iPhone 5 ve Galaxy Note II .....

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
can9999

can9999

Üye
    Konu Sahibi
iPhone 5 ve Galaxy Note II .....
Merhaba arkadaslar,

Yakın zamanda telefon almayı düşünüyorum. Aklımda Galaxy Note II ve iPhone 5 var. Bir kaç sorum olucak ( fiyat farkına bakmayın)

1- Öğrenciyim . Video izlemek - ders notu almak için note II almayı düşünüyorum Ama dısarıda büyüklüğü beni çok etkiler mi ?

2- Hangi telefon özellikler bakımından daha üstün durumda?

ve siz olsaydınız hangisini alırdınız ? nedeniyle yazarsanız sevinirim...

Şimdiden Teşekkürler...

Emma-Watson

Emma-Watson

Üye
Ben Olsaydım Note 2 alırdım.

MaxipmaN

Üye
yeni iphone mayıs gibi gelir 5almak mantıklı değil note 2 en iyi telefonlar arasında büyüklüğü için eline alıp incelersen daha iyi karar verirsin oyun uygulama ikisine de bolca var

___kaptan___

___kaptan___

Üye
Note 2 şuan düşünce ve isteklerine en uygun cihazdır kardeş :oke: büyüklüğünü sorun eder miyim sorun olur mu diyorsan hemen yarın bi telefoncuya uğra al eline Note 2'yi şöyle bi kaç dakika uğraş bi bak ona göre ver kararını :) İphone şuan için tavsiye etmem ama Note 2 gerçekten her konuda bariz üstünlüğü var :oke: :tebessüm:

Kerim.

Kerim.

Üye
note2 al yada nexus4u bekle.iphone5 alma

can9999

can9999

Üye
    Konu Sahibi
Suanda Note II alacak gibiyim çünkü herkes Note II yi öneriyor. ..

aleranol

aleranol

Üye
Valla bende senin gibi düşünüyordun 1 ay kadar önce not2 aldım. Hocalar boş derslerde birşey söyleyince direk kalemi çıkarıp yazıyorum hic kalem kagit gerek yok. Büyüklüğü ise sadece otobüste otururken çıkarırken biraz ugrastiriyor. Ayrıca not2nin oldukça gelişmiş özellikleri var. Sadece oyun be oynasan not2ye otg kablosu ile ps3 kolu takar oynarsın. Video izlemek çok zevkli piksel dizilimi ve iyi derecede ppi değeri sağolsun. Tüm konularda en iyisi bence not2 :oke:

ultraslan_66

ultraslan_66

Üye
Bence note 2 al. yeni iphone çıksa bile note 2 yi biraz zor geçer. note 2 kral telefon. :)

CasuS_87

CasuS_87

Üye
Note 2 ;)

ka_za

ka_za

Üye
Dersde cıkarıp mesaj atman falan zor olur ama note 2 :thumbup:

ultraslan_66

ultraslan_66

Üye
Benim bir arkadaş note 2 alıcam kar yağdığında kaykay olarak kullanıcam diyordu.. :islik yinede note 2 süper imkanım olsa hemen alırdım.

WebStyle

WebStyle

Üye
Öğrencisin madem ders notu vb. alacaksanız Note 2 düşünebilirsiniz. Geri kalan herşey için kim ne derse desin İphone 5 tercih edilebilir.

aleranol

aleranol

Üye
Öğrencisin madem ders notu vb. alacaksanız Note 2 düşünebilirsiniz. Geri kalan herşey için kim ne derse desin İphone 5 tercih edilebilir.

Katılmıyorum. Oyun konusunda not2 daha iyi. Film konusunda daha iyi. İnternette spen ile gezinmek fare ile pc den gezinmekten daha kolay. Ve son olarak gelişmekte olan ron desteği ile oldukça stabil hale geliyor. Tabi poweramp ile çıkarabildiği kaliteli ve uygun seslerle beraber bence iphone sadece hız ve birtakım basit ama zevkli oyunlarda daha önde.

WebStyle

WebStyle

Üye

Katılmıyorum. Oyun konusunda not2 daha iyi. Film konusunda daha iyi. İnternette spen ile gezinmek fare ile pc den gezinmekten daha kolay. Ve son olarak gelişmekte olan ron desteği ile oldukça stabil hale geliyor. Tabi poweramp ile çıkarabildiği kaliteli ve uygun seslerle beraber bence iphone sadece hız ve birtakım basit ama zevkli oyunlarda daha önde.

Tabi sana da saygı duyarım kimse kimseye katılmak ya da aynı fikirde olmak zorunda değil. Ama bu da benim görüşüm Apple daha iyisini yapana kadar şimdilik İphone 5 :oke:

aleranol

aleranol

Üye
Tabi sana da saygı duyarım kimse kimseye katılmak ya da aynı fikirde olmak zorunda değil. Ama bu da benim görüşüm Apple daha iyisini yapana kadar şimdilik İphone 5 :oke:

Haklısın

• Beğen
Tepkiler: WebStyle

Samet.25

Gene ayni konu gene ayni cevaplar gene ayni tartismalar cikacak gibi ben kactim .d

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt