Üniversiteyi kazanırsam laptop mu alayım yoksa iphone 6 mı ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Shorty Meeks

Shorty Meeks

Üye
    Konu Sahibi
Üniversiteyi kazanırsam laptop mu alayım yoksa iphone 6 mı ?
suan lise 3 teym ve babam kazanırsam iphone 6 yada 5 alacağını söyledi. Sizce ne yapmalıyım
Not. 2 gb ram 2.0 dual cpu 1gb ekran kartlı acer aspire laptopum var.

Bessonnitsa

Bessonnitsa

Üye
iPhone düşüşte ve bence böyle gider. Sen en iyisi donanım ve özellik bakımından sağlam bi bilgisayar almasını iste. Zihin açıklığı diliyorum ...

Shorty Meeks

Shorty Meeks

Üye
    Konu Sahibi
iPhone düşüşte ve bence böyle gider. Sen en iyisi donanım ve özellik bakımından sağlam bi bilgisayar almasını iste. Zihin açıklığı diliyorum ...

Saol eyvallah ama normal bi laptop var bende c5 yerıne iphone 6 yada galaxy note 3 yada 4 iyi gitmez mi ?

Sniper0200

Sniper0200

Üye
iphone tercihimm

Samet.25

bence ıphone dusute degıl ama laptop daha mantıklı laptopdan sonra kendın ufak ufak bırıktırıp ıphone 5 alırsın.BAŞARILAR

pRime.

pRime.

Üye
bilgisayar al tabiki. üniversiteye girince çok ihtiyacın olacak.

yusuf_bey

yusuf_bey

Üye
arkadaşım benim tavsiyem laptop al. Seni bi n8 gibi telefon idare eder. Eğer laptopun yoksa

*tez yazarken,
*ödev hazırlarken,
*kantinde boş boş otururken :),
*ara ve final sınavlarına hazırlanırken

bi pc lazım. Her defasında bi arkadaşından isteyemezsin, internet cafeye gidemezsin. Sen beni dinle laptop al. Telefonun olmasa bile olur ama pc hep lazım oluyo. ben bunları üniversitede çok yaşadım. Tecrube ile sabit

• Beğen
Tepkiler: pRime.
Kerim.

Kerim.

Üye
laptop:oke:

yusuf_bey

yusuf_bey

Üye
ayrıca pc olmazsa ayfon ne işe yarayacak. Müzik atamazsın foto video vs. Bi pc şart. Herdefasında bi pc bulup iTunes mi yükleyicen. :D tavsiyemi dikkate al bence :D

• Beğen
Tepkiler: Peocawe
Shorty Meeks

Shorty Meeks

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar zaten normal bi laptobum var

pRime.

pRime.

Üye
o zaman daha üst bir laptop alıp daha fazla şey yapabilirsin. önerim hala aynı.

OPC

OPC

Üye
Üniversitede bölümüne göre bilgisayara olan ihtiyacın az veya çok olabilir bence. Bölümünü bilmeden karar vermen zor en azından teknik bir bölüm mü okuyacaksın o bile önemli. Ama bir bilgisayarı her zaman bir telefona tercih ederim şahsen :)

Shorty Meeks

Shorty Meeks

Üye
    Konu Sahibi
Üniversitede bölümüne göre bilgisayara olan ihtiyacın az veya çok olabilir bence. Bölümünü bilmeden karar vermen zor en azından teknik bir bölüm mü okuyacaksın o bile önemli. Ama bir bilgisayarı her zaman bir telefona tercih ederim şahsen :)

Inşaa , makine muhendisliği. Ama buyuk ihtimalle fizik öğretmenliği

ka_za

ka_za

Üye
Daha karar icin erken gibi :)

OPC

OPC

Üye
Inşaa , makine muhendisliği

O zaman bence Laptop alırsın iyisinden 2 sene götürür en az rahat edersin. Lakin elimdeki telefon iyi olsun etrafımdakilere şeklim olsun gibi bir fikrin varsa telefonda düşünebilirsin yani :)

aleranol

aleranol

Üye
Galaxy not3 çıkarsa ki çıkar onu alırsın sorun kalmaz. Ben not2 ile 4gbramli 1gb ekran kartı ve 2.3 ghz i7 islemcisi olan asus laptobu hiç mi hiç aramadim.

MrExpert

MrExpert

Üye
2 yıl sonra alıcağın şeye niye şimdiden karar vermek için konu açıyorsun ?

aleranol

aleranol

Üye
Inşaa , makine muhendisliği. Ama buyuk ihtimalle fizik öğretmenliği

Makineye girersen sanırım o zamanki en iyi laptoplardan birini alman gerekir. O da yüksek ihtimalle msi marka oyun kategorisindeki en iyilerden birini seçmen gerekir. O da 3500+ma l olur ve çok deli olur :ehe

MrExpert

MrExpert

Üye

Makineye girersen sanırım o zamanki en iyi laptoplardan birini alman gerekir. O da yüksek ihtimalle msi marka oyun kategorisindeki en iyilerden birini seçmen gerekir. O da 3500+ma l olur ve çok deli olur :ehe

İstanbul üniversitesinde Makine mühendisliği okuyan küzenim var ama laptobu 512mb ram 128mb ekran kartı kullandıkları programlar Aşırı sistem istemiyor :) yani 3500tl lik makinelere gerek yok :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt