acil sis to apk

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kcsoft

kcsoft

Üye
    Konu Sahibi
acil sis to apk
arakadaşlar android için sis uzantılı dosyaları apk ye çeviren bi uygulama yokmu acil ihtiyaç var :)

seedofchucky

seedofchucky

Üye
böyle birşey mümkün değil video formatı dönüştürmüyon yazılımlar arası geçiş yapıon platform farkı var asdasdas :D

kcsoft

kcsoft

Üye
    Konu Sahibi
biliyorum dostum jar apk oluyoda neden sis olmuyor bunuda açıklarsan ? komik bişimi var :)

Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Co-Admin
Önce Siscontents İle SİS Dosyasını Açıp İçindekilere Bak, Sonra Bir APK Uygulaması İndirip APK Yazanı Silip ZİP Yap Ve İçindekilere Bak.. Hala Fark Edilmediyse Detaylı Olarak Da Anlatırım..

kcsoft

kcsoft

Üye
    Konu Sahibi
apk dosyasını boşaltıp sis içindekilerimi atacağım eğer sakıncası yoksa özelden vereyim uygulamayı srn apk ye çevirsen ?

Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Co-Admin
Çevirme Olmaz Olamaz.. Ayrıca Özelden Attığın Şeyi Biliyorum..

kcsoft

kcsoft

Üye
    Konu Sahibi
neden ?

- - - Eklendi - - -

herhangi bi sorunmu var sadece yardımcı olmanı istedim

Heroata

Heroata

Üye
Minimize: uygulamayi asaği indirmek fakat uygulama hareket etmez. Durur.

Pardon ama sis, telefonu sistemine isler minimize edilebilirsin. Fakat jar a bak, onu minimze eden telefonlar var ama o sisteme islemez arkada durur ve java sisteminde kalir. Bu yuzden jar apk ya kolay donusturulur. Sis icin snrm cwm ile olablr ama sanmyorum.

kcsoft

kcsoft

Üye
    Konu Sahibi
cwm ? derken

Heroata

Heroata

Üye
5 dk yemek yiyim cevaplym

Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Co-Admin
Şimdi Önce Şunu Söylemek Lazım.
SİS Dediğin Sistem Symbian Yani C Altyapısında Olan C++ İle Yazılmış Bir Kapalı Kaynak Platform.. APK Yani Android İse Açık Kaynak, Kabaca Java Sistemine Yakın Bir Sistem..
Bu İkisi Birbirine Dönüştüğünü Dönüşebileceğini Ne Türk Forumlarında Ne De Yabancı Forumlarda Gördüm..

kcsoft

kcsoft

Üye
    Konu Sahibi
şöyle yapsak sis java oluyor java yapıp javayıda apk bu şekil olurmu ?

Heroata

Heroata

Üye
Yaziyorm hmen

Heroata

Heroata

Üye
Sis java olmaz

Heroata

Heroata

Üye
Bir de cwm clockwordrecovery mod. Bununla telefonu yedekleebilir onarip rom yukleyip ve kernel yukleyeblrsnz. Hatta telefona ozel seyler enjekte edeblrsnz. Ornegin java sistemini enjekte edeblrsin. Jar dosyalarni hemen acablrsn.

kcsoft

kcsoft

Üye
    Konu Sahibi
reklam gibi olmasın ama burada sis jar programı var

hakan_710

hakan_710

Üye
Bir de cwm clockwordrecovery mod. Bununla telefonu yedekleebilir onarip rom yukleyip ve kernel yukleyeblrsnz. Hatta telefona ozel seyler enjekte edeblrsnz. Ornegin java sistemini enjekte edeblrsin. Jar dosyalarni hemen acablrsn.
konu nerden nereye gelmiş. bu kadar uzatmaya gerek var mı? kısacası istediğin sey imkansız. yapabilmek için symbian programının kaynak kodunun (kim yaptıysa o bilir) androidde karşılığını bularak yeniden yazarsan ancak senin dediğin sey olur. yoksa arkadaşların dediği gibi video convert eder gibi yapamazsın.

Heroata

Heroata

Üye
konu nerden nereye gelmiş. bu kadar uzatmaya gerek var mı? kısacası istediğin sey imkansız. yapabilmek için symbian programının kaynak kodunun (kim yaptıysa o bilir) androidde karşılığını bularak yeniden yazarsan ancak senin dediğin sey olur. yoksa arkadaşların dediği gibi video convert eder gibi yapamazsın.

Vallaha ya.

Sen karsmasan biz halledyoz

kcsoft

kcsoft

Üye
    Konu Sahibi
:hmmm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt