android mi windows phonemi ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
messevim

messevim

Üye
    Konu Sahibi
android mi windows phonemi ?
ben android bir telefon aldım. android teki ilk deneyimim di. doğrusu begendim android i. ama nokia nin windows telefonları ni çok merak ediyorum. kullanan lar windows u mu yoksa android i mi önerirler ? ayrıca android in arkasında milyon luk uygulama içeriğine sahip Google play var. windows ta uygulamalar ovi üzerinden mi sağlanıyor ?

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
Hayır Ovi üzerinden değil. WP Store var.

- - - Eklendi - - -

Kullanıcı yorumları öznel olacağı için pek sağlıklı olmaz. En iyisi gidip kendin dene. Mağazarlarda iki sistemi karşılaştırma imkânı da bulabilirsin.

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR
OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Furkan'a katılıyorum karşılaştırarak daha iyi anlarsın. Bu hafta sonu S.NoteII ile karşılaştırdım :hih:

Emma-Watson

Emma-Watson

Üye
Android :good:

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Telefonu zaten aldıysan artık kıyaslama yapmanın bir mantığı kalmamış ki :bilmm
Android telefon almışsın zaten, bu saatten sonra fikir vermemiz pek birşeyi değiştirmez.
Ayrıca arkadaşın dediği gibi biz ne desek faydasız, kendin gidip görür ve izlenim edinirsen kafandaki soru işaretleri daha kolay kaybolur.

messevim

messevim

Üye
    Konu Sahibi
Telefonu zaten aldıysan artık kıyaslama yapmanın bir mantığı kalmamış ki :bilmm
Android telefon almışsın zaten, bu saatten sonra fikir vermemiz pek birşeyi değiştirmez.
Ayrıca arkadaşın dediği gibi biz ne desek faydasız, kendin gidip görür ve izlenim edinirsen kafandaki soru işaretleri daha kolay kaybolur.

olmadı bunu kardeşim e verir yenisini alırım.

ben şahsen elime alıp inceleyemem. çünkü bulunduğum yer merkeze olduk ca uzakta. yaparsam internet üzerinden sipariş vereceğim

- - - Eklendi - - -

neden andreid peki ?

- - - Eklendi - - -

Hayır Ovi üzerinden değil. WP Store var.

- - - Eklendi - - -

Kullanıcı yorumları öznel olacağı için pek sağlıklı olmaz. En iyisi gidip kendin dene. Mağazarlarda iki sistemi karşılaştırma imkânı da bulabilirsin.

öznel yorum istiyorum zaten ben. kullananlar memnun mu ?

papakudioflu

papakudioflu

Admin
ben hem lumia900 hem de lumia920'den gayet memnunum.

Emma-Watson

Emma-Watson

Üye
Bak Oyun Uygulama Konsunda Android Bile İos'dan çok geri kalırken gidip daha piyasaya yeni girmiş windows 8 li telefonları almak mantıklı gelmiyor işte :bye2:

alical33

alical33

Üye
hocam hız ve stabilite istiyorsan wp8 al ama oyuncak istiyorsan android :oke:

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
olmadı bunu kardeşim e verir yenisini alırım.

ben şahsen elime alıp inceleyemem. çünkü bulunduğum yer merkeze olduk ca uzakta. yaparsam internet üzerinden sipariş vereceğim

- - - Eklendi - - -

neden andreid peki ?

- - - Eklendi - - -

öznel yorum istiyorum zaten ben. kullananlar memnun mu ?

Taraflı yorumlar da olabilir. Bu durum da pek iyi olmaz.

Heroata

Heroata

Üye
Android bence iyi

FANTASTİK_42

Üye
bence artık değişim şart alışıla gelmiş bir menünün çok üstünde 920 ve görenler hayran kalıyor uygulama olaraktan ne istersen yavaş yavaş oluyor su an itibari ile benim şsteklerime cevap veriyor tavsiye ederim menunu kendin yap

yasirtaha

yasirtaha

Üye
Ben bu konunun da cep telefonları genele taşınmasını talep ediyorum çunki burası sadece wp sayfası burada biz taraf tutarız olmaz objektif tartışma için bu gerekir

Kerim.

Kerim.

Üye
Android:oke:

zaferozkan

zaferozkan

Üye
Windows Phone 8 diyorum. Neden mi. Çünkü güzel hızlı kullanışlı ve zevkli.
Sent from my NOKIA LUMIA 920 using Board Express

messevim

messevim

Üye
    Konu Sahibi
Ben bu konunun da cep telefonları genele taşınmasını talep ediyorum çunki burası sadece wp sayfası burada biz taraf tutarız olmaz objektif tartışma için bu gerekir

sanırım taşındı konu..:)

- - - Eklendi - - -

Bak Oyun Uygulama Konsunda Android Bile İos'dan çok geri kalırken gidip daha piyasaya yeni girmiş windows 8 li telefonları almak mantıklı gelmiyor işte :bye2:

soyle söyleyeyim kardeşim. oyunlar da pek gözüm yüksekte değil. pek te oynamam zaten.. benim istediğim sey, net te akıcı olsun, tel kasma yapmasın, ara yüzü sade olsun, mesaj yazma yönün den de kolay olsun yeter..:) ha birde android gibi şarj i emmesin..

karşılar mi bu dediler i mi ?

- - - Eklendi - - -

bence artık değişim şart alışıla gelmiş bir menünün çok üstünde 920 ve görenler hayran kalıyor uygulama olaraktan ne istersen yavaş yavaş oluyor su an itibari ile benim şsteklerime cevap veriyor tavsiye ederim menunu kendin yap

beklentileri karşılayabildimi bu 920 ?

- - - Eklendi - - -

Android bence iyi

hangi yönden iyi kardeşim ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt