyatına göre fena değil

Android Police

Android Police

Üye
aslına bakarsan galaxy w nin rom desteği bayağı iyi maxicepde cyanogenmod 10 romu var onu kurarsın telefon uçar

desire c ye 796 mhz overclock yaptım telefon uçuyor mübarek most wantedı çok stabil çalıştırıyor gta 3 ise biraz kasıyor

3mremr3

3mremr3

Üye
    Konu Sahibi
Wonder 2.3.6 kullanıyor ve güncelleme gelmiyecek dead trigger,temple run,need for speed gibi oyunları çok hafif takılarak oynatıyor fiyatına göre fena değil
o biraz takılmalar oyun zevkini felan bozmaz dimi. Birde telefonu alınca sana özelden ulaşsam bana yardım edermisin güncelleme gibi konularda.

- - - Eklendi - - -

aslına bakarsan galaxy w nin rom desteği bayağı iyi maxicepde cyanogenmod 10 romu var onu kurarsın telefon uçar

desire c ye 796 mhz overclock yaptım telefon uçuyor mübarek most wantedı çok stabil çalıştırıyor gta 3 ise biraz kasıyor
ama sen desire c kötü demiştin kardeş.

enterneoll

enterneoll

Üye
o biraz takılmalar oyun zevkini felan bozmaz dimi. Birde telefonu alınca sana özelden ulaşsam bana yardım edermisin güncelleme gibi konularda.

- - - Eklendi - - -

ama sen desire c kötü demiştin kardeş.

kesinlikle wonder öneririm desire c yerine ben mümkün olduğunca yardım ederim ve oyunun takılması oyun oynamayı engellemiyor ve hiç takılmamasını istiyorsan ses dosyalarını silersin hiç takılmaz

Ali58_58

Ali58_58

Üye
s advanced öneririm

Android Police

Android Police

Üye
desire c kötü değil ama oyun ve film izliyceksen işini görmez ayrıca ekranı da küçük

3mremr3

3mremr3

Üye
    Konu Sahibi

kesinlikle wonder öneririm desire c yerine ben mümkün olduğunca yardım ederim ve oyunun takılması oyun oynamayı engellemiyor ve hiç takılmamasını istiyorsan ses dosyalarını silersin hiç takılmaz
saol kardeş. Telefonu alırsan özelden yardım isterim.

- - - Eklendi - - -

desire c kötü değil ama oyun ve film izliyceksen işini görmez ayrıca ekranı da küçük
him. Tamam anladım. Vazgeçtim zaten desire c den onun yerine Samsung i8150 Galaxy w almaya karar verdim.

- - - Eklendi - - -

s advanced öneririm
pahalı geldi bana.

Silinen Üye 1579106

Kapalı Hesap

overclock işini nasıl yaptın, yardımcı olur musun? explos!on rom yükledim ama onunla birlikte verilen boot.img dosyası hala 600mhz olarak çalıştırıyor :(

Android Police

Android Police

Üye
setcpu kur

- - - Eklendi - - -

boot.img yi nerden flaşlıyacağını biliyor musun ?

Silinen Üye 1579106

Kapalı Hesap
Android Police

Android Police

Üye
ayhan yazdı 2.00 da overclock yapılmıyormuş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt