nokia internet tarayıcısı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ॐOsMaN

ॐOsMaN

Üye
    Konu Sahibi
nokia internet tarayıcısı
arkadaşlar benim ampul parladı yine :D şimdi fp1deki nokia web tarayıcısını fp2 ye uygulama olarak yapamazmıyız bunu yapabilecekler bi düşünsün lütfen yakın zamanda fotoğraf ve video düzenleyiciyi yaptınız aynı şeyi internet tarayıcısı içinde istiyorum lütfen herkezin işine yarayacak ayrıca facebook ada eskisi gibi girilebilir olacak

Bu Konu Mobil Sürümden Açıldı

blackcemre

Üye
Symbian Belle kaynak kodu olamadığı için başka tarayıcı port edemeyiz

Dumbledore

Dumbledore

Üye
Belle refreshdeki tarayıcı yerine Anna'nın tarayıcısını tercih ederim.Ama portlanamıyor diye biliyorum.

ॐOsMaN

ॐOsMaN

Üye
    Konu Sahibi
peki fp1 inki gibi bir uygulama yazsalar yapamazmı qt tabanlı falan ben bilmiyorum bilenlerden rica ediyorum :)

kcr

Üye
peki fp1 inki gibi bir uygulama yazsalar yapamazmı qt tabanlı falan ben bilmiyorum bilenlerden rica ediyorum :)

Yanlış hatırlamıyorsam Mozilla grubu Firefox'u N9'a yazmıştı. Olmayacak iş değil aslında ama Nokia bile ağırdan aldıktan sonra biraz zor. Adamlar Belle'yi güya Refresh'e yükselttiler; tarayıcı html5 iyileştirmesi falan filan, sitelerdeki neredeyse hiçbir flash içeriği açmaz oldu. Mecburen Belle'ye geri dönüş yaptım. Hiç olmazsa birini açmazsa diğerini açıyor. Çare yok, beyefendilerin keyfine kaldık...

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
ampul iyi parlıyo tebrikler:ehe

ॐOsMaN

ॐOsMaN

Üye
    Konu Sahibi
tebrketmek kolayda bunu yapabilecek kimse yokmu ?

kcr

Üye
tebrketmek kolayda bunu yapabilecek kimse yokmu ?

Tarayıcı olayı bir acayip. Videoları açan önceki sürümlerden birini buldum. Kur dedim, telefondaki tarayıcı sürümü daha yüksek, kaldırılıp bir önceki sürüm kurulsun mu dedi. Evet dedim, bir önceki sürümü kurdum. Güya güncel olanı kaldırıp bir önceki sürümü yükledi. Tarayıcıyı çalıştırdım. Hiçbir videoyu açmıyor. Baktım eski sürümde iş yok, kaldırayım dedim. Kaldırdım, bir de ne göreyim. Telefondaki güncel sürüm öylece duruyor. Yani anlayacağın etle kemik gibi birbirine bağlı sistemle tarayıcı. Biraz zor gibi o port işi. Olsa bile istediğin videoyu açabileceğini zannetmiyorum. Belki şimdi açmadıklarından bir kısmını açar, ama şimdiki açtıklarını da açmayabilir.

ॐOsMaN

ॐOsMaN

Üye
    Konu Sahibi
ben cfw kullanarak yapılsa ve denense diyorum ayrıca orjinal tarayıcıyı z: dürücüsünde kaldıramazsın senin denemrnin işe yaramaması bu yüzden

kcr

Üye
ben cfw kullanarak yapılsa ve denense diyorum ayrıca orjinal tarayıcıyı z: dürücüsünde kaldıramazsın senin denemrnin işe yaramaması bu yüzden

Yazılımla kesinlikle hallolabilecek bir mesele.Tarayıcının flash desteklemiyor diye açamadığı bir flv dosyası telefona kaydedilmiş. Tarayıcıdan çıktıktan sonra dikkatimi çekti, telefonun player'ıyla doğrudan açayım dedim, yine açmadı; o meşhur bembeyaz ekran ve sol üst köşede "F" işareti çıktı. Smartmovie programına girip dosyayı aç dediğim zaman çok rahat, sorunsuz açtı. Demek ki flash player desteklememe olayı tamamiyle hikaye. Zira başka bir programla açtığına göre telefonun yazılım altyapısı pekâlâ müsait.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt