Kardeş MBMConverter uygulamasını indirdim program açılmıyor ya. snde var mı
a.selam.... teşekkürler sende saolasın... rica ederim güle güle kullanselamunaleykum hakan bey incelikle ellerinize sağlık gayet güzel bir çalışma telefonda en ufak bir kasılma donma yok halbuki orjinal yazılımda olsa duvara atası geliyordu insanın ellerinize sağlık Allah razı olsun emekleriniz için
S.a hakan kardeş. Şuan ilk mesajda olan link en son güncellemelerle yaptığın yeni belle nin linkimi ?
hayırkardeş bunlara ev ekranı teması ekleniyor mu ?
3 gündür kullanıyorum ilk kurulumda 81 mb ram kalıyor ve gayet güzel sistem kullanım kolaylıkları çok güzel içiniz rahat bir şekilde kurabilirsiniz arkadaşlarbir yerde gördüm hakan hocam el feneri olayı tuş kilitli iken kapatma tuşuna basınca el feneri oluyormuş flaş onu yapma imkanın var mı

hayır
- - - Eklendi - - -
81 ram mi ona nasıl ulaştın... o c hafızası olmasın kardeşim...
var ya flash light yada brigh light uygulamasını kur gelir o özellik![]()
anladım kardeşim saolasın 
rica ederimOnu kastettim c hafıza işteanladım kardeşim saolasın
![]()
Dostum T9 kelime eklemek için Custom Dict. programı kurdum ancak " this phone support backing up and adding words in dictionart" hatası alıyorum. araştırdım daha önce karşılaşan arkadaşlara özelden nasıl kelime ekleneceği ile ilgili cevap vermişsin.Mümkünse yardımcı olabilirmisin?
Abi ekranda '' Local Mode Nokia '' yazıyo ve öyle kaldı telefon
Bilgisayara bağladığımda görmüyor ne yapmam gerek
arkadaşlar ben de en kısa zamanda yükleyeceğim inşallah. yani anlayacağınıız ben de telefonumu "belle"yeceğim. şimdiden teşekkür paylaşım için.![]()
3*4 ve 4*4 menü düzeni var tmm hoş güzel, ben menü düzenini 5*4 yapmak istiyorum desem nasıl yaparım ? Teşekkürler 
Bişey sorucam şimdi bunları yaparken telefon açıkmı olacak kapalımı