Root Attım Ama Bozuldu :(

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ase00

Üye
    Konu Sahibi
Root Attım Ama Bozuldu :(
merhaba benim htc chacha telefonum var. dün ona root attım. önce boatloader klidini kaldırdım sonra unlock diye bi programla rootladım. telefonu açtığımda superuser ve batery saver diye 2 program yüklenip telefonum sıfırlanmıştı. root amacım uygulamaları hafıza kartına taşımaktı ama hala aynı. programlar taşınmıyor. bundan ziyade wifi sorunu başladı. wifiye bağlanmıyor. evdeki her zaman girdiğim modeme girmemeye başladı wifiyi açtığım zaman kendi kendine açılıp kapanıyor. açılıyor 2 saniye sonra kapanıyor durduk yere tekrar açılıyor. sorun ne nerde yanlış yaptım ve nasıl düzeltebilirim?

relax_1_8

relax_1_8

Üye
merhaba benim htc chacha telefonum var. dün ona root attım. önce boatloader klidini kaldırdım sonra unlock diye bi programla rootladım. telefonu açtığımda superuser ve batery saver diye 2 program yüklenip telefonum sıfırlanmıştı. root amacım uygulamaları hafıza kartına taşımaktı ama hala aynı. programlar taşınmıyor. bundan ziyade wifi sorunu başladı. wifiye bağlanmıyor. evdeki her zaman girdiğim modeme girmemeye başladı wifiyi açtığım zaman kendi kendine açılıp kapanıyor. açılıyor 2 saniye sonra kapanıyor durduk yere tekrar açılıyor. sorun ne nerde yanlış yaptım ve nasıl düzeltebilirim?
Unlock root v3 uygulamasiyla tekrar rootsuz hale getirebilirsiniz cihazi.cihazi unroot yaptiktan sonra tekrar bootloader kilidini on yapin orjinal kullanin root islemiyle hafiza sorunu kolayca cozulmez ancak yeni romla olabilir. Dediklerimi uygulayin. Sorunun duzelecegini dusunuyorum.

Bu Mesaj Mobil Sürümden Gönderildi

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
Uygulamaları hafıza kartına taşımak için sadece root işlemi yetersiz. Bu durumda cihazda root yetkisi almanızın sebebi uygulamaları karta taşıyabileceğiniz programın root yetkisi istemesi. Yani ayrıca bir program daha indirmeniz gerekiyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt